Elinizde sikayet tutanaklari, uzaklastirma kararlari, mahkeme ile alakali evrak vb. varsa Milli Egitime basvurursaniz yonlendiriyorlar.
Elinizde sikayet tutanaklari, uzaklastirma kararlari, mahkeme ile alakali evrak vb. varsa Milli Egitime basvurursaniz yonlendiriyorlar. austenjane, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bizzat size karşı ateş açılmış dahi olsa yere tayin olmuyor. MEB, sizin verdiğiniz belgeler doğrultusunda can güvenliği olmadığına karar verince Kurum olaraksadece kendisini korumaya alıyor yani bişey olursa MEB suçlu olmasın diye yerinizi göstermelik olarak değiştiriyor RESEN.
Öyle aile yanı falanca ilçe falan olmuyor. BİZZAT YAŞADIM.Şahsıma yönelik silahlı silahsız saldırılar darplar olmasına karşın hiç bilmediğim ve aileme ve ikametime çok ters zor bir ilçeye atandım.
Burda MEB için önemli olan öğretmenin canı değil. Kurum olarak kendisine dava açılmamasını sağlamak.
Yani diyecek ki ee, orda can güvenliğinyoksa seni şuraya atıyorum diyecek.
Atadığı yer çok ters bir yer de olabilir. maksat yer değişsin. Ölen ölsün.
Kaldı ki olay direk size yönelik değil.
İlk cümlede kelime eksikliğini düzeltiyorum, ?istediğiniz yere olmayabilir. Hatta olmaz?
İlk cümlede kelime eksikliğini düzeltiyorum, ?istediğiniz yere olmayabilir. Hatta olmaz? BayrakHoca, 2 hafta önce - Alıntıya git
MEB için önemli olan, öğretmenin can güvenliği değil, öğretmeni güvenli bir yere atamak veya öğretmenin kendisini güvende hissettiği bir yere yere atamak falan değil.
Belgelere ve verilere istinaden kağıt üzerinde yer değiştirip olası bir tekrar saldırı durumunda Bak ben yer değiştirmiştim gerekeni yapmıştım demek.
Yani her şeyde olduğu gibi [[evrakın gereği ]]
Hocam ailenizle aynı ile atandınız mı sonuç olarak? Zaten elbette norm durumu ve zorunlu hizmet durumu normal tayinde de gözetiliyor, normal tayin isterkende herkes istediği ilçeye gidemiyor defneogretmen, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yukarda belirttim ya. Hayır.
Tüm savcılık, karakol, mahkeme yazıları vs vs olmasına rağmen.
Şahsınıza yönelik olmasına rağmen.
Ve bayan olmama rağmen.
BU YAZIM DA BURADA DURSUN (!)
Yineliyorum.
Meb için önemli olan kağıt üstünde sorumluluğu üzerinden atmaktır.
Personelin, öğretmenin huzurla ve güvenle çalışması MEB i ilgilendirmiyor.
Onlar için varsa yoksa eş durumu.
Eş durumu dışındaki mazeretlerde aileve can faktörü önemsenmiyor.
Bizzat size karşı ateş açılmış dahi olsa yere tayin olmuyor. MEB, sizin verdiğiniz belgeler doğrultusunda can güvenliği olmadığına karar verince Kurum olaraksadece kendisini korumaya alıyor yani bişey olursa MEB suçlu olmasın diye yerinizi göstermelik olarak değiştiriyor RESEN. Öyle aile yanı falanca ilçe falan olmuyor. BİZZAT YAŞADIM.Şahsıma yönelik silahlı silahsız saldırılar darplar olmasına karşın hiç bilmediğim ve aileme ve ikametime çok ters zor bir ilçeye atandım. Burda MEB için önemli olan öğretmenin canı değil. Kurum olarak kendisine dava açılmamasını sağlamak. Yani diyecek ki ee, orda can güvenliğinyoksa seni şuraya atıyorum diyecek. Atadığı yer çok ters bir yer de olabilir. maksat yer değişsin. Ölen ölsün. Kaldı ki olay direk size yönelik değil. BayrakHoca, 2 hafta önce - Alıntıya git
Hocam eşi ile bosanan kadin hocamizi eski esi rahatsiz etmeye devam ettigi icin, mahkeme, cesitli tutanaklar, uzaklastirma kararlari vb. ile de kanitladigi icin kendisinin tercih ettigi şehre atadilar. Her ayrintiya hakim degilim ancak illa resen olacak diye bir durum yok. Bunu belirtmek isterim.