Arkadaşlar bugün sınavda salon başkanıydım. Sınav bittiğinde yanlışlıkla cevap kağıdı poşetinin yapışkan yüzeyinde bulunan ÖSYM yazan kırmızı şeriti söküldü. Poşeti normal ve düzgün bir şekilde kapattık ama şerit işe yaramaz olduğu için poşete tekrar koymadım herhangi bir sorun olur mu?
Bence ülkeden sürerler :) hocam poşette açık yer kalmıyorsa hicbirsey olmaz
Bence ülkeden sürerler :) hocam poşette açık yer kalmıyorsa hicbirsey olmaz tplink, 3 hafta önce - Alıntıya git
Sağ olun hocam, poşeti normal ve açık kalmayacak şekilde kapattık ama insan ister istemez kafasına takıyor ne diyim :)
devlet bir de şu sınav görevlileri nin hatalarına çözüm bulamadı bence ayrı bir seminer olarak ders vermeli kimi masada unutur kimi poşeti yırtar kimi kitapçık türü işaretlemez bin bir hata yapan var bu konular hakkında eğitim verilebilir
Daha ne bombalar gelecek cevap kağıdını dışarda unutanmı dersin sınav tutanağını cevap kağıdı poşedine koymayanmı dersin. Bakalım bekleyelim.
devlet bir de şu sınav görevlileri nin hatalarına çözüm bulamadı bence ayrı bir seminer olarak ders vermeli kimi masada unutur kimi poşeti yırtar kimi kitapçık türü işaretlemez bin bir hata yapan var bu konular hakkında eğitim verilebilir merve00000, 3 hafta önce - Alıntıya git
İnsanın olduğu yerde hata olur elbette. Önemli olan kasıt olmaması. Sınav evrakı olarak doğru düzgün materyal gönderseler bizler de bu duruma düşmeyiz. Yok cevap kağıdı poşeti, yok soru kitapçığı torbası, iki mukavva arası, sınav genel torbası vb. Koy bir tane büyük poşet zarf hepsini de içine yerleştir olsun bitsin.
İnsanın olduğu yerde hata olur elbette. Önemli olan kasıt olmaması. Sınav evrakı olarak doğru düzgün materyal gönderseler bizler de bu duruma düşmeyiz. Yok cevap kağıdı poşeti, yok soru kitapçığı torbası, iki mukavva arası, sınav genel torbası vb. Koy bir tane büyük poşet zarf hepsini de içine yerleştir olsun bitsin. murat_operant, 3 hafta önce - Alıntıya git
hepsi bir poşette olursa o zaman ayırması zahmetli olur milyon tane öğrenci giriyor ama sınav görevlilerininde kafa bir milyon oluyor evet hata olur da masada unutanını gördüm. o kadar dalgın biriysen görev alma zorla mi veriliyor sonrada hata yaptım olabilir diye üstte çıkıyorlar sonuçta çocugun geleceği söz konusu.
Hocam benim cok cok daha buyuk bir problemim be ihmalim olustu birazdan konu olarak paylasacagim
hepsi bir poşette olursa o zaman ayırması zahmetli olur milyon tane öğrenci giriyor ama sınav görevlilerininde kafa bir milyon oluyor evet hata olur da masada unutanını gördüm. o kadar dalgın biriysen görev alma zorla mi veriliyor sonrada hata yaptım olabilir diye üstte çıkıyorlar sonuçta çocugun geleceği söz konusu. merve00000, 3 hafta önce - Alıntıya git
Siz kendi işinize bakın, yemeğinizi yapın defneogretmen, 3 hafta önce - Alıntıya git
:D senle mutlaka tanışmalıyız ahahshahha
neden sinirlendin abla o kadar kötü bir şey demedim sakin ol.
Arkadaşlar ÖSYM sınav bürosunu aradım. Aynı şekilde bilgi verdim bir sorun olmayacağını önemli olan kısmın poşetin düzgün kapatılıp cevap kağıtlarının kırmızı kutuya teslim edilmesi gerektiğini söyledi.
neden sinirlendin abla o kadar kötü bir şey demedim sakin ol. merve00000, 3 hafta önce - Alıntıya git