aynen akın akın geçiyorlar abde %99 geçmiş:))) la en son din kitap diye konuşan adamın ağzına 3 kişi vermiş neyin dersindesin:))) theendosmanli, 9 ay önce - Alıntıya git
Bu dediğine katılmıyorum çünkü heryerden her coğrafyadan Müslümanlığa geçenler var tabi Müslümanlıktan başka dinlere geçenlerde Alemdarali, 9 ay önce - Alıntıya git
Başlığı açan Azmah sen mi? dinden ahlaktan bahsediyorsun zamanında burda bayan olduğum için çeşit çeşit iftiralar attın saçmaladın baya da şimdi gelmiş başlık atmışsın ama sana güzel cevap verenler de var okuyorum merak etme aslında sana hic cevap yazmıcaktim ama vazgeçtim yazıyorum:)) sürekli bana bulaştın korkudan cevap vermedin gelmiş burda şimdi insanlık taslama istersen ha!!! Ne dersin ?
ceplerinizi kontrol edin beyler:)))) theendosmanli, 9 ay önce - Alıntıya git
Senin şu yazdığın tam bir yavsaklık devrem. Dine olan saygını ve mesafeni bu cümle ile özetlemişsin. Madem bozuk müslümanlara bakip böyle düşünüyorsun ozaman sen dört dörtlük yasa da senin aklına gelen şu iğrenç şey başkalarının aklına gelmesin. Specialforcee, 9 ay önce - Alıntıya git
Müslümanlıkta başka bir dine geçen oran tahmin edemeyeceğin kadar düşük bir orandır. Yazılacak değerde bile değil çünkü Müslümanlığı tam bilmeyen yaşamayan başka bir dine de geçmez direk ateist olur. Ama tam bilen asla başka bir inancı benimsemez. Haa şunu da demek isterim ki başka dinlerden Müslümanlığa geçenlerin sayısı ise tahmin edemeyeceğin kadar çoktur. Specialforcee, 9 ay önce - Alıntıya git
dinci demek para demek uzatmaya gerek yok camiye gittiğinde bile para istemiyormu hoca sürekli bitmeyen bi yapı vardır bi yerde her neyse herkes herşeyin farkında theendosmanli, 9 ay önce - Alıntıya git
Dinci demek zaten para demek dinci ayrı şey dindarlık ayrı şey
Yoo adam son derece haklı. Ben hayatım boyunca en büyük kötülükleri sözlerine din iman diye başlayan insanlardan gördüm. 16kasim2016, 9 ay önce - Alıntıya git
işte o insanlar dinci oluyor müslüman değil
Evet zeka seviyesi düşük bazı kişilerden anladığımız kadarıyla hickimsenin Diyanetin POLİSLER İÇİN DİNÎ VE AHLAKİ BİLGİLER kitabi çıkardığından haberi yok...
Başlığı açan Azmah sen mi? dinden ahlaktan bahsediyorsun zamanında burda bayan olduğum için çeşit çeşit iftiralar attın saçmaladın baya da şimdi gelmiş başlık atmışsın ama sana güzel cevap verenler de var okuyorum merak etme aslında sana hic cevap yazmıcaktim ama vazgeçtim yazıyorum:)) sürekli bana bulaştın korkudan cevap vermedin gelmiş burda şimdi insanlık taslama istersen ha!!! Ne dersin ? Cennet35, 9 ay önce - Alıntıya git
Başlık bana ait değil Diyanete ait, bak cahilliginle geldin yorum yaptın, burada özelden yazarak flörtlesmeye çalıştığın mesajlar hâlâ duruyor kendine başka mecralarda çöpçatan bul
ben yahudiyim... azmah senin gibi dinsiz olacagima 13pmyoo, 9 ay önce - Alıntıya git
Benim dinim bana senin dinin sana,Diyanet tam da senin gibiler çıkarmış kitabı tükenmeden al.
Seninle mi flörtleştim Azmah iftiracı pislik yalancı at mesajları atmazsan adam değilsin bana asılan ne meraklisin öyle böyle olmaya diyen de sendin üslubun saçma sapan sözleri yazanda sensin yalansa yalan de üstelik bu forumda herkes senden şikayetçi Başlığa gelince burdan çıkınca facebok ta gördüm üstelik başlığı açan diye yazdım ben demedim ki bu söz sana ait diye o ... karı gibi gelip burda millete satılıyorsun millet sana laf deyince de iftiraya başlıyorsun etek giy öyle dolaş
Seninle mi flörtleştim Azmah iftiracı pislik yalancı at mesajları atmazsan adam değilsin bana asılan ne meraklisin öyle böyle olmaya diyen de sendin üslubun saçma sapan sözleri yazanda sensin yalansa yalan de üstelik bu forumda herkes senden şikayetçi Başlığa gelince burdan çıkınca facebok ta gördüm üstelik başlığı açan diye yazdım ben demedim ki bu söz sana ait diye o ... karı gibi gelip burda millete satılıyorsun millet sana laf deyince de iftiraya başlıyorsun etek giy öyle dolaş Cennet35, 9 ay önce - Alıntıya git
Tâbi yaş tahtaya basınca yine kendi kişiliğine dönüp yazmaya başladın buradan mobingcikomiserin yorumlarıni destekleyince seni ifşa ettim burada bana karşı olanlar senin gibi asalak insanlardır belli bir grubun amacına yönelik mesajlar attığınız çok belli ama ben buradan hiç gitmeyecem sizin gibileri de ifşa edecem..