Ben de çalışıyorum ve bazı bilgilerin gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum, yani kimseyi suçlamak istemem ama sanki biraz da bakın biz soru tutturduk kafasıyla nerede KPSS de olmayacak soru varsa soruyorlar, reklam amaçlı yani. Şayet bu yazdığınızı sorarlarsa da 120 de 119 yapalım, boşverin. ^-^ Biraz da hedefiniz neyse o şekilde çalışın derim. :)
Detay da sınavda da 1-2 tane detay soru geliyor zaten. 27'de 27 hedefliyorsan o tarz detay soruları bilmek zorundasın. Hoca kafasından soru yazmıyor. Müfredatta olan her şey sorulabilir, kimse de niye sordun diyemez. Bu sorulur şu sorulmaz şeklinde soru seçmektense öğrenebilecek kadar şey öğrenmeye bakın.
Detay da sınavda da 1-2 tane detay soru geliyor zaten. 27'de 27 hedefliyorsan o tarz detay soruları bilmek zorundasın. Hoca kafasından soru yazmıyor. Müfredatta olan her şey sorulabilir, kimse de niye sordun diyemez. Bu sorulur şu sorulmaz şeklinde soru seçmektense öğrenebilecek kadar şey öğrenmeye bakın. umut3060, 1 ay önce - Alıntıya git
Bir de soru aşırı detay değil. Ben biliyorum mesela cevabı. Hangi şehirde ayaklandığını bilmesen bile en azından öyle bir isyan olduğunu bilmen gerekirdi. Konu anlatımı kısmında sorun var gibi, tekrarlar yapmanı tavsiye ederim.
Bir de soru aşırı detay değil. Ben biliyorum mesela cevabı. Hangi şehirde ayaklandığını bilmesen bile en azından öyle bir isyan olduğunu bilmen gerekirdi. Konu anlatımı kısmında sorun var gibi, tekrarlar yapmanı tavsiye ederim. umut3060, 1 ay önce - Alıntıya git
Geçmiş zamanlarda beyliklerin nerelerde kurulduğu gibi bir soru çıktı ordan pay biç Legolaskaracı, 1 ay önce - Alıntıya git
Artık kaynak erişimi çok kolaylaştığı için sorular da ona göre şekillenmeye başladı. Eskisi gibi kolay sorulmuyor tarih soruları. Her sene hiç duyulmamış bir veya birkaç bilgi soruyorlar neredeyse. O yüzden tarihte ne kadar ayrıntı öğrendin o kadar iyi
Arada detaylar var evet ama adamın video anlatımı olsun denemeleri olsun güzel kaliteli ben sayesinde 86 aldım :) atanamayanmhnds, 1 ay önce - Alıntıya git
Ben de kendisinden habersiz 91 almıştım ama bu sene dinledim kendisini, efsane anlatıyor gerçekten:)