Editörler : ayşegül bgm
01 Haziran 2022 22:15

Kusucar
Şef

3600 yasalaşırsa yeniyılda bayağı emekli olacak var.Aralik alımı bu açığı kapatmaya da bilir.Yaz sezonu olması ve artan hasta popülasyonu.Hastaneleri bayağı yoracak ayrıca hastanelerin açığı var ama alım pek yapiladi bu yıl.Buda kaliteyi düşürecek hastanelerde sorun oluşmasına neden olacaktır.Saglik Bakanlığı'nın Haziran'da alım yapması elzem bence

SA23, 12 ay önce - Alıntıya git

Açık olduğu aşikar ama ülke ekonomisi bitmiş arkadaşlar.Ister 3600 çıksın ister 50 tane şehir hastanesi açılsın sağlık açısından durum vahim.Çünkü atama yapmak yerine farkettiyseniz atanmış sağlıkçının zammına refahına gidiyor bütçe.3 5 lira zam verip çalışanı susturuyorlar.Olan bize oluyor.2020deki ülke ekonomisiyle şimdiki ekonomi arasında uçurum var.Bu yüzden çok büyük ihtimal aralıkta olacak 2023 bütçesinden yardım alacaklar.Maalesef ben de kıl payı atanamadim.

02 Haziran 2022 01:13

Kphysio1
Aday Memur

Açık olduğu aşikar ama ülke ekonomisi bitmiş arkadaşlar.Ister 3600 çıksın ister 50 tane şehir hastanesi açılsın sağlık açısından durum vahim.Çünkü atama yapmak yerine farkettiyseniz atanmış sağlıkçının zammına refahına gidiyor bütçe.3 5 lira zam verip çalışanı susturuyorlar.Olan bize oluyor.2020deki ülke ekonomisiyle şimdiki ekonomi arasında uçurum var.Bu yüzden çok büyük ihtimal aralıkta olacak 2023 bütçesinden yardım alacaklar.Maalesef ben de kıl payı atanamadim.

Kusucar, 12 ay önce - Alıntıya git

Açıkçası ben bütçe olayından kaynaklandığını düşünmüyorum. Tam bu sıralar bir çok bakanlık alıma çıkmaya başladı. Meb zaten neredeyse her yıl 2 atamayapıyor. Sağlığa mı bütçe yok?

02 Haziran 2022 11:27

Kemaladak
Şef

Açıkçası ben bütçe olayından kaynaklandığını düşünmüyorum. Tam bu sıralar bir çok bakanlık alıma çıkmaya başladı. Meb zaten neredeyse her yıl 2 atamayapıyor. Sağlığa mı bütçe yok?

Kphysio1, 12 ay önce - Alıntıya git
Bütçe sorunu var , bütçe yeterli olsaydı her kaleme bu kadar zam gelmez geçen senede vardı ki yeni yılın bütçesine yansıtıldı atama , bu sene geçen senedende beter atama olur ama yeni puanlarla aralıkta olur bakanın tavrıda buna gösteriyor
04 Haziran 2022 00:37

Kusucar
Şef

Kphysio1, 12 ay önce - Alıntıya git

Bütçe illaki var ama ama çalışana zam yapmaktan sağlık giderlerinden bize sıra gelmiyor.Adam diyor ki 1 personel 2 personellik iş yapsın 3-5 kuruş zamla kandırırım olur biter.Oysa yeni personel sağlık bütçesine daha büyük külfettir.Sigortası, maaşı vs.

Toplam 24 mesaj