Editörler : crops35
01 Temmuz 2022 11:57

Türkiye Şeker Fabrikaları

Merhabalar Türkiye Şeker Fabrikalarında çalışan veya hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Bilgisayar işletmeni tam olarak ne iş yapar? Çalışma koşulları vardiya durumu, Maaşları nasıl?

Tayin durumu var mı ? Lojman ve servis olanakları var mı ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

Ayrıca özelleştirilme ihtimali yüksek mi bu kurumda çünkü kurumun sayfasına baktığımda daha öncesinde memur alımı yapılmadığı yazıyor.

huner1
Kapalı
01 Temmuz 2022 23:40

Aklın varsa bu kurum senin için son çare olsun

EkinSnmz
Aday Memur
02 Temmuz 2022 00:32

Neden bilgilendirir misiniz ?
huner1, 1 yıl önce

02 Temmuz 2022 10:57

Ben de çok merak ediyorum nasıl bir kurum

ahmetbozkurt0145
Daire Başkanı
02 Temmuz 2022 11:00

Neden böyle dediniz bu cümleyi kurarken keşke nedenlerini de siralasaydiniz tercih yapacak olan bizlere faydası olurdu
huner1, 1 yıl önce

kamumühendis_82
Aday Memur
04 Temmuz 2022 23:19

Arkadaşlar merhaba. Türkşeker çalışanı olarak yazıyorum buraya. sorularınızı da sorabilirsiniz. Tercih yapacak arkadaşlar hiç endişe etmeyin. Fabrikalarda bilgisayar işletmenleri bilgisayarlar ve ağla ilgili durumlarla ilgilenir. Fabikada kısımlara göre de direk fabrika müdürüne bağlı birimdir. şu an bilgisayar işletmeni arkadaşların maaşları bildiğim kadarıyla 10- 11 bin civarındadır.

Mühendis arkadaşlar fabrikalar eylül -ocak ayları 24 saat vardiyalı çalışır. şeker üretim dönemi vardiyaya girerler. ocak- eylül dönemi revizyon dönemidir.. bu dönemde fabrikanın tamir ve bakımları yapılır. işletme müdürlüğü birimine bağlı olarak çalışırlar. fabrikalarda lojmanlar mevcuttur. ancak sayıları değişmektedir. örneğin ereğli şekerde 24 lojman varken bir diğer fabrikada 40-50 olabiliyor bu sayı. o yüzden lojman konusu atanacağınız fabrikaya göre değişir. fabrikaların kamu kurumudur. endişe etmeyin. özelleşse dahi siz 399 sayılı kanuna tabi olduğunuz için 4046 sayılı özelleştirme kanunu uygulanır. havuz denilen bir sistemde diğer kurumlara aynı ünvan ile geçişleriniz yapılır. 2018 de özelleştirme oldugunda genellikle dsi, karayolları, il bilim sanayi, çev re şehircilik olarak arkadaşların hepsi yerleşti. maaşlar bu ay olacak zamlarla mühendislerde 16 bin bulabilir. ilk başlayan 1-2 bin aşağı alabilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz. hakkınızda hayırlısı. şimdiden başarılar....çok özel sorusu olanlar mesaj atarsa cevaplarım....

04 Temmuz 2022 23:54

memurlar için vardiya sistemi nasıldır ?

letefe
Aday Memur
05 Temmuz 2022 09:33

memur maaşı ne kadar hocam bilginiz var mıdır?

cm.mekes
Aday Memur
05 Temmuz 2022 14:07

hocam merhaba;

Mühendisler için mesai saatleri nasıldır, cumartesi çalışma varmı.

kamu kurumlarındaki gibi 8-5 kavramı varmı işin durumuna göre değişirmi giriş çıkışlar.

yıllık izinler nasıl oluyor genel bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim

kamumühendis_82, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhaba. Türkşeker çalışanı olarak yazıyorum buraya. sorularınızı da sorabilirsiniz. Tercih yapacak arkadaşlar hiç endişe etmeyin. Fabrikalarda bilgisayar işletmenleri bilgisayarlar ve ağla ilgili durumlarla ilgilenir. Fabikada kısımlara göre de direk fabrika müdürüne bağlı birimdir. şu an bilgisayar işletmeni arkadaşların maaşları bildiğim kadarıyla 10- 11 bin civarındadır.

Mühendis arkadaşlar fabrikalar eylül -ocak ayları 24 saat vardiyalı çalışır. şeker üretim dönemi vardiyaya girerler. ocak- eylül dönemi revizyon dönemidir.. bu dönemde fabrikanın tamir ve bakımları yapılır. işletme müdürlüğü birimine bağlı olarak çalışırlar. fabrikalarda lojmanlar mevcuttur. ancak sayıları değişmektedir. örneğin ereğli şekerde 24 lojman varken bir diğer fabrikada 40-50 olabiliyor bu sayı. o yüzden lojman konusu atanacağınız fabrikaya göre değişir. fabrikaların kamu kurumudur. endişe etmeyin. özelleşse dahi siz 399 sayılı kanuna tabi olduğunuz için 4046 sayılı özelleştirme kanunu uygulanır. havuz denilen bir sistemde diğer kurumlara aynı ünvan ile geçişleriniz yapılır. 2018 de özelleştirme oldugunda genellikle dsi, karayolları, il bilim sanayi, çev re şehircilik olarak arkadaşların hepsi yerleşti. maaşlar bu ay olacak zamlarla mühendislerde 16 bin bulabilir. ilk başlayan 1-2 bin aşağı alabilir. gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz. hakkınızda hayırlısı. şimdiden başarılