beklentiden bahsettim illa olacak demedim. lpg diğer adı ile petrol gazı da ham petrolden elde edilir. benzin ve mazot zam makası açılırken lpg sabit kalamaz. Baba Janga, 2 ay önce - Alıntıya git
beklentiden bahsettim illa olacak demedim.
lpg diğer adı ile petrol gazı da ham petrolden elde edilir.
benzin ve mazot zam makası açılırken lpg sabit kalamaz.
Dogalgaz seneye cikinca Lpg ucuzlayabilir ama memuruz04, 2 ay önce - Alıntıya git
lpg ile doğalgaz aynı şey değildir.
Tamam gözlüğünü geri veririm de, bu senin saçmaladığını değiştirmez. Ekimerzincan, 2 ay önce - Alıntıya git
sevgili ***** takan arkadaşım. başlığı açtığım tarihte ki akaryakıt fiyatına bak şimdiye bak. Ancak taktığın at gözlüğünü arada sırada temizlemeyi unutma
Edit : Küfür ve hakaret yasak.
Petrol galon fiyatları 120den 105 dolar civarına düştü. 100 dolar altına inecek gibi.
Fiyatların düşmesi için top hükümette...
Brent petrol yaklaşık 10 dolar düştü, şu durumda bu hafta benzin ve mazota en az 2-2.5 lira indirim gelmesi lazım ama bakalım. keriminho86, 2 ay önce - Alıntıya git
Brent petrol yaklaşık 10 dolar düştü, şu durumda bu hafta benzin ve mazota en az 2-2.5 lira indirim gelmesi lazım ama bakalım.
Olması gereken %10 indirimdi ama %1 yaptılar :)
Dahada pahalansın binen binmeyen parası olan olmayan belli olsun bu millete müstahak hiç acımıyorum. Asthb38, 3 ay önce - Alıntıya git
Dahada pahalansın binen binmeyen parası olan olmayan belli olsun bu millete müstahak hiç acımıyorum.
Son zamlardan sonra mümkün görünüyor WinterSoldier, 3 ay önce - Alıntıya git
Son zamlardan sonra mümkün görünüyor
benim çalıştığım bölgeye toplu taşıma gitmiyor, 94 model skoda favoritim var. ben napayım?
20 Aralık da Dolar 18tl dizel 12.02tl brent. petrolün varili 71 dolardı. Yakıtta Eşel.mobil sistemi uygulanıyordu. Kısaca vergi alınmıyordu. Bugün brent petrol 112 dolar dizel 30.28TL, dolar 16.75 TL. Ve Eşel mobil uygulanmıyor. Yaklaşık 6.5tl civarı toplam vergi var. Artışlar gününde uygulanirken. İndirimler gerçek oranda uygulanmıyor ve ağırdan alınıyor. Dünya piyasası biraz düzelmeden yakıtta ciddi düşüş beklemiyorum.
sevgili ***** takan arkadaşım. başlığı açtığım tarihte ki akaryakıt fiyatına bak şimdiye bak. Ancak taktığın at gözlüğünü arada sırada temizlemeyi unutmaEdit : Küfür ve hakaret yasak. Baba Janga, 2 ay önce - Alıntıya git
bu gidişle tahmin rakamımı 15 temmuz olarak güncelliyorum Baba Janga, 2 ay önce - Alıntıya git
bu gidişle tahmin rakamımı 15 temmuz olarak güncelliyorum
50,50,50 olsun bence. giz0707, 2 ay önce - Alıntıya git
Şimdi de güncelledin mi:) Tepepatlak, 3 gün önce - Alıntıya git
7 tl den 30 tl ye cikip 21 tl ye cekilince akaryakit ucuzladi diye ortalikta gezinen *******. Brent petrolun varili artinca kacmak yok ama kapis ?
7 tl den 30 tl ye cikip 21 tl ye cekilince akaryakit ucuzladi diye ortalikta gezinen *******. Brent petrolun varili artinca kacmak yok ama kapis ?Edit : Küfür ve hakaret yasak. Baba Janga, 3 gün önce - Alıntıya git
:) tamam ****** arkadaşım demekki neymiiii herşeyin siyaseti olmazmış. Dünya piyasası neyse oymuş. Bazı şeylerle siyaset yapmak adamlıga sıgmazmış. Sonra ortada ******* gibi kalırmışsın:) hayat tecrübesi oldu sana işte:)
:) tamam ****** arkadaşım demekki neymiiii herşeyin siyaseti olmazmış. Dünya piyasası neyse oymuş. Bazı şeylerle siyaset yapmak adamlıga sıgmazmış. Sonra ortada ******* gibi kalırmışsın:) hayat tecrübesi oldu sana işte:)Edit : Küfür ve hakaret yasak. Tepepatlak, 3 gün önce - Alıntıya git
*********** bile sahip olamayaan ***** zekali. 2013 de brent petrol 130 dolar iken aldigin benzin 4.5 tl. Su an brent petrol 90 dolar ama aldigin benzin 21 tl. Allah millete zeka dagitirken sen nerelerdeydin ***********
*********** bile sahip olamayaan ***** zekali. 2013 de brent petrol 130 dolar iken aldigin benzin 4.5 tl. Su an brent petrol 90 dolar ama aldigin benzin 21 tl. Allah millete zeka dagitirken sen nerelerdeydin ***********Edit : Küfür ve hakaret yasak. Baba Janga, 3 gün önce - Alıntıya git