Asgari ücret bunun için memur maaşı ile aynı hale getiriliyor . Sürecin ilk adımı .
akp gidince bu durum sona erecek hatta bazı kurumların kamulaştırılacağını düşünüyorum
Bu düşünce ve ifade özgürlüğü güzel bir şey olsa da kimi zaman tam tersi halini alabiliyor.
Atmaaaa ziyaaaaaaa
Benden söylemesi
Herkes hakkettiği gibi yaşar .
Herkes hakkettiği gibi yaşar . Zam qoin, 3 ay önce - Alıntıya git
Boş yapıyorsun kardeşim yapma.
Ciddi bir şekilde devam etmesine mi yoksa kimi birkaç kişinin bu konu başlığına + oy verdiğine mi üzüleyim, ben gerçekten bilemedim. Allah yardımcımız olsun, herkes aklına gelen her şeyi söylüyor artık.
kamu özelleşmez. sen giremedin ya KAMU YA. KUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. BENDEN SÖYLEMESİ.
Aynen özellikle tskyi ve emniyeti satacaklar diyorlar emniyetden hisse mi alsak ben siber şubeyi alıp işletmeyi düşünüyorum,bi arkadaşım da iki tane karakol satın alacak
Torpil bulamayan kpss kazanamayan tipik bir çomar
Bana mantıklı geliyor. Belki hemen olmaz ama 10-15 yıl içerisinde gerçekleşir. Özelleştirme farkındaysanız 1990 yılında başlayıp devletin bir çok önemli kurumunu yuttu. KiT kavramı doğdu ve burada çalışanlar sözleşmeli oldu. Ayrıca son iki yıldır benim gördüğüm alımların çoğu sözleşmeli personel. Yani görünen köy kılavuz istemiyor. Kadroluluğa karşı değilim bence insan gibi bir yaşam için iş güvencesi şart.
Kamuda özlük haklarına dokunmaya gerek yokki. Piyasadan az maaş verirsin hiçkimse tercih etmez. Sonra da şu sisteme geçerseniz yüksek maaş vereceğiz dersiniz herkes geçmek zorunda kalır. Şu an yaşanan süreçte olduğu gibi