Merhaba sevgili arkadaşlar. LGS sınavında görev almak için birkaç gün önce başvuru yapmıştım. Başvuru süresi dolunca mebbise girdim ve bir sınavda yapılacaklar videosu ile karşılaştım. Video bitince de alttaki tebellüğ ettim butonuna tıkladım. Sınav görevlerim sekmesinde ise göreviniz bulunmamaktadır yazıyor. Ben bu sınavda görev alacak mıyım? Ayrıca bir de görev onayı falan gerekşyor mu? Teşekkürler.
Görev çıkmamış benim durumumda sizinki
benim de öyle, çıkmadığını düşünüyorum.
0 puanla görev çıkmadı. İlginç.
Göreviniz bulunmamaktadır yazdığı halde görev alacak mıyım diye sorman... İlginç
Bizim okulda hiç kimseye çıkmadı. Yan okulun yarısına çıkmamış. İlginç
0 puanla görev çıkmadı. İlginç. braveheart1234, 1 ay önce - Alıntıya git
Çok var öyle ,kimlere çıktıysa artık buna da torpil girmişse hiç sasirmam
Bizim okulda hiç kimseye çıkmadı. Yan okulun yarısına çıkmamış. İlginç EsTeRGoN40, 1 ay önce - Alıntıya git
100 görevliye ihtiyaç var ve ilçeden 120 öğretmen görev istedi diyelim. Sistem ilk yerleştirmede 40 kişi, ikinci yerleştirmede 20 kişiye görev veriyor hocam. Yani ihtiyaç 100 kişi, başvuru 120 kişi, bunun puan esasına göre 100 kişisine görev vermiyor.Daha sonra ilçe görev isteyenleri puanlarına göreelle tek tek yerleştiriyor. (Örnekteki 40 ve 20 rastgele yazılmıştır. Görevlilerin tamamının ilk yerleştirmede belli olmadığını belirtmek için verilen sayılardır.)
Bana da 0 puanla çıkmadı. Görevlendirme istatistiklerinden bakacam. Benden yüksek puanlı birilerine görev verilmişse yasal yollara başvuracam...
Görev yok. Çıkmadı
Bana da çıkmadı.
Sınav görevi çıkmamış olsa bile görevlendirme istatistiklerinde puan sıralamasına göre görevlendirilemediniz şeklinde belirtmesi gerekir. ( 0 puanla da nasıl görevlendirme olmuyorsa ilginç) Ben görevlendirmelerin henüz yapılmadığını düşünüyorum. Turhan06, 1 ay önce - Alıntıya git
Görevli olduğum ilde görevlendirmeler yapılmış.0 puanla bana çıkmadı ben de şaşırdım. Son yerleştirme bittikten istatistiklerden sonra netleşir o yüzden çarşamba gününü bekliyorum...
Sadece ortaokul öğrencilerinden bir kademeye(8. Sınıf) yönelik bir sınav düşünün ve buna anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenleri de başvurabiliyor. Dolayısıyla görevin herkese çıkması beklenemez. Beytulmakdis, 1 ay önce - Alıntıya git
Bu senenin ilk sınavı hocam. Herkesin puanı sıfır yani. E-sınavda görev alanlar hariç. Onun puanı yüksek olduğu için öğretmenlerin çoğu e-sınavda görev almıyor.
ben sınav almadım yıllardır.dolayısıyla unutmuşum. lgs için baktım görev reddedilmiştir diyor.sanırı
sanırım onaylamakta geç kalmışım.çok üzüldüm.okuldan görev isteyen söylesin dediler.inşallah ona çık