Kurum mu istinafa götürdü siz mi
Kurum mu istinafa götürdü siz mi Hsrtsmsk, 3 ay önce - Alıntıya git
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur? Corking, 3 ay önce - Alıntıya git
2021 faaliyet raporunda 78 gün yazıyor, muhtemelen 3-5 ay arası sürüyor.
2021 faaliyet raporunda 78 gün yazıyor, muhtemelen 3-5 ay arası sürüyor. şanslı-s2, 3 ay önce - Alıntıya git
Devrem o zaman 4 göstermelik olarak var idi. Şimdi 3 falan iade oldu. İş yükleri arttı. Bakalım hayırlısı olsun. Diğer bölgelerden gelende var ek olarak! Corking, 3 ay önce - Alıntıya git
Devrem normal şartlarda zaten 78 günde imkansiza yakın, benim dosyam Antep bgede 1 yıl bitti daha 6 ay var.
Devrem normal şartlarda zaten 78 günde imkansiza yakın, benim dosyam Antep bgede 1 yıl bitti daha 6 ay var. şanslı-s2, 3 ay önce - Alıntıya git
İzmir'de bir arkadaşın 8 ayda sonuçlanmıştı daha erken görmedim.
İzmir'de bir arkadaşın 8 ayda sonuçlanmıştı daha erken görmedim. şanslı-s2, 3 ay önce - Alıntıya git
daha 6 ay var derken.?
1.5 yılda mı sonuçlanıyor
daha 6 ay var derken.? 1.5 yılda mı sonuçlanıyor NeyapalımHayırlısı, 2 ay önce - Alıntıya git
Valla şu an 1 yıl bitti, aradığımda daha 2021 dosyalarına yeni basladiklarini söylediler, ortalama sonuçlanması genelde, 1 - 1.5 yıl arasında oluyor diye tahmin ediyorum, faaliyet raporunda 360 gün yazıyor
Valla şu an 1 yıl bitti, aradığımda daha 2021 dosyalarına yeni basladiklarini söylediler, ortalama sonuçlanması genelde, 1 - 1.5 yıl arasında oluyor diye tahmin ediyorum, faaliyet raporunda 360 gün yazıyor şanslı-s2, 2 ay önce - Alıntıya git
? Corking, 2 ay önce - Alıntıya git
Gaziantep bim
Gaziantep bim şanslı-s2, 2 ay önce - Alıntıya git
Genel öyle değil mi Devrem? Corking, 2 ay önce - Alıntıya git
Devrem geneli öyle mi bilmiyorum ama İzmir bimde bir arkadaşın dosyasinda 8 ayda istinaf kararı çıkmıştı başka bimlerden haberim yok, birde Gaziantep bimi biliyorum işte ortalama 1.5 senede sonuçlanıyor Gaziantep bim.
Devrem geneli öyle mi bilmiyorum ama İzmir bimde bir arkadaşın dosyasinda 8 ayda istinaf kararı çıkmıştı başka bimlerden haberim yok, birde Gaziantep bimi biliyorum işte ortalama 1.5 senede sonuçlanıyor Gaziantep bim. şanslı-s2, 2 ay önce - Alıntıya git