Temmuz zammını ( enflasyon farkı, olası refah payı dahil) % kaç bekliyorsunuz ?
ben %50 vereceklerini düşünüyorum, belki çok iyimserim ama tahminim bu yönde.
ben %50 vereceklerini düşünüyorum, belki çok iyimserim ama tahminim bu yönde. Argan35, 2 ay önce - Alıntıya git
inşallah ama çok zor gibi
bir kaç yıl önceki alım gücümüzün aynı seviyeye gelmesi için en az %100 zam yapılması gerekiyor ancak anketlerine baktığımızda en yüksek %50 zam istenildiğini görüyorum. sizce tuhaf bir durum yok mu? ya da kasıtlı mı yapıyorsunuz?
Merkez bankası anketi haziran 3,77 gfb_makine, 2 ay önce - Alıntıya git
üstüne %2-2.5 bandında koyabilirsiniz. 6-7 arası açıklanır.
%30 neden yok. ben 30-35 arası olur diyorum
Olabilecek en düşük yüzdeyi vereceklerdir. Çünkü bu hükümet memur düşmanıdır. Şimdiye kadar hep böyle yaptılar.
Secim yatirimi icin henuz erken . Tek atimlik barutu sizin icin harcayacak degiller.
Siz orta siniftiniz bitirildiniz süt oglandiniz hic sevilmediniz zaten.
Zenginin keyfi yerinde kur korumali hesaplara sizin gibi marabalar kürek cekiyor.
Ezilmis asgari ucretliye kallavi bir zam yapacaklar bunun icin bütçe olusmasi lazim o yüzden mümkün mertebe minimum duzeyde zam yapacaklar fahiş fiyat artislariyla da kepce ile geri alacaklar.
Tabi hala bazilari refah payi diyor onlara yapilacak bir sey yok durumu fark edemiyorlar pembe ılık hayallerine devam diyelim
Söz konusu memur ve zam ise herzaman aklıma en olumsuzu geliyor nedense
Anketin yarısı 37-40 vermiş.bunlar nerede yaşıyor gfb_makine, 2 ay önce - Alıntıya git
37-40 diyenler o kadar istediği için ya da o kadar yeteceği için değil anket sorusu o şekilde sorulduğu için onu seçtiler. Bence sen okuduğunu anlamayı ogren ondan sonra insanların nerede yaşadığını arastirirsin.
37-40 diyenler o kadar istediği için ya da o kadar yeteceği için değil anket sorusu o şekilde sorulduğu için onu seçtiler. Bence sen okuduğunu anlamayı ogren ondan sonra insanların nerede yaşadığını arastirirsin. trezeguet, 2 ay önce - Alıntıya git
Ne zaman açıklayacaklar bu zammı temmuz 15 demi aman ne güzel
Ankette bırak %33- %35 aralığını, %30 - %33 aralığı dahi yok! Bunun altında bir zam bile kuvvetle muhtemel iken bunun üzerinde bir zam beklemeyin! Vermezler.
Ankette bırak %33- %35 aralığını, %30 - %33 aralığı dahi yok! Bunun altında bir zam bile kuvvetle muhtemel iken bunun üzerinde bir zam beklemeyin! Vermezler. Kagiş, 2 ay önce - Alıntıya git