Editörler : Kubil ay
15 Mayıs 2022 15:21   

26. dönem pomem dönem sonu mülakattan elenenler,davalarınız ne durumda. Daha önce elenenlerden mesle

Davanın 11. ayındayım yd red verdi ve yakın zamanda da istinaf red verdi şuan danıştaya sevk etti durum ne olacak bilmiyorum. Yd alıp dönen var mı? Daha önce dava kazanıp mülakatla meslege dönen var mı arkadaşlar?

16 Mayıs 2022 00:51

Montellaa
Aday Memur
Dönem sonu mülakatında hangi sebepten ötürü elendiğinizi söylüyorlar mı?
16 Mayıs 2022 11:35

Mustong
Aday Memur

Neden elendiniz merak ettim?

24 Mayıs 2022 12:41

Mehmet kia
Aday Memur

Çekilen soruyu cevapladım ve de ek olarak iki soru daha soruldu. Sorulan soruları bidim ve aferin denildi. Buna ragmen elendim. Psikiyatri girişim vardı ve Ankara gata dan saglam raporu aldım, dersleri başarılı bir şekilde bitirdim, güvenlik soruşturmamda olumlu geldi ve buna ragmen elendim. Büyük haksızlık yapıldı. Mülakat iptalini açınca ilk işim madi ve manevi tazminat davası açmak olacak.

24 Mayıs 2022 12:42

Mehmet kia
Aday Memur

neden elendiginizi bile söylemiyorlar.

24 Mayıs 2022 13:31

Montellaa
Aday Memur

Çekilen soruyu cevapladım ve de ek olarak iki soru daha soruldu. Sorulan soruları bidim ve aferin denildi. Buna ragmen elendim. Psikiyatri girişim vardı ve Ankara gata dan saglam raporu aldım, dersleri başarılı bir şekilde bitirdim, güvenlik soruşturmamda olumlu geldi ve buna ragmen elendim. Büyük haksızlık yapıldı. Mülakat iptalini açınca ilk işim madi ve manevi tazminat davası açmak olacak.

Mehmet kia, 1 yıl önce - Alıntıya git
Mesaj gönderdim de rica etsem bakar mısınız
24 Mayıs 2022 13:55

efsane6284
Müsteşar Yardımcısı

mülakat kaldırılmalıdır

https://forum.memurlar.net/konu/2469931/

12 Ağustos 2022 15:45

dgncmlylmz

26.dönemden yürütme durdurma kararı veya iptal kararı alan var mı ?

21 Ağustos 2022 11:41

Mehmet kia
Aday Memur

26.dönemden yürütme durdurma kararı veya iptal kararı alan var mı ?

dgncmlylmz, 10 ay önce - Alıntıya git

Benim dava daha devam ediyor. Herhangi bir sonuç yok.

21 Ağustos 2022 16:53

sensizgeceler1
Aday Memur

Benim dava daha devam ediyor. Herhangi bir sonuç yok.

Mehmet kia, 9 ay önce - Alıntıya git
Psikiyatri girişiniz son iki yıl içinde miydi ?
24 Ağustos 2022 18:57

Onurbayrrrr
Aday Memur

Maalesef 26 donem elenen 5-6 kisi biliyorum fakat dönen birini tanımıyorum benimde istniafta şuanda yd red verdiler.

24 Ağustos 2022 21:17

Corking
Aday Memur

Maalesef 26 donem elenen 5-6 kisi biliyorum fakat dönen birini tanımıyorum benimde istniafta şuanda yd red verdiler.

Onurbayrrrr, 9 ay önce - Alıntıya git
Eskiden çok çok daha fazla idi... Şimdilerde az!
24 Ağustos 2022 21:18

Corking
Aday Memur

Onurbayrrrr, 9 ay önce - Alıntıya git
Puanlamadan dahi elerler dönmek çok zor.
Toplam 12 mesaj