Eğitimin online olup olmayacağı ; online olacaksa senkron mu asenkron mu olacağı... vs unsurların hemen açıklığa kavuşturulması gerekir!! Ona göre başvuru yapacağız? İki gün sonra kalkıp eğitimler belli merkezlerde yüz yüze olacak haftada 3-4 gün olacak... falan gibisinden laflar duyarsak ne olacakk!!?
Yaz tatilini de bununla mı geçireceğiz!? Aslında Eğitim Programları ve Öğretim ile Eğitim Yönetimi alanlarında master yspanların da bu 180 saatlik uzmanlık eğitiminden muaf tutulması gerekirdi. Olay budur! Bekle ki anlasınlar ama yok işte!!)))
Kagiş, 3 ay önce - Alıntıya git
Hocam herkes eğitimden muaf olmalı. Hatta hiç eğitim olmamalı. Sınav da olmamalı.
Hadi bunları geçtim sınav olacaksa eğitim zorunlu olmamalı. MEB sistemi belli. Kırk defa izliyorsun yeşile dönmüyor tik, izliyorsun izlemedi yazıyor.
Adam sonunda sınava girecek. İzlemeden geçiyorsa sınavı geçsin. İzlemeden geçmeyeceğini düşünüyorsa zaten izler. Kaynak bulur okur vs. İnsanları ekran başına kilitlemek doğru bir yaklaşım değil.
Ayrıca tezli veya tezsiz yüksek lisans yapanların da konudan muaf olmalarını mantıklı görmüyorum. Yine de birilerinin muaf olması olumsuz bir durum değil.
Hocam herkes eğitimden muaf olmalı. Hatta hiç eğitim olmamalı. Sınav da olmamalı.
Hadi bunları geçtim sınav olacaksa eğitim zorunlu olmamalı. MEB sistemi belli. Kırk defa izliyorsun yeşile dönmüyor tik, izliyorsun izlemedi yazıyor.
Adam sonunda sınava girecek. İzlemeden geçiyorsa sınavı geçsin. İzlemeden geçmeyeceğini düşünüyorsa zaten izler. Kaynak bulur okur vs. İnsanları ekran başına kilitlemek doğru bir yaklaşım değil.
Ayrıca tezli veya tezsiz yüksek lisans yapanların da konudan muaf olmalarını mantıklı görmüyorum. Yine de birilerinin muaf olması olumsuz bir durum değil.