Vay arkadaş kimse mesleğinden Memnun değil
Vay arkadaş kimse mesleğinden Memnun değil Polissosbilgi, 1 ay önce - Alıntıya git
Bende memurum
Memurluğun iyi yönleri de var kötü yönleri de var,isterseniz yazarım buraya hepsini
Öğretmenlik mezunu olduğum için,öğretmen olmak istiyorum,memurluktan öğretmenliğe sınavsız geçiş hakkı tekrar gelmelidir ama benim bölümümden sadece 1 kişi aldıkları için böyle bir hak verilse bile öğretmenliğe geçebilir miyim bilmiyorum
Bende memurum Memurluğun iyi yönleri de var kötü yönleri de var,isterseniz yazarım buraya hepsini Öğretmenlik mezunu olduğum için,öğretmen olmak istiyorum,memurluktan öğretmenliğe sınavsız geçiş hakkı tekrar gelmelidir ama benim bölümümden sadece 1 kişi aldıkları için böyle bir hak verilse bile öğretmenliğe geçebilir miyim bilmiyorum sorgulamak, 1 ay önce - Alıntıya git
bu ne
başka emriniz var mı 1
2.5 yıl öğretmenlik 11 yıl memurluk yapmış (Hatta kadrolu öğretmenlik ataması geldiği halde Öğretmenliği yakmış) biri olarak rahatlıkla memurluk diyorum. Hiç pişman değilim. Öğretmenliği zamanında çok severek yaptım. Çok da özveriliydim. Ücretli çalıştığım dönemlerde bile kadrolulardan fazla çalışırdım. Branşım da Türkçe.Kendi alanım da seviyordum. Hala uğraşmayı bırakmış değilim. Fakat memurken kendimi daha çok geliştirme imkanı buldum. Yüksek lisansımı yaptım. 1 yıl kademe ilerlemesi oldu. 4. Dereceye 1 yıl daha erken düşmüş oldum. 4 te maaş ciddi fark ediyor. Bu sene de üşenmezsem sağlık yönetimi okuyup 1 derece almayı planlıyorum. Size kutsallıktan dem vuracaklardır aldanmayın😊Hakkını vererek yaptığınız her meslek kutsaldır. Çocuğumu okuldan almaya gittiğimde o kadar hevessiz, heyecansız, vazgeçmiş öğretmenler görüyorum ki... Ne bir 23 Nisan kutlandı ne bir okuma bayramı ne de karne günü etkinliği. İlk karnesi bile lise karnesi gibi sadece şeffaf dosyaya koyulmuş verildi. Hani kutsallık? 😊Bizim şansımıza böyle öğretmen çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hilmituran, 2 ay önce - Alıntıya git
2.5 yıl öğretmenlik 11 yıl memurluk yapmış (Hatta kadrolu öğretmenlik ataması geldiği halde Öğretmenliği yakmış) biri olarak rahatlıkla memurluk diyorum. Hiç pişman değilim. Öğretmenliği zamanında çok severek yaptım. Çok da özveriliydim. Ücretli çalıştığım dönemlerde bile kadrolulardan fazla çalışırdım. Branşım da Türkçe.Kendi alanım da seviyordum. Hala uğraşmayı bırakmış değilim. Fakat memurken kendimi daha çok geliştirme imkanı buldum. Yüksek lisansımı yaptım. 1 yıl kademe ilerlemesi oldu. 4. Dereceye 1 yıl daha erken düşmüş oldum. 4 te maaş ciddi fark ediyor. Bu sene de üşenmezsem sağlık yönetimi okuyup 1 derece almayı planlıyorum. Size kutsallıktan dem vuracaklardır aldanmayın😊Hakkını vererek yaptığınız her meslek kutsaldır. Çocuğumu okuldan almaya gittiğimde o kadar hevessiz, heyecansız, vazgeçmiş öğretmenler görüyorum ki... Ne bir 23 Nisan kutlandı ne bir okuma bayramı ne de karne günü etkinliği. İlk karnesi bile lise karnesi gibi sadece şeffaf dosyaya koyulmuş verildi. Hani kutsallık? 😊Bizim şansımıza böyle öğretmen çıktı. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Memurluk konusunda nerede memur olacağına idaresine ortamina bağlı. Mesai bitince iş biter geri dönüp arkanı bakmazsın . Mesai disinda telefonları açmazsin istemezsen ve kimse niye açmadın demez. İzinleri birine bağlı olarak alırsın bu sorun bence. Statü olarak nerede çalışıp ne iş yapacağın önemli. Saygınlığı yoksa , insanların sana iş konusunda işi düşmüyorsa, referansin yoksa sıkıntı çekiliyor. Idareci ile notr ve resmi bi iliskin olmali. Öğretmenliği bilmiyorum. Yolun açık olsun iyi kararlar vermek dilegiyle
Tabikide ögretmenlik. En azindan müfettislik var, bakanlik kadrolari var, müdürlükler var
her işin kendine göre zorluğu var ama öğretmenlikte ast üst olayında daha serbestsin bu iyi bir şey.henüz atanmadım ama ben de ikilemdeyim.
bu ne kadar duygusuz bir değerlendirme
Felsefe grubunda ek ders ile haftalık ders saati 30'u bulur mu? Maddi konuları dışında sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. schnn, 1 ay önce - Alıntıya git
Felsefe grubunda ek ders ile haftalık ders saati 30'u bulur mu? Maddi konuları dışında sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
Valla bende memur olup öğretmen olmak icin okul okuyan biriyim ve bulundugun memurluga gore degisir ancak ben katip olarak çalışıyorum müzik öğretmenliği okuyorum bir dakika bile dusunmem kaygilanmam celiakiye düşmem aninda gecerim hem sevdigim is hem yaz tatilim bana yeter en azından adliyeden daha cok saygın olurum. Kendi acimdan her iki meslegi karsilastirma yapmak bile Cook anlamsiz geliyor
Öğretmenlikle memurluk kiyaslanır mı ya? Tabii ki öğretmenlik. Tatilin dazla, mesain az. Genelde bir günün boş olur. Öğleden sonrası boş olur. Memura göre maaşı en az 1000 TL çok olur çok az ek ders alırsa. Ama işin içine DYK kursları falan girerse 3 ila 4 bin lira ek ders. Yani hiç kiyaslama bence.