Mahkemeye verip kazanan var mi peki
Daha ilk şarkına gitmemis bir sürü memur var nasl oluyor da 2 sark geliyor hayret yıldırım han, 9 ay önce - Alıntıya git
Daha ilk şarkına gitmemis bir sürü memur var nasl oluyor da 2 sark geliyor hayret
Bakın henüz ilk şarka gidenler nizami bir sekilde gitse adaletli olunsa ve gönüllü sarka gitmk isteyen ya da sarkta ipka verenlerin ipkasi kabul olsa inanin ikinci sarka gerek kalmaz
Ins 2 sark iptal olur arkdaslar
Bu pahaliklta ev taşımak kolay mi 60 70 bin para olmasi lazm
Bakın henüz ilk şarka gidenler nizami bir sekilde gitse adaletli olunsa ve gönüllü sarka gitmk isteyen ya da sarkta ipka verenlerin ipkasi kabul olsa inanin ikinci sarka gerek kalmaz yıldırım han, 9 ay önce - Alıntıya git
Allah yardımcınız olsun, aynı durumu ben de yaşadım.benim 51 yaşımda şark çıktı.ve gittim,son üç yıla girince dilekçe verip önce geçici sonra asaleten dönüş yaptım.kocaelide benim bildiğim adam 6 kez ilk şark ipkasi kabul oldu.hiç gitmeyen ve bazı il emniyet müdürü kendi personelini göndermiyor,bu da başka illerdeki meslektaşlarıma patlıyor.şark işi adaletli olsun 3 kere yapalım.bakan korumaları da gitmiyor bunun gibi çok var. timci, 9 ay önce - Alıntıya git
Allah yardımcınız olsun, aynı durumu ben de yaşadım.benim 51 yaşımda şark çıktı.ve gittim,son üç yıla girince dilekçe verip önce geçici sonra asaleten dönüş yaptım.kocaelide benim bildiğim adam 6 kez ilk şark ipkasi kabul oldu.hiç gitmeyen ve bazı il emniyet müdürü kendi personelini göndermiyor,bu da başka illerdeki meslektaşlarıma patlıyor.şark işi adaletli olsun 3 kere yapalım.bakan korumaları da gitmiyor bunun gibi çok var.
Terörün terör zamanı bingöde 18 ay askerlik yap. Şemdinli olayları zamanında tercih dışı hakkaride 1. Şarkı yap, hendek olaylarında günde 5 şehit verdiğimiz zamanda 1 ay geçici görevle diyarbakır sur da görev yap. Şimdi yaş olmuş 47 bir çocuk başka bir ilde üniversite okusun 1 çocuk başka bir ilde lise okusun sende git 2. Şarkı yap diyorlar. Aynı anda 1 aile 3 farklı ilde ikamet et ve geçinin diyorlar.Gelde çık işin işinden çıkabiliyorsan.
Terörün terör zamanı bingöde 18 ay askerlik yap. Şemdinli olayları zamanında tercih dışı hakkaride 1. Şarkı yap, hendek olaylarında günde 5 şehit verdiğimiz zamanda 1 ay geçici görevle diyarbakır sur da görev yap. Şimdi yaş olmuş 47 bir çocuk başka bir ilde üniversite okusun 1 çocuk başka bir ilde lise okusun sende git 2. Şarkı yap diyorlar. Aynı anda 1 aile 3 farklı ilde ikamet et ve geçinin diyorlar.Gelde çık işin işinden çıkabiliyorsan. Aslanyürek2239, 9 ay önce - Alıntıya git
Şef ağalar ondan sonra akıl veriyorlar aile düzenini koruyun,kafanız rahat olsun,kafa tahat olunca işdede verimli olursunuz diye....Ana ilk yaptıkları aileyi yıkmak bölmek...Ben şimdi epilepsi hastası olan eşimi nasıl bırakayım,üniversite sınavına giren kızıma nasıl 10 nin nüfuslu yerde okul seç diyeyim,İyi kötü askeri ücretle çalışan oğluma nasıl gel diyem...Zor bela krediyle ev aldık,ödemeleri devam ediyor...Nasıl 2.eve kira vereyim...Allahım büyüksün yarab..
Mahkemeye verip kazanan var mi peki yıldırım han, 9 ay önce - Alıntıya git
Twitter da gündem oldu geri adım atacaklar gibi ama susarsak ikinciyi bırak 5. Bile gösterirler adama bence kanun çıkandan sonra başlayanları kapsamalı yazık günah sadece polisimi şarka gönderiyorsun çoluk çocuk hep perişan ailene laf anlatamazsın seçim de istediğimizi alamazsak bir daha da alamayız bastırıp iptal edilmesini sağlamalıyız oda olmadı hakkaniyetli şekilde önce hiç şark yapmayan oda yetmez ise en sicilli den başlanarak gönderilsin kimsede itiraz etmez muratcan58, 9 ay önce - Alıntıya git
Abiler bende sarktayim bulundugum ilde 2. sarki da yapmak istedim bizide birakmadilar batidaki adam zorla sarka gonderiyorlar burdaki 2. Sark yapmak isteyen adamida zorla batiya gonderiyorlar bunlar ya geriz..k..li yada bilerek yapiyorlar
Simdi bide bolge diye dogudan doguya gonderiyorlar ya zaten dogudayiz aileye uzak mahrumiyet yerinde iyi kotu alismisiz bari 2.yide yapalim bitirelim dedik onuda kabul etmediler isin yoksa dogudan doguya git
Abiler bende sarktayim bulundugum ilde 2. sarki da yapmak istedim bizide birakmadilar batidaki adam zorla sarka gonderiyorlar burdaki 2. Sark yapmak isteyen adamida zorla batiya gonderiyorlar bunlar ya geriz..k..li yada bilerek yapiyorlar bbtl3858, 9 ay önce - Alıntıya git
Simdi bide bolge diye dogudan doguya gonderiyorlar ya zaten dogudayiz aileye uzak mahrumiyet yerinde iyi kotu alismisiz bari 2.yide yapalim bitirelim dedik onuda kabul etmediler isin yoksa dogudan doguya git bbtl3858, 9 ay önce - Alıntıya git