Editörler : crops35
21 Haziran 2022 19:31   

Atandım, eş tayini?

Merhaba arkadaşlar, ben İstanbulda bir üniversiteyi 657 4/B inşaat teknikeri olarak kazandım. Sevdiğim kız Ankara'da devlet hastanesinde hemşire, bende Ankara'dan İstanbul'a gideceğim ama oradan Ankara'ya geri gelmek istiyorum bunun için tayin falan birşey varmı internet den araştırdım ama bişey anlayamadım lütfen yardım edin. Benim Ankara'ya gelmem için ne yapmam gerekiyor. :(

21 Haziran 2022 20:32

hsnd
Müsteşar
Üniversitede çalışan sözleşmeli personelin kurumlar arası geçiş yani nakil hakkı kanunen yoktur. Çakılısınız.
22 Haziran 2022 10:35

crops35
Editor

Kız arkadaşınız sizin yanınıza gelecek eş durumundan.

22 Haziran 2022 20:54

Destekpersoneli
Aday Memur
Üniversitede çalışan sözleşmeli personelin kurumlar arası geçiş yani nakil hakkı kanunen yoktur. Çakılısınız.
hsnd, 10 ay önce - Alıntıya git
Ünv. Çalışan kadrolularda çakılımı yoksa nakil hakkı varmı
23 Haziran 2022 09:46

hsnd
Müsteşar
Ünv. Çalışan kadrolularda çakılımı yoksa nakil hakkı varmı
Destekpersoneli, 9 ay önce - Alıntıya git

Kanunen nakil hakkı var.

26 Haziran 2022 23:31

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
Yerinden kıpırdayamazsın çakılısın.
27 Haziran 2022 11:52

TEKNİYKER
Aday Memur
Yerinden kıpırdayamazsın çakılısın.
nasilolacakbuisler, 9 ay önce - Alıntıya git
KADRO verildikten sonra şansım olur mu peki ?
27 Haziran 2022 12:19

memur98765
Memur
KADRO verildikten sonra şansım olur mu peki ?
TEKNİYKER, 9 ay önce - Alıntıya git

Asalet tasdiklendikten sonra nakil olmal istediğiniz lurum çalıştığınız kuruma yazı yazacak sizi istediğine dair. Çalıştığınız üni eğer onaylarsa nakil işleminiz olur. Ama 2 yerden de sağlam tanıdık lazım yoksa yapmıyolar

27 Haziran 2022 12:39

TEKNİYKER
Aday Memur

Asalet tasdiklendikten sonra nakil olmal istediğiniz lurum çalıştığınız kuruma yazı yazacak sizi istediğine dair. Çalıştığınız üni eğer onaylarsa nakil işleminiz olur. Ama 2 yerden de sağlam tanıdık lazım yoksa yapmıyolar

memur98765, 9 ay önce - Alıntıya git
Bu kurumu ben mi bulacağım? Bide üniye girdim diye üniversiteden üniversiteye mi nakil hakkım oluyor Sadece? :)
27 Haziran 2022 13:22

nasilolacakbuisler
Genel Müdür

memur98765, 9 ay önce - Alıntıya git
Adam sözleşmeli atanmış.nakil hakkı yok
27 Haziran 2022 15:09

memuadayi
Aday Memur

Tayin için kadrolu olman lazım knka

27 Haziran 2022 16:21

hsnd
Müsteşar
Bu kurumu ben mi bulacağım? Bide üniye girdim diye üniversiteden üniversiteye mi nakil hakkım oluyor Sadece? :)
TEKNİYKER, 9 ay önce - Alıntıya git

Evet kurumu kendiniz bulacaksınız. Sadece üniversiteler değil sizin kadronuzun bulunduğu ve sizi kabul eden bütün kurumlara nakil talebinde bulunabilirsiniz. Üniversiteler, belediyeler, bakanlıklar vs. Ancak yukarıda da yazdığım gibi nakil olabilmek için kadrolu personel olmanız şart. Sözleşmeli personelin nakil hakkı bulunmuyor. Sözleşmeli olup da bakanlıklar gibi başka şehir ya da bölgede yapılanması olan bir kurumda çalışsaydınız eş durumu gibi bir mazeretten tayin hakkınız olurdu ama nakil hakkınız yok maalesef.

08 Mart 2023 16:19

burdurspor
Memur

sevdiğin kızın tayin olup istanbula gelmesi lazım yoksa ayrılırsınız muhtemelen

Toplam 12 mesaj