Arkadaşlar hacizler hakkında bilgi almak istiyorum şuana kadar hacze çıkan memur arkadaşlar cevap verirse çok daha faydalı olur, İstanbul gibi büyükşehirlerde aylık kaç tane hacze çıkılıyor, haciz yolluğu ne kadar, sakınıyorlardır bar mı? Varsa neler, daire başı ayda kaç tane düşüyor ayrıca gayrimenkul satış veya abonelik sözleşmesi İcra daireleri için durumlar nasıl? Verilecek cevaplar için teşekkür ederim
İstanbul gibi büyükşehirlerde aylık kaç tane hacze çıkılıyor, haciz yolluğu ne kadar, hacizlerde neyle karşılaşılıyor ? daire başı ayda kaç tane düşüyor ayrıca gayrimenkul satış , banka alacakları veya abonelik sözleşmesi İcra daireleri için durumlar nasıl? Kelime hatası oluştuğu için tekrar yazmak durumunda kaldım
Daire başı 200 hacze çıkılıyor bizim dairede
Daire başı 200 hacze çıkılıyor bizim dairede smstr, 2 ay önce - Alıntıya git
güzel söylüyorsun da çağlayanda 200 daire çıkmaz 70 80 zor bile kartal bilmiyorum diğer yerlerde bu dediğin olabilir ordaki küçükçekmecede filan dairede memur kalmıyor işlem yapacak hacze çıkmaktan
Çocuk teslimi vs oluyor mu bide banka alacakları, gayrimenkul satış icraları hakkında bilgi almak istiyorum?
Çocuk teslimi vs oluyor mu bide banka alacakları, gayrimenkul satış icraları hakkında bilgi almak istiyorum? adaletçiii, 1 ay önce - Alıntıya git
İcra dairesine adına soracak başka soru bulamadınız mı? Başka dert sorun yok gibi hemen haciz yolluğu bravo.
Anadolu adlıyesı banka alacakları personel bası 1500 2000bın TL dıger ıcra daırelerı degısıyor aylık 300 alanda var 1000 TL alanda var
Sen kimsin olm ? EskilerBilirr, 1 ay önce - Alıntıya git
Sanane ya seviyesiz şey seni, merak ettiğim bilmediğim konular var ve burası forum sayfası bişey biliyorsan yazarsın ki bilmiyorsun bu yüzden uzaa
Anadolu adlıyesı banka alacakları personel bası 1500 2000bın TL dıger ıcra daırelerı degısıyor aylık 300 alanda var 1000 TL alanda var Ysrdrmz, 1 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için