Editörler : supporters.
23 Haziran 2022 10:42

Akademik Kariyer-Liyakat Platformu İşlevsizliği

Tamamen kişisel deneyimlerime gözlemlerime dayanan birebir yaşadığım bazı tespitlerimle bu platformun ne kadar "KULLANILMADIĞINI" "GÖRMEZDEN GELİNDİĞİNİ" ifade etmek istiyorum. Bilmiyorum, belki elinden bir şeyler gelenler de buraları okuyordur.

1- X Üniversitesi, platformu tamamen "dostlar alışverişte görsün" şeklinde kullanmaktadır. Bu üniversite, öncelikle kariyer platformunda çağrıya çıkmakta, çağrılara gelen cevapları görüp görmeden tam 2 hafta sonra ilana çıkmaktadır. Platformda çağrıya çıkmak sadece yerine getirilmesi gereken bir formalite olarak görülmektedir.

2- Y üniversitesi, platformda çıktığı çağrıyla aynı gün ilana çıkmaktadır. Buna söyleyecek bir şeybulamıyorum artık.

3- Z üniversitesi, çağrıya çıkmakta fakat çağrılara gelen yanıtları hiçbir şekilde okumamaktadır. Bu üniversite personelle ilgili birimlerini platformla ilgili hiçbir surette bilgilendirmemekte, kimsenin böyle çağrıymış ilanmış haberi olmamaktadır. Nereden mi biliyorum? Bir vesileyle rektörüyle temasa geçebildiğim bir üniversitede rektör özel kalemine "ben size niyet mektubu da göndermiştim" dediğimde bana öylece baktı ve böyle bir işleyişten haberinin hiç olmadığını iletti.

***

Yani bir şeyler yapıyor devletimiz, hiyerarşide yukarıda olan yetkililer bir şeyler denemeye çalışıyor ama aşağısı bildiğini okuyor beyler. Çok da ümitlenmeyin.

İsteyene, çözüm getirebilecek olması şartıyla, X Y Z üniversitelerini belgeleriyle söylerim.


hulahopp
Şube Müdürü
24 Haziran 2022 09:59

hükümette bunun işe yaramayacağınız biliyor. dostlar alışverişte görsün.

26 Haziran 2022 13:44

Psikolojik Danışman424 Haziran, 19:42

Üniversitelerde Sözleşmeli olarak çalışan Doktor Öğretim Üyelerinin de Doçent ve Profesör kadroları gibi DAİMİ KADROYA geçirilmelerini İSTİYORUZ. Yıllarca emek verip Doktora ve bilimsel çalışmalar yapıyoruz. Bizim de çocuklarımız ve sorumluluklarımız var. Artık Sözleşmemiz Yenilenir mi STRESİ yaşamadan STRESSİZ bir şekilde sadece işimize odaklanarak Bilimsel Çalışmalar yapmak İstiyoruz. Umarım Yetkililer dikkate alır.

https://www.memurlar.net/haber/1032252/sozlesmeli-emekli-ogretim-uyesinin-gorevle-ilisigi-kesilebilir-mi.html

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi