Merhaba arkadaşlar, ben İstanbulda bir üniversiteyi 657 4/B inşaat teknikeri olarak kazandım. Sevdiğim kız Ankara'da devlet hastanesinde hemşire, bende Ankara'dan İstanbul'a gideceğim ama oradan Ankara'ya geri gelmek istiyorum bunun için tayin falan birşey varmı internet den araştırdım ama bişey anlayamadım lütfen yardım edin. Benim Ankara'ya gelmem için ne yapmam gerekiyor. :(
Kız arkadaşınız sizin yanınıza gelecek eş durumundan.
Üniversitede çalışan sözleşmeli personelin kurumlar arası geçiş yani nakil hakkı kanunen yoktur. Çakılısınız. hsnd, 8 ay önce - Alıntıya git
Ünv. Çalışan kadrolularda çakılımı yoksa nakil hakkı varmı Destekpersoneli, 7 ay önce - Alıntıya git
Kanunen nakil hakkı var.
Yerinden kıpırdayamazsın çakılısın. nasilolacakbuisler, 7 ay önce - Alıntıya git
KADRO verildikten sonra şansım olur mu peki ? TEKNİYKER, 7 ay önce - Alıntıya git
Asalet tasdiklendikten sonra nakil olmal istediğiniz lurum çalıştığınız kuruma yazı yazacak sizi istediğine dair. Çalıştığınız üni eğer onaylarsa nakil işleminiz olur. Ama 2 yerden de sağlam tanıdık lazım yoksa yapmıyolar
Asalet tasdiklendikten sonra nakil olmal istediğiniz lurum çalıştığınız kuruma yazı yazacak sizi istediğine dair. Çalıştığınız üni eğer onaylarsa nakil işleminiz olur. Ama 2 yerden de sağlam tanıdık lazım yoksa yapmıyolar memur98765, 7 ay önce - Alıntıya git
Tayin için kadrolu olman lazım knka
Bu kurumu ben mi bulacağım? Bide üniye girdim diye üniversiteden üniversiteye mi nakil hakkım oluyor Sadece? :) TEKNİYKER, 7 ay önce - Alıntıya git
Evet kurumu kendiniz bulacaksınız. Sadece üniversiteler değil sizin kadronuzun bulunduğu ve sizi kabul eden bütün kurumlara nakil talebinde bulunabilirsiniz. Üniversiteler, belediyeler, bakanlıklar vs. Ancak yukarıda da yazdığım gibi nakil olabilmek için kadrolu personel olmanız şart. Sözleşmeli personelin nakil hakkı bulunmuyor. Sözleşmeli olup da bakanlıklar gibi başka şehir ya da bölgede yapılanması olan bir kurumda çalışsaydınız eş durumu gibi bir mazeretten tayin hakkınız olurdu ama nakil hakkınız yok maalesef.