tepetaklak ve babajanga sakin olalım hakaret etmeden tartışıyorsanız tartışın.
tepetaklak ve babajanga sakin olalım hakaret etmeden tartışıyorsanız tartışın. E.Kayı Han, 8 ay önce - Alıntıya git
7 tl den 30 tl ye cikip 21 tl ye cekilince akaryakit ucuzladi diye ortalikta gezinen *******. Brent petrolun varili artinca kacmak yok ama kapis ?Edit : Küfür ve hakaret yasak. Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
7 tl den 30 tl ye cikip 21 tl ye cekilince akaryakit ucuzladi diye ortalikta gezinen *******. Brent petrolun varili artinca kacmak yok ama kapis ?
Edit : Küfür ve hakaret yasak.
Şimdi sen oturup 4 gözle brent petrolün yükselip, haklı çıkmak yakıtın fırlamasınımı bekliyorsun . Sana yazıklar olsun Murat624, 8 ay önce - Alıntıya git
asıl sizin gibilere yazıklar olsun. Duvara son sürat freni boşalmış kamyona laf edemeyip olacakları söyleyenlere laf söylemeyi halt sanan sizin gibilere yazıklar olsun
asıl sizin gibilere yazıklar olsun. Duvara son sürat freni boşalmış kamyona laf edemeyip olacakları söyleyenlere laf söylemeyi halt sanan sizin gibilere yazıklar olsun Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
:)olacakları söyledigini zannedip tutmayınca pişkinlik yapıyorsun. Amacın belli ucuz siyaset. Sen ve senin gibilere sessiz kalırsam bana yazıklar olsun. Burada algı yapanların agzına laflarını bir bir tıkmazsam bana yazıklar olsun. Ne menem oldugun ortaya cıkıncada böyle aglarsın. Tepepatlak, 8 ay önce - Alıntıya git
Matematik ozurlusu gene siplamis. Hadi bakalim matematik ozurlusu petrolun varil fiyati 130 dolar oldugu zaman mazota 7 tl verirken simdi varil fiyati 93 dolar olan petrol karsiliginsa mazota neden 22 tl veriyorsun. Iki gram zekasi olanlarin rahat cevap verecegi bir matematik sorusu. Ha iki gram zekam yok diyorsan cevap yazmayabilirsin Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
Başlığı öyle açsaydın o zaman:) algı yap elime yüzüne bulaştırınca da başka hesaplar yap bence sen namaza başla dua et zam gelsin sonra burda beni bozarsın:) sorsan vatanseverdir ama akaryakıt ucuzladı diye kahroluyor adAM yaa:) Tepepatlak, 8 ay önce - Alıntıya git
Ne dedim? Iki gram zekasi olan adamin basit cevap verebilecegi matematik sorusu dedim. Bugun yarin senin akaryakit ucuzladi diye malatya saz ekibi cagirdin olayin ozu akaryakit fiyatlari turkiyede duzeltme yapti hareketidir. Petrolun varili 90 dolar gibi dip rakamlarda iken eger mazot hala 22 tl ise bu sizin kepaze ekonomi anlayisinin sonucudur. Gecen sene kasim ayinda ki mazot fiyatina ulasmak icin petrolun varil fiyati 30 dolara dusecek ve dolar bizde hic artmayacak. Neyse matematik zekaniz yoksa anlayisla karsilariz. No problem ! Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
:) tamam tamam bende matematik zekası yok:) sende gelecegi biliyorsun müneccim yemeği yemişsin ama fazla yemişsin ters tepmiş:)) ne derler bizde gelecegi bilenlere müneccim yemegi yemişmi derlerdi sen daha iyi bilirsi :) nickde baba janga dklfkldlrld ulan ne adamsın ya:) seni anlatıp anlatıp güldürüyorum milleti:) Tepepatlak, 8 ay önce - Alıntıya git
Hihi aynen devam et :-)) baska gunlerde de bekleriz ama kacmak yok. Bir daha ki sefere malatya saz ekibinide getir :-)) Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
:) sende istihbarat agını geliştir:)pompacılarla aranızdan su sızmasın:)) Tepepatlak, 8 ay önce - Alıntıya git
Mazot 30 tl cikinca yusufcukmuydu ?:-) Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
Babajanga galiba bu beklentisi(niz) gerçekleşmeyecek. Neyse sizin adınıza kötü, ülkem adına sevindirici bir haber
Evet çünkü memleket adına üzülüyordum aramızdaki temel KARAKTER farkıda bu sen seviniyordun. Ucuz siyaset yapan çapulcu zihniyetli çukur adam. Anlamazsın. Bugünde 30 olsa üzlürüm ama sen ucuzlayınca sevinecek şahsiyete sahip değilsiiiin. İpliğind pazara çıktı ondan kuduruyon zaten. Tepepatlak, 8 ay önce - Alıntıya git
ses alalım ses
Babajanga galiba bu beklentisi(niz) gerçekleşmeyecek. Neyse sizin adınıza kötü, ülkem adına sevindirici bir haber muharras, 8 ay önce - Alıntıya git
ses alalım ses Baba Janga, 7 ay önce - Alıntıya git
Hastamısın la sen:) Tepepatlak, 7 ay önce - Alıntıya git