Editörler : gubaz"eskiyara"
23 Haziran 2022 18:36

ladygamze1
Aday Memur

?Küfür? ve ?tehdit? aciz ruhların baş vurduğu çaresizliklerdir..Aciz ve cahil insanın özrü geçersizdir arkadaşlar..O kadar insan o kadar cevap verdi ama sadecebenim cevabıma küfür ve tehdit savurdu..Demek ki bam telini yakaladım

23 Haziran 2022 18:38

edaedebiyat
Kapalı
Ben burda bir erkeğin bir kadına bu şekilde konuşmasını kabul etmiyorum, sayın editörler bu kişinin üyeliğini iptal etmek için neyi bekliyorsunuz, açıkça sözel şiddet söz konusu
23 Haziran 2022 18:41

ladygamze1
Aday Memur

Farkında mısınız ilk defa sinirlendi..Nokta atışıyla bam telini yakaladık..İşte öğretmenlerin gücü de bu..Her kesimden insana ulaşabilmek

23 Haziran 2022 18:46

ladygamze1
Aday Memur

Sevgili ?edaedebiyat? burda öğretmen düşmanı hasta bir ruh söz konusu..Ettiği küfür ruhunun acizliğinin sonucu..O kadar öğretmene laf ederken çok rahattı,eğleniyordu..Sonra biri geldi bir anda belki de hayatının en acı gerçeğini belki de kendisinin bile kabullebemediği gerçeği yüzüne vurdu ve ilk defa SİNİRLENDİ :)

23 Haziran 2022 18:48

ladygamze1
Aday Memur

Öğretmenin fendi cahili yendi?Konu kapanmıştır arkadaşlar..Saygılar

23 Haziran 2022 18:51

Emanuel micron
Aday Memur

Öğretmenin fendi cahili yendi?Konu kapanmıştır arkadaşlar..Saygılar

ladygamze1, 9 ay önce - Alıntıya git
Yoo ben burdayım yatan tayfa vergilerimle yatmak nasıl bir duygu :))
23 Haziran 2022 18:54

Emanuel micron
Aday Memur

Sevgili ?edaedebiyat? burda öğretmen düşmanı hasta bir ruh söz konusu..Ettiği küfür ruhunun acizliğinin sonucu..O kadar öğretmene laf ederken çok rahattı,eğleniyordu..Sonra biri geldi bir anda belki de hayatının en acı gerçeğini belki de kendisinin bile kabullebemediği gerçeği yüzüne vurdu ve ilk defa SİNİRLENDİ :)

ladygamze1, 9 ay önce - Alıntıya git
Swn kabullendin ama sesin çıkmadığına göre :)))
23 Haziran 2022 19:57

Emanuel micron
Aday Memur
:)))
25 Haziran 2022 18:31

realdragon
Aday Memur

Sen de gel

Toplam 69 mesaj