Arkadaşlar daha önce deneyimli olanlar benimle bilgi paylasimi yapabilir mi ilk kez isteğe bağlı isteyeceğim. duygu öztürk, 1 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar daha önce deneyimli olanlar benimle bilgi paylasimi yapabilir mi ilk kez isteğe bağlı isteyeceğim.
Yer Değiştirme ve Öğretmen Atama takviminin hazır olduğu bilgisini aldım. Çok kısa bir süre içerisinde duyurular yapılacak.
Takvim gecen seneyle aynımı bir haftada olsa erken olma ihtimali var mi
Yer Değiştirme ve Öğretmen Atama takviminin hazır olduğu bilgisini aldım. Çok kısa bir süre içerisinde duyurular yapılacak. pdrarifdogan, 1 ay önce - Alıntıya git
Nerden aldınız hocam duyuruyu bugün açıklarlar mi acaba Sbnkrkss, 1 ay önce - Alıntıya git
İnanmayın buna hocam. Bu arkadaş son 3 aydır burada açıklanacakta açıklanacak diyor. Boşuna umut bağlamamak gerek. LGS sınavından sonraki hafta açıklanır.
Takvim gecen seneyle aynımı bir haftada olsa erken olma ihtimali var mi Ahmet Akkk, 1 ay önce - Alıntıya git
Geçen sene 7 haziranda açıklanmıştı ama bu sene 6 haziranda açıklanır. 1 gün erken :)
İnanmayın buna hocam. Bu arkadaş son 3 aydır burada açıklanacakta açıklanacak diyor. Boşuna umut bağlamamak gerek. LGS sınavından sonraki hafta açıklanır. taklasiguzel, 1 ay önce - Alıntıya git
birkaç yerde aynı yorumlarını görünce yalancı olduğunu anladım zaten hocam
pdrarifdogan içsel bir sıkıntın mı var