Serdivan hakkında bilgi sahibi misiniz acaba ? Pençat Guduk, 9 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ediyorum bilgilendirmelerin için internetten baktığım kadarıyla kiralık ilan tek tük yerinde gidip araştırmak lazım geliimişlik bakımından nasıl peki sanırım avm vs yok Mavişkuş, 9 ay önce - Alıntıya git
Şöyle söylim Sakaryada 3 tane avm vardır Serdivan Avm Agora avm Ada avm Arifiyeden arabana atladığın zaman en uzağı 15 dakka Evo5406, 9 ay önce - Alıntıya git
Merkez ilçelerin arası maksimum 15 dakika olduğu için Arifiyeye de oturmak mantıklı geldi bana da umarım gönlümüzce ev bulabiliriz teşekkür ediyorum bilgilendirmelerin için Mavişkuş, 9 ay önce - Alıntıya git
Ama Dış ilçeleri kast etmiyorum yanlış anlaşılmasın Karasu kocaali hendek akyazı kaynarca geyve pamukova taraklı buralar uzak merkeze en uzağı 1-1.5 saat Evo5406, 9 ay önce - Alıntıya git
Evet bilgim var karasu Akyazı vs daha uzak düşüyor bilgilendirmelerin için teşekkür ederim Sakarya da mı yaşıyorsun bilmiyorum ama olurda Arifiye'de temiz kiralık bir duyumun olursa paylaşırsan çok sevinirim bi kaç güne bende gelicem inşallah ev bakmaya Mavişkuş, 9 ay önce - Alıntıya git
Ben 2018 den beri burdayım 1 sene merkezde çalıştım şimdi dış ilçedeyim 2 senede arifiye oturdum gel git yaptım ama artık çalıştığım dış ilçede oturuyorum Evo5406, 9 ay önce - Alıntıya git
Özelden yaz bana wp dan detaylı anlatayım Evo5406, 9 ay önce - Alıntıya git
İyi akşamlar arkadaşlar. Korucuk yada camiliden emniyete servis varmı
İyi akşamlar arkadaşlar. Korucuk yada camiliden emniyete servis varmı Alaturka44, 9 ay önce - Alıntıya git
Anladım peki teşekkür ederim foruma giren arkaşlar bir duyumunuz olursa dönüş yaparsanız sevinirim Arifiye kiralık ev için Mavişkuş, 9 ay önce - Alıntıya git
Ev kiraları uçmuşya baktımda şimdi 3.500 4-5 yazmışlar yuh yani Evo5406, 9 ay önce - Alıntıya git
Adapazarı hakkında bilgilendirme yapacak arkadaş varmı, genel olarak
Herkese hayırlı olsun. Şuan aktif erenlerde çalışıyorum, ikametim adapazarında. İş yerime uzaklığı 4 km. Servis güzergahındayım. 2012 de gelmiştim ilk. Camili karaman korucuk emniyet servisi var tabi sabah 8 akşam 17:30 burocular için