Editörler : **sude**

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
26 Nisan 2023 20:24

136,5 milyon TL toplam personel sayısı olan 16900 kişiye dağıtılacak ve kişi başı 8k diye bir bilgi duydum. 7-8 Mayıs'ta kartlar dağıtılacakmış

kitabınortası
Şube Müdürü
27 Nisan 2023 01:47

Hazırlanan şartnameye uygun, bu yılki malzeme listesine dair bir yaklaşık maliyet oluşturmadan şu kadar para ayırdık, şu kadar kişi var, bölün dağıtın demek ne kadar hakkaniyetli ne kadar gerçekçi?

Madem toplam bir parayı bölüyorsunuz mevzuat gereği hakkı olan sadece teknik hizmetlere verilmeli yada herkese vermek isteniyorsa da para arttırılmalı. Ulaştırma Bakanlığı daha mı zengin, tüm personeline kişi başı tam 2 katı olan 16 bini verdi bu sene. Geçen yılda 10 bin verdi burda 4250 TL verilirken. Piyasa şartları ortada; 8 bine ayakkabı mı, mont mu pantalon mu, yelek mi alınır, hele arazi şartlarına uygun alınacaksa. Verilen miktar gerçek ürün fiyatlarıyla uyumlu değil. Sırf verildi densin diye dağıtılan bir duruma dönmüş bu olay. Diğer Kurumlara göre bariz mağdur ediliyoruz.

my.eng.en
Aday Memur
27 Nisan 2023 12:13

Kimin nerde görev yaptığı ya da yapacağı hangi ilde hangi şartta çalıştığı sizi ilgilendirmez. Ancak adı koruyucu giyim yardımı olan bir yardımın araziye çıkmayan personele verilmesi teknik personeli gayet ilgilendirir. Sana da versinler dairede oturduğun ve dairede korunman gerektiği ölçüde al arkadaşım. Ancak teknik personelle, araziye çıkanla, hasar tespit için göreve gidenle bu yarış ne onu anlamak güç. Gözün görüyodur umarım tüm türkiyedeki çsb'lerin teknik personeli kaç aydır deprem bölgesinde, 3 ya da 4. sefer göreve giden var, ama sen orda o personelle kendini eşit tutacaksın. Yapmayın lütfen!
murat3021, 5 ay önce

izmirde sahil kenarında kebap yerdesin niye sallıyorsun dağ ova plato ....

murat3021
Aday Memur
27 Nisan 2023 13:56

bizde gittik sen ne biliyorsun benim teknik olmadığımı depremde olmadığımı sen süperman misin ?

my.eng.en
Aday Memur
27 Nisan 2023 18:34

Gidip, teknik olup tüm bunları kabullenmenizi anlamak güç!
murat3021, 5 ay önce

bizde gittik sen ne biliyorsun benim teknik olmadığımı depremde olmadığımı sen süperman misin ?

fzk351
Daire Başkanı
27 Nisan 2023 21:42

Koruyucu giyim malzemesi ile şartnamede ki kıyafetleri mi alıyorsunuz sanki. Sen teknikeri muhasebeye oturt ona vermeyip gidene verirse o mutemetligi yapar mı böyle çok sorun var normal memur desen 17bin kişiden 1000 kişi yoktur bence bunlarla uğraşacağına sendikana baskı yapıp miktarı arttır ya da sendikaya tepki gösterip istifa et burda ahkam kesmek kolay Not: Milli emlakciyim kurumdaki bütün mühendis ve teknikerlerden daha çok araziye cikiyorum hem de arazi tazminatı almadan..

murat3021
Aday Memur
02 Mayıs 2023 10:55

Aynen ben mühendisim adam haklı boş muhabbet yapmayın maaşlara zam gelsin rahat edelim temizlikçi senle aynı maaşı alıyor haberin yok ...

fzk351, 5 ay önce

Koruyucu giyim malzemesi ile şartnamede ki kıyafetleri mi alıyorsunuz sanki. Sen teknikeri muhasebeye oturt ona vermeyip gidene verirse o mutemetligi yapar mı böyle çok sorun var normal memur desen 17bin kişiden 1000 kişi yoktur bence bunlarla uğraşacağına sendikana baskı yapıp miktarı arttır ya da sendikaya tepki gösterip istifa et burda ahkam kesmek kolay Not: Milli emlakciyim kurumdaki bütün mühendis ve teknikerlerden daha çok araziye cikiyorum hem de arazi tazminatı almadan..

omerbera
Aday Memur
05 Mayıs 2023 12:15

Merhaba Hatay Çevre Şehircilikte İnşaat mühendisiyim. Diyarbakıra Becaiş yapmak istiyorum. Diyarbakırdan Hataya becaiş yapmak isteyen bana yazabilir mi?

murat3021
Aday Memur
05 Mayıs 2023 13:39

konuyla ne alakası var bunun diycem ama belli zordasın kardeşim şu an tayin zamanı diyarbakırda boşluk yok sanırım ...

omerbera, 5 ay önce

Merhaba Hatay Çevre Şehircilikte İnşaat mühendisiyim. Diyarbakıra Becaiş yapmak istiyorum. Diyarbakırdan Hataya becaiş yapmak isteyen bana yazabilir mi?

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
13 Mayıs 2023 22:40

7000+500 de bonus bilmeyen varsa diye yazayım dedim
17 Mayıs 2023 20:36

Ücretsiz izinde olanlara verilmiyor mu bilginiz var mı

Yılboyu ücretsiz izinli olanlara verilmesse anlarım da yılın yarısı çalışmış olanlara neden ödenmiyor

17 Mayıs 2023 20:37

Bunun için itirazı bakanlığa mı kuruma mı yazılmalı sonuç alabilmek için

orpi
Aday Memur
18 Mayıs 2023 08:41

Karayolların 16 bin DSİ 32 bin lira kiyafet yardımı aldığı bir ortamda ..Deprem bölgelerinde canla başla çalışan personellere Bakanlığın vermiş olduğu 7 binlirak kıyafet yardımı Bakanlığın gözünde personellerin ne kadar değersiz olduğunun bir göstergesi.

yeşilrussel
Aday Memur
18 Mayıs 2023 09:21

Tcdd ucretsiz izinlere verilmedi hatta bozdurup karti alip geri izin alanlar oldu

çalış_çalış, 5 ay önce

Ücretsiz izinde olanlara verilmiyor mu bilginiz var mı

Yılboyu ücretsiz izinli olanlara verilmesse anlarım da yılın yarısı çalışmış olanlara neden ödenmiyor

21 Mayıs 2023 10:40

Davalıl bir konu. Ücretsiz izindeki personelin değil mi. Yılın tamamında ücretsiz izinli ise tamam verilmez ama o yıl içerisinde görev yapmış personelin de hakkıdır. Kim almamışsa dava açıp kazanır denildi.

Bunu birimin bildirmesi lazım onu da kasıtlı bildirmiyorlar, ücretsiz izindeki keyfinden izn kullanıyor sanki.

murat3021
Aday Memur
23 Mayıs 2023 11:00

TCDD kaç tl aldı ?

yeşilrussel, 5 ay önce

Tcdd ucretsiz izinlere verilmedi hatta bozdurup karti alip geri izin alanlar oldu

01 Haziran 2023 18:41

Kurum sözleşmede belirtmiyor mu kimlerin alıp kimlerin almayacağını. Keyfi uygumala yapan iller var

murat3021
Aday Memur
05 Haziran 2023 14:22

tcdd 16.000 almış

Toplam 78 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi