Editörler : "eskiyara"Pangaea

Argan35
Şube Müdürü
18 Mayıs 2022 21:18

Komik duruma kendimi düşürmek istesem başka şeyler yapardım burada emin olun, öğretmen bey. O dedi bu dedi ile bu işler yürümüyor, somut ispat olmadan hiçbir velinin beyanı ile ceza alan öğretmen henüz tanımadım görmedim de. İspat olacak, kamera kaydı gibi, ses kaydı gibi, geçtim onu öğrencilerin şahitliklerini bile çoğu zaman dikkate almazlar, yaşları reşit olmadıkları için. Siz bunları ayrıca buraya yazarak, bu camiada öğretmenleri daha da pasifize ettiğinizin farkında olun bence, yazmak buraya pek mantıklı değil.

BayrakHoca, 2 yıl önce

Siz hangi ülkedesiniz bilmem ama sırf velinin beyanıyla hiç bir hakaret delil vsvs yokken ceza alan çoook öğretmen gördüm.

Öğretmene yapılan her pisliğin suçlusuyine öğrermendir diyerek komik duruma düşmüşsünüz.

MEB , ülkedeki en çökmüş, en paslanmış ve adil olmayan kurumdur.


halis4242
Genel Müdür
18 Mayıs 2022 22:11

Sayın Hocam, şu an maalesef bu meslek yapılamayacak derecede zor bir hâle getirilmiştir. Devlet kurumlar arası geçişleri serbest bıraksın, torpile muhtaç bırakmasın, tercihler sunsun, ben şahsen hemen geçmeye hazırım. Aile bakanlığına falan geçmeye hazırım, lakin son 3-5 yıldır geçişler kapatılmış, madem devlet serbest bıraksın, osueyen geçebilsin!!?

Argan35, 2 yıl önce

Sayın hocam, öncelikle korkuyorsan bu mesleği bırakacaksın, öğretmenlik mesleği her alanda cesaret ve girişimcilik ister, bunu bir köşeye bırakalım. İkinci olarak ve bu mesajınızda benim için önem arz eden husus şudur, öğrenci sabaha kadar yalan söyler, kendini haklı çıkarmak için, inancını bile ortaya koyar ve yine yalan söyler bu çok normaldir. Ama idare onu dinlemiş gibi yapıp dinlemez ve öğretmenin yanında yer alırsa, asla ve asla bu tip sorunlar yaşamazsınız.

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi