Kocaeli ve Eskişehir'de isteyen herkesin ipkalari kabul edildi, özellikle ikici şarkıcılar hep kaldı.il emniyet müdürü geldiğinden beri bu böyle.
Kocaeli ve Eskişehir'de isteyen herkesin ipkalari kabul edildi, özellikle ikici şarkıcılar hep kaldı.il emniyet müdürü geldiğinden beri bu böyle. timci, 11 ay önce - Alıntıya git
Şef kocaeli kadrosuyum..1.ipkada tenekeyi bağladılar...2 sene oldu malum konudan 45 ay sonra açıktan döndüm...Arkadaşların 5.ipkası kabul oldu.Biz mimlendik adamlar bizi sevmedi sevmeyecek de...Allah büyük bakalım...Allaha havale ettim...
tek şark görevi var diye giriyorsun mesleğe, sonradan 2 ye çıkarılıyor. madem çıkardın o tarihten sonrakilere uygula, oyun başlıyor oyunun içinde kural değiştiriliyor, herkes çocuklar küçükken şarkını yapıp döndü, bilsek böyle olacağını, kalma süremizi uzatırdık bizde, çiftlerdik
bu mağduriyeti personeline yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum
Kalmak isteyene niye izin verilmez anlamış değilim sanki yeni gelenler evliya torunu mu olacaklar
Tek yapılması gereken şu an ikinci sark çıktığı tarihten sonrasini kapsayacak öncesi de gönüllük esasli yani adaleti saglamak bu kadar zor mu anlamış değilim
bu mağduriyeti personeline yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum ataegemen17, 11 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar avukatım bolge idare mahkemesine dava açtı bu kadar adaletsizliğe %99 kazanırız dedi fakat biraz mahkeme süresi uzuyormus 6 ay falan olsun dedim ; Aynı sartlarda gecen sene mahkemeye veren arkadasim kazandi gel gör ki bu sefer geçici olarak aynı yere görevli gonderiyorlar mis Allah a havale ediyorum sen 1.sarkini dahi yapmiyani gondermiyeceksin,yada 5,6,7 ipkayi torpili yüzünden mecburi kabul edeceksin ... diyecek laf bulamıyorum.
Arkadaşlar avukatım bolge idare mahkemesine dava açtı bu kadar adaletsizliğe %99 kazanırız dedi fakat biraz mahkeme süresi uzuyormus 6 ay falan olsun dedim ; Aynı sartlarda gecen sene mahkemeye veren arkadasim kazandi gel gör ki bu sefer geçici olarak aynı yere görevli gonderiyorlar mis Allah a havale ediyorum sen 1.sarkini dahi yapmiyani gondermiyeceksin,yada 5,6,7 ipkayi torpili yüzünden mecburi kabul edeceksin ... diyecek laf bulamıyorum. Cheeek, 11 ay önce - Alıntıya git
şu an 2. şark ataması çıkan personel yana döne siyasi adam bulup 1 sene durdurmaya çalışıyor, adamı olmayan ilişik kessin gitsin, sonra adaletten bahsederler
şu an 2. şark ataması çıkan personel yana döne siyasi adam bulup 1 sene durdurmaya çalışıyor, adamı olmayan ilişik kessin gitsin, sonra adaletten bahsederler ataegemen17, 11 ay önce - Alıntıya git
Birde 1.şarka gitmeyen torpille 10 yıl 15 yıl batıda görev yapanları görsen...45..50 yaşına girmiş adam ne yapsın.çoluk çocuğu bırakıp gitsin aile hayatı kalmasın öylemi
Yeni yönetmelik ckcakms dogru mu
Yeni yönetmelik ckcakms dogru mu yıldırım han, 11 ay önce - Alıntıya git
İnşallah yeni bir yönetmelik çıkar
İnşallah yeni bir yönetmelik çıkar Magnezia, 11 ay önce - Alıntıya git
Çıkarsa ilişik kesip gidenler ne olacak acaba giden oldu değil mi El İnsaffff, 11 ay önce - Alıntıya git
evet ilişik kesip gidenler oldu,