Editörler : ProletariatKubil ay
29 Haziran 2022 22:52   

Poliser için dini ve ahlaki bilgiler

Din iman olmadıktan sonra kuru polislik neye yarar.!!!!

29 Haziran 2022 23:01

Alemdarali
Daire Başkanı
Din iman olmadıktan sonra insan olmak neye yarar polisliğe gelince devletin dini adalettir adalet varmı yok demekki din ve imanda yok
29 Haziran 2022 23:22

338 Kalibre
Aday Memur

Herkes inanmak zorunda mı arkadaşlar söylediğiniz şeyin meslek ile alakası yok insana saygı ve meslek etiğini gözettikten isteyen istediğine inansın kime ne

29 Haziran 2022 23:23

theendosmanli
Yasaklı
ceplerinizi kontrol edin beyler:))))
29 Haziran 2022 23:25

Alemdarali
Daire Başkanı

Herkes inanmak zorunda mı arkadaşlar söylediğiniz şeyin meslek ile alakası yok insana saygı ve meslek etiğini gözettikten isteyen istediğine inansın kime ne

338 Kalibre, 9 ay önce - Alıntıya git
Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama üzer bir insanın inançsız olması mesleğe gelince saygı ve meslek etiği 18 yıldır göremedik belki bundan sonra görürüz
29 Haziran 2022 23:27

Alemdarali
Daire Başkanı
ceplerinizi kontrol edin beyler:))))
theendosmanli, 9 ay önce - Alıntıya git
Dinsiz dindarlarmı var aramızda devrem cepler delik zaten
29 Haziran 2022 23:29

theendosmanli
Yasaklı
Dinsiz dindarlarmı var aramızda devrem cepler delik zaten
Alemdarali, 9 ay önce - Alıntıya git
din kitap lafı açıldıysa dikkat edecen bak aklıma ihlas grubu tgrt aman neyse
29 Haziran 2022 23:30

theendosmanli
Yasaklı
Tabiki kimseyi ilgilendirmez ama üzer bir insanın inançsız olması mesleğe gelince saygı ve meslek etiği 18 yıldır göremedik belki bundan sonra görürüz
caponlar allahsız kitapsız bizimkiler müslüman tercihini yap!!
29 Haziran 2022 23:37

Alemdarali
Daire Başkanı
caponlar allahsız kitapsız bizimkiler müslüman tercihini yap!!
Devrem Yusuf İslam var hani amerikalı Müslüman olmuş adam diyorki İslamı Kuran dan değilde Müslümanlardan örenseydim Kuran dan önce Müslümanları tanısaydım asla Müslüman olmazdım ben de İslam ı Kuran dan öğrendim tercihim belli sanada tavsiye ederim Müslümanım diyene değil Müslümanlığa bak devrem
29 Haziran 2022 23:38

theendosmanli
Yasaklı
Devrem Yusuf İslam var hani amerikalı Müslüman olmuş adam diyorki İslamı Kuran dan değilde Müslümanlardan örenseydim Kuran dan önce Müslümanları tanısaydım asla Müslüman olmazdım ben de İslam ı Kuran dan öğrendim tercihim belli sanada tavsiye ederim Müslümanım diyene değil Müslümanlığa bak devrem
kaç yaşında öğrendin?
29 Haziran 2022 23:40

Alemdarali
Daire Başkanı
kaç yaşında öğrendin?
2011 de 28de
29 Haziran 2022 23:40

theendosmanli
Yasaklı
bide şunu sorayım diğer dinleri kendi kitabından okuyup araştırdınmı ? dinler gelenek görenektir nerde doğduysan ordaki inançlara biat edersin
29 Haziran 2022 23:42

Alemdarali
Daire Başkanı
bide şunu sorayım diğer dinleri kendi kitabından okuyup araştırdınmı ? dinler gelenek görenektir nerde doğduysan ordaki inançlara biat edersin
İlahi dinler zaten birbirinin devamıdır diğer inançlara gelince tabiki saygı duymakla beraber bir anlamları yok neyim için
29 Haziran 2022 23:43

Kocayusuuf
Şef

Abd japonya cin vb ülkelerde de müslümanlar var ordada gelenek mi

29 Haziran 2022 23:44

Alemdarali
Daire Başkanı
Bu dediğine katılmıyorum çünkü heryerden her coğrafyadan Müslümanlığa geçenler var tabi Müslümanlıktan başka dinlere geçenlerde
29 Haziran 2022 23:46

theendosmanli
Yasaklı

Kocayusuuf, 9 ay önce - Alıntıya git
%99 varken % 1 e odaklanmak cahillik ondan eminim
29 Haziran 2022 23:47

Alemdarali
Daire Başkanı

Kocayusuuf, 9 ay önce - Alıntıya git
Olayın püf noktası bu zaten hatta acı noktası Müslüman olmayan ülkelerden Müslümanlığa geçilirken Müslüman ülkeler dinsizliğe doğru gidiyor sonradan Müslüman olanlar dini hakkıyla yaşarken Müslüman doğanlar dinlerinden habersiz
29 Haziran 2022 23:47

theendosmanli
Yasaklı
İlahi dinler zaten birbirinin devamıdır diğer inançlara gelince tabiki saygı duymakla beraber bir anlamları yok neyim için
okumadın araştırmadın ama yanlış olduklarına eminsin yani:)) alinin ağzından veliyi tanıyamaZsın.
29 Haziran 2022 23:48

theendosmanli
Yasaklı
Bu dediğine katılmıyorum çünkü heryerden her coğrafyadan Müslümanlığa geçenler var tabi Müslümanlıktan başka dinlere geçenlerde
türkiyede kaç kişi yahudiliğe geçmiş kaç kişi yahudilikten müslümanlığa geçmiş mesela?
29 Haziran 2022 23:50

theendosmanli
Yasaklı
Olayın püf noktası bu zaten hatta acı noktası Müslüman olmayan ülkelerden Müslümanlığa geçilirken Müslüman ülkeler dinsizliğe doğru gidiyor sonradan Müslüman olanlar dini hakkıyla yaşarken Müslüman doğanlar dinlerinden habersiz
aynen akın akın geçiyorlar abde %99 geçmiş:))) la en son din kitap diye konuşan adamın ağzına 3 kişi vermiş neyin dersindesin:)))
29 Haziran 2022 23:51

Alemdarali
Daire Başkanı
okumadın araştırmadın ama yanlış olduklarına eminsin yani:)) alinin ağzından veliyi tanıyamaZsın.
Ben Alinin veya Velinin ağzına bakmam en başta dediğim gibi dinimi Allah'ın kelamı Kuran dan öğrendim ve tüm ilahi dinlerede son ilahi dinin İslam olduğuna da inanıyorum
Toplam 62 mesaj