Editörler : swat3410

sancak bayrak
Daire Başkanı
15 Haziran 2023 10:20

Adam özel harekat ta tek şark yapmış o da iki yıl, Ankara'da 2005 te gelmiş birde kendini korumaya atmış branşta olduğu halde her yıl nasıl ipkası kabul oluyor.adalete bak,sizin adaletiniz batsın.

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 20:14

2. Şark Seneye kaldırılacaksa, çalışmalara başlandıysa, o çalışmanın birinci maddesi bu sene 2. Şarka gönderilmeyek olmalı aksi taktirde ber seneliğine gidiymiş olmayaçak mı?

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 20:17

Allah sabır versen. Bu yaştan sonra zulum 2. Şark. Çile. 1. Şark sırası ğelehte gitmeyenlerin sayısı geçen sene 160 bin idi. Son bir senenin rakamlarının eklenmemiş hali. Onlar gönderilseydi. Bize 30 sene daha sora gelmezdi. Hakkımız yenmezdi
Polsa_51, 2 yıl önce
Geçen yıl ilk ipkamda gönderildim, ikinci şarka. Bu yıl ne ilk şarktan ne yaştan vurmadı piyango. Kaldı bir yıl. Onu da yapıp dönerim evel ALLAH'IN izniyle. Ama bu yaşta evden aileden ayrı haksızlığın adaletsizliğin hesabı öbür tarafta sorulur elbet.

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 20:19

Bi torpilliler yüzünden bize sıra gelmemisi gerekirken zorla getiriyorlar
sancak bayrak, 2 yıl önce

Adam özel harekat ta tek şark yapmış o da iki yıl, Ankara'da 2005 te gelmiş birde kendini korumaya atmış branşta olduğu halde her yıl nasıl ipkası kabul oluyor.adalete bak,sizin adaletiniz batsın.

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 20:20

Allah sabır versen. Bu yaştan sonra zulum 2. Şark. Çile. 1. Şark sırası gelipte gitmeyenlerin sayısı geçen sene 160 bin idi. Son bir senenin rakamlarının eklenmemiş hali. Onlar gönderilseydi bize 30 sene daha şark gelmezdi. Hakkımız yenmezdi. Helal etmiyorum ben.

Özkan007
Aday Memur
15 Haziran 2023 20:49

2021 yılında beni de Van'a 2.şarka göndermişlerdi dava açtım 75 gün fiilen görev yapıp rapor izin kullanıp 8 ay sonra tekrar eski görev yerime gönderdiler geçen yıl geçici görev çıkarttılar baş müdür ilişik kestirmedi bu sene form doldurttu EGM.Atama döneminde bu sefer İPKA geldi.şaşırdım.Seneye de 50 yaş.Benim için ikinci şark tarih oldu ama ocakta emekli olacağım kısmetse.Dava açın arkadaşlar.En fazla 1 sene sürer.Sonrası Allah Kerim.

Cheeek, 3 yıl önce

Şu anda aynı pozisyondayim yaş 49 bizim sucumuz ne büyük haksızlık var zaten mahkeme çözüyor bunu onlarda biliyor.fakat duzultmeyip mahkemeyi kazananları ayni yere gecici gorevli gonderiyorlar yatacak yerleri yok vesselam

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:30

Devrem ipka geldi dedin. Biraz açarmısın
Özkan007, 2 yıl önce

2021 yılında beni de Van'a 2.şarka göndermişlerdi dava açtım 75 gün fiilen görev yapıp rapor izin kullanıp 8 ay sonra tekrar eski görev yerime gönderdiler geçen yıl geçici görev çıkarttılar baş müdür ilişik kestirmedi bu sene form doldurttu EGM.Atama döneminde bu sefer İPKA geldi.şaşırdım.Seneye de 50 yaş.Benim için ikinci şark tarih oldu ama ocakta emekli olacağım kısmetse.Dava açın arkadaşlar.En fazla 1 sene sürer.Sonrası Allah Kerim.

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:34

Dava açımsa bir sene sürüydr. Rezellik diz boyu 45 ten sonra bari huzur versenler. Dirlik verin artık Allah rızası için. 45-50 yaş arasıyla uğraşmayın şarkı kaldırın Allah dızası icin. Elinizi vicdanınıza koyun. Perişanlık rezillik diz boyu !!!!!!

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:37

Dava kazanılsada bu seferde geçici görevle gönderiliyor 45-50 yaş arası her bakımdan bitik ourumda olan hersonelden ne istiyorsunuz. Ekmeğinin heşinde olan geçim derdinde olan yaşlı memurlardan re istiyorsunuz? Nedir bu kim refret inatta. Davayı kazananları bile ğeçici görevle gönderiyorsunuz.

