Ey AKP, mahvettin memuru, emekliyi. Orta sınıfı yok ettin. Umarım benzin mazot 50 lira olur. Biz battık herkes batsın. RumeysaBostan, 9 ay önce - Alıntıya git
Başlıkta hayır yok.gereksiz
50,50,50 olsun bence. giz0707, 9 ay önce - Alıntıya git
Ciddi ciddi oturup bir çalışanın iddialarını mı konuşacaksınız.. Yalnız başlık daha çok böyle bir şey olacak imajı veriyor...
Ciddi ciddi oturup bir çalışanın iddialarını mı konuşacaksınız.. Yalnız başlık daha çok böyle bir şey olacak imajı veriyor... miralay2007, 9 ay önce - Alıntıya git
başlığı açtığım tarihe bak ve şimdi ki tabelaya bak !
eylül gibi 50 TL den aşağı olmaz mazot , ısteyenle iddiaya girebiliriz..
nebati nin milletin başına bela ettiği kkm faizlerini paşa paşa ödeyeceksiniz yok öyle üç kuruşa beş köfte..:)
Tüm kalbimle 50 tl olması için dua ediyorum...inceldiği yerden kopsun bakalım ne olacak...
verdin yetkiyi gördün etkiyi. güzel kafa. sevdim sizi.
digerleri 6 tl artarken lpg 13 tl mi artacak. Gerekce ?? memuruz04, 9 ay önce - Alıntıya git
beklentiden bahsettim illa olacak demedim.
lpg diğer adı ile petrol gazı da ham petrolden elde edilir.
benzin ve mazot zam makası açılırken lpg sabit kalamaz.
Sallamasyon bilgilerle forumda konu açmak da ne bileyim. Buna nasıl izin veriliyor anlamadım. Ben de bir tane başlık açayım memurlar net kapatılacakmış diye Ekimerzincan, 9 ay önce - Alıntıya git
benzinliğe gidince at gözlüğünü çıkart ve tabelaya bak.
benzinliğe gidince at gözlüğünü çıkart ve tabelaya bak. Baba Janga, 9 ay önce - Alıntıya git
Allah sorsun hesabını