Şu anda aynı pozisyondayim yaş 49 bizim sucumuz ne büyük haksızlık var zaten mahkeme çözüyor bunu onlarda biliyor.fakat duzultmeyip mahkemeyi kazananları ayni yere gecici gorevli gonderiyorlar yatacak yerleri yok vesselam
Aynen dewrem yas 47 ..basiretsiz idareciler yuzunden emekliligine birkac yil kalmis kurulu duzeni olan cocuklari kocaman olan bizleri şarka yolluyorlar..zaten askerlik 1. Sark vs 3_4 yili sarkta gecmis bizleri zorla yollayan art niyetli idareciler inşallah bu yaptiklariniz burnunuzdan gelir
Şu anda aynı pozisyondayim yaş 49 bizim sucumuz ne büyük haksızlık var zaten mahkeme çözüyor bunu onlarda biliyor.fakat duzultmeyip mahkemeyi kazananları ayni yere gecici gorevli gonderiyorlar yatacak yerleri yok vesselam Cheeek, 11 ay önce - Alıntıya git
Aynen dewrem yas 47 ..basiretsiz idareciler yuzunden emekliligine birkac yil kalmis kurulu duzeni olan cocuklari kocaman olan bizleri şarka yolluyorlar..zaten askerlik 1. Sark vs 3_4 yili sarkta gecmis bizleri zorla yollayan art niyetli idareciler inşallah bu yaptiklariniz burnunuzdan gelir polüns77, 11 ay önce - Alıntıya git
İkinci şark mağduru olan sadece üç kişiyiz herhalde El İnsaffff, 11 ay önce - Alıntıya git
Çok varda buraya pek takilmiyorlar
Devrem yaş 47..2 çocuk ve epilepsi hastası eşimi batıda bırakıp 2.şarka gidecez..Ben Allaha havale ettim..Adamların 5.ipkası kabul bizim ilk ipka veto yedi...Ne diyeyim..
Devrem yaş 47..2 çocuk ve epilepsi hastası eşimi batıda bırakıp 2.şarka gidecez..Ben Allaha havale ettim..Adamların 5.ipkası kabul bizim ilk ipka veto yedi...Ne diyeyim.. KARAELMAS6741., 11 ay önce - Alıntıya git
bende askerliği meslekte yapanlardanım, ben askerliği yaptım, tezkereyi altım. 3 gün sonra kanun çıktı, polise askerlik kalktı diye. ben 15 ay maaş almadım, sgk yatmadı. Bende 15 aylık maaşımı ve 15 aylık sgk girişimin yapılmasını bir defaya mahsus istiyorum. ben anlamam sayın sevgili büyüklerim.
Twitter da gündem oldu geri adım atacaklar gibi ama susarsak ikinciyi bırak 5. Bile gösterirler adama bence kanun çıkandan sonra başlayanları kapsamalı yazık günah sadece polisimi şarka gönderiyorsun çoluk çocuk hep perişan ailene laf anlatamazsın seçim de istediğimizi alamazsak bir daha da alamayız bastırıp iptal edilmesini sağlamalıyız oda olmadı hakkaniyetli şekilde önce hiç şark yapmayan oda yetmez ise en sicilli den başlanarak gönderilsin kimsede itiraz etmez muratcan58, 11 ay önce - Alıntıya git
20 li 30 yaşlardakiler 1. şark geldiği halde gitmemesi zoruma gidiyor Onlar gitmeyince bize sıra geliyor Torpilsiz kim varsa o gitsin Torpilsiz olanın canı çıksın zihniyeti El İnsaffff, 11 ay önce - Alıntıya git
1.şarkı yapmayan 50 bin polis olduğu söyleniyor. Sayın yetkililerimiz Personel Daire Başkanlığından 1.şarka gitmeyen ve 2.şarkı geldiği halde 5-10 yıldır ipkası kabul edilenlerin sayısı istatistiği istenirse mağduriyetimizin ne kadar büyük olduğu daha iyi anlaşılır El İnsaffff, 11 ay önce - Alıntıya git
Ne 50 bini, son siciller 510 binde, 430 bine hazırlık geldiğini varsayarsak, yeni mezun 80 bin kişi, daha şarja gitmemiş, eskilerden de 20 bin kişi dersen, şu an en az 100 bin kişi gitmemiştir. 12-12Pol, 11 ay önce - Alıntıya git
Çok haklısın devrem. Torpilliler siz durun siz gitmeyin. Torpilsizler siz gidin. Mobingin kazığın en büyüğünü bu El İnsaffff, 11 ay önce - Alıntıya git
Allah yardımcınız olsun, aynı durumu ben de yaşadım.benim 51 yaşımda şark çıktı.ve gittim,son üç yıla girince dilekçe verip önce geçici sonra asaleten dönüş yaptım.kocaelide benim bildiğim adam 6 kez ilk şark ipkasi kabul oldu.hiç gitmeyen ve bazı il emniyet müdürü kendi personelini göndermiyor,bu da başka illerdeki meslektaşlarıma patlıyor.şark işi adaletli olsun 3 kere yapalım.bakan korumaları da gitmiyor bunun gibi çok var.
Allah yardımcınız olsun, aynı durumu ben de yaşadım.benim 51 yaşımda şark çıktı.ve gittim,son üç yıla girince dilekçe verip önce geçici sonra asaleten dönüş yaptım.kocaelide benim bildiğim adam 6 kez ilk şark ipkasi kabul oldu.hiç gitmeyen ve bazı il emniyet müdürü kendi personelini göndermiyor,bu da başka illerdeki meslektaşlarıma patlıyor.şark işi adaletli olsun 3 kere yapalım.bakan korumaları da gitmiyor bunun gibi çok var. timci, 11 ay önce - Alıntıya git
Çıktığı tarihten öncekileri kapsamasi gerekiyor kanun meslegi ama kanunu kendine uygulamıyor
Daha ilk şarkına gitmemis bir sürü memur var nasl oluyor da 2 sark geliyor hayret