1.atamanin olmasından ziyade 1.atamada alım sayisini yüksek tutmaları.. sen 1. Atamada atansan bile ek kötü 10 15 ay güvenlik soruşturması sürüyor. ahmetankara06, 3 ay önce - Alıntıya git
Çok uzunmuş ya inşallah seçim dönemi diye o kadar uzun tutmadan hallederler caferansn, 3 ay önce - Alıntıya git
Umarim seçim öncesi diye ALIMI FAZLA TUTARLAR , 6 BİN DEĞİLDE 12 BİN falan inşAllah ahmetankara06, 3 ay önce - Alıntıya git
Yok 1 yıl ne abarttın be kardeşim 4 ay falan sürüyor Oguzhan222, 3 ay önce - Alıntıya git
Şuan tarım 2020 de kuzenim tarım bakanlini7 ay bekledi ahmetankara06, 3 ay önce - Alıntıya git
Amma boş beleş konuşuyorsun şimdide diyorsun 7 ay sizin gibiler yüzünden millet yanılıyor adbaaa, 3 ay önce - Alıntıya git
Ben atandım 4 ayda başladım ve tanıdığım bı sürü arkadaşım atandı Max 3 4 ay sürdü senin kuzenin istisnai bir durum olmuş, herkes de öyle olacağını sanmıyorum. 2022 atamalarının çoğu başladı ve 3 ay oldu atama olalı. Oguzhan222, 3 ay önce - Alıntıya git
Senin gibi enayilerde biliyormuş gibi konuşup atanma bekliyor . Ne gereksiz birisin cidden bak ahmetankara06, 3 ay önce - Alıntıya git
İki gözüm çok şükür atandım ;) adbaaa, 3 ay önce - Alıntıya git
Yalakanin elinde para diye boşuna demiyorlar ahmetankara06, 3 ay önce - Alıntıya git
Özür diliyorum Cahil ile münakaşa girdim ve kaybettim adbaaa, 3 ay önce - Alıntıya git