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:45

2013 yılıı öncesi mezunlara 2. Şark kaldırılmamı. Çünkü mesleğe başladığımız tek şark vardı. Onu bilerek girdik mesleğe

Icardi55
Aday Memur
15 Haziran 2023 22:09

2. Şark kalksın artık yeter bu kadar stres gerçekten bunun adı zulüm çünkü isteseler yarın çözüm bul

El İnsaffff
Aday Memur
15 Haziran 2023 22:11

Yeni düzenlemelerle alakalı duyum yok ku arkadaşlar
15 Haziran 2023 22:26

2013 ilk şarkı tamamladım. İki sene boyunca çocukların okul durumundan dolayı gitmemem garanti ama bu bana gelmeyecek anlamına gelmiyor. Bugün bu sıkıntıyı çeken meslektaşlarım var yarın bana da sıra gelecek. O yüzdendir ki nerde bir tweetbetkinligi görsem birseyler karalarim altına destek olsun diye. Bana sokmayan yılan bin yaşasın mantığında olanlara duyurulur. Bugün onlara yarın bize. Lütfen ufakta olsa şu taşıyalım. Yangını söndürmek ama safımız belli olur.

El İnsaffff
Aday Memur
16 Haziran 2023 10:44

Aynan öyle devrem. 2. Şark mağduru olan, olacak olan çok kişi var. Yazmak gerekiyor. Sıkıntı Çele eziyetin haddi hesabı yok
mukankagan123, 2 yıl önce
2013 ilk şarkı tamamladım. İki sene boyunca çocukların okul durumundan dolayı gitmemem garanti ama bu bana gelmeyecek anlamına gelmiyor. Bugün bu sıkıntıyı çeken meslektaşlarım var yarın bana da sıra gelecek. O yüzdendir ki nerde bir tweetbetkinligi görsem birseyler karalarim altına destek olsun diye. Bana sokmayan yılan bin yaşasın mantığında olanlara duyurulur. Bugün onlara yarın bize. Lütfen ufakta olsa şu taşıyalım. Yangını söndürmek ama safımız belli olur.

albatros361
Aday Memur
16 Haziran 2023 16:51

Yapacakları birsey vardı.tek şark yapip süreleri uzatmak.bütün problemler ortadan kalakcaktı.

albatros361
Aday Memur
16 Haziran 2023 16:53

Hala 2025 demelerindeki sebepi anlamak mümkün değil

16 Haziran 2023 17:01

Ben 408 bin şarka gittim geldim batıya geleli 1 yol oldu nasıl hala 430 kat gitmedi ki garip
12-12Pol, 3 yıl önce
Ne 50 bini, son siciller 510 binde, 430 bine hazırlık geldiğini varsayarsak, yeni mezun 80 bin kişi, daha şarja gitmemiş, eskilerden de 20 bin kişi dersen, şu an en az 100 bin kişi gitmemiştir.

El İnsaffff
Aday Memur
16 Haziran 2023 17:09

1. Şark sırası gelipte gitmeyenlerin sayısı geçen sene 160 bin idi. Son bir senenin rakamlarının eklenmemiş hali. Onlar gönderilseydi bize 30 sene daha şark gelmezdi. Hakkımız yenmezdi. Helal etmiyorum ben.

yellow tornado
Aday Memur
16 Haziran 2023 22:45

Hocam Allah aşkına bütün sayfa senin mesajlarla dolu. Aynı şeyi tekrar tekrar yaarak neyi amaçlıyorsun? Ne yazacaksan bir mesajda yaz gitsin. Engelleme seçeneği olsa ilk seni engelleyeceğim.

El İnsaffff, 2 yıl önce
1. Şark sırası gelipte gitmeyenlerin sayısı geçen sene 160 bin idi. Son bir senenin rakamlarının eklenmemiş hali. Onlar gönderilseydi bize 30 sene daha şark gelmezdi. Hakkımız yenmezdi. Helal etmiyorum ben.

Fbgsbsk
Kapalı
17 Haziran 2023 01:45

İlk sarkın bekarken meslege girer girmed yapılması ileride avantaj oljyor evet yine 2 sark cekmiş oluyorsun ama en azından bekarken gittignde dogal olarak col cocuk ev nakliye derdin yok.. ben sevgliyken bekarken yapmıstı ilk sarkı. 2.de ailece gittik sansımjza 2 yıla dustu car cabuk gecti zaten..

Toplam 214 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi