Sizin ortak kodunuz kaç nitelik Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
Anlayamadım?
Anlayamadım? Habmekelomüh, 9 ay önce - Alıntıya git
Hangi kodda alım yapıyorlar sizden. Mesela bizim nitelik kodumuz 3293 Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere benimde aynı kod sizin gibi...
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere benimde aynı kod sizin gibi... Habmekelomüh, 9 ay önce - Alıntıya git
Yani ne bileyim 90+ diyorsunuz. Bu zamana kadar bu puanla beklediyseniz büyük bir sabır Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
Görünen o ki sabrın sonu Selamet...
Görünen o ki sabrın sonu Selamet... Habmekelomüh, 9 ay önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun diyelimm Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
Sağolasın , teşekkürler...
7322 nitelik kodu şartları için osymden bilgi alın burda yalan yanlış bilgiler olabilir arayin öğrenin milletin dediğine bakıp basvurmazlik yapmayın Elektron.Teknikerr, 9 ay önce - Alıntıya git
Kılavuz gayet açık ve net oluyor genelde, dikkatli okumak yetiyor. Üşenip telefon açan Ösym'deki memurun bilgisine kendisini emanet etmiş olur, oda şansına artık bilen biri mi olur yoksa bilmeyen mi. Araştırsın baksınlar denilenler doğru mu yoksa yanlış mı.
Yanlış bilgi görmedim şu ana kadar yazılanlardan, Elektronikle ilgili tüm konuları okudum ve bende yorum yazdım merak edilen maddeye. Yanlış olan ne vardı mesela yazılanlardan. Söylersen onuda netliğe kavuştururuz ALLAH'ın izni ile...
Kadroların çoğu boş kalacak İngilizce sertifikası olmayanlar tercih yapacak ve atamalarıda yapılmayacağından boş kalacak
Terminalde görev yapılacağından bahsediyor. Aramaya gerek yok bence de puanınız kaç sizin. Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
?Terminalde görev yapılacağından bahsediyor. Aramaya gerek yok bence de puanınız kaç sizin.?
Bu bilgi yanlış. Kesinlikle seyrüsefer elektronikte çalışacaklar ve dil şartı var.
Kılavuzu dikkatli okuyun lütfen.
?Terminalde görev yapılacağından bahsediyor. Aramaya gerek yok bence de puanınız kaç sizin.? Bu bilgi yanlış. Kesinlikle seyrüsefer elektronikte çalışacaklar ve dil şartı var. Kılavuzu dikkatli okuyun lütfen. binumara, 9 ay önce - Alıntıya git
Kadroların çoğu boş kalacak İngilizce sertifikası olmayanlar tercih yapacak ve atamalarıda yapılmayacağından boş kalacak Startupvessel, 9 ay önce - Alıntıya git
Kadrolar elbet dolacaktır , tercih hatası yapanın zararı kendisine olacaktır. Tercih edilecek bir çok kadro varken şartları taşımayan kimse senelerini yakmak istemez hele ki bu zor ekonomik şartlarda.
Benim hava meydanlarından ümidim yok zaten 81 küsür sizin Nurullaa, 9 ay önce - Alıntıya git
E yds ye gürsel dhmi kabul ediyormu
Peki bu dil konusunda net bilgisi olan var mıdır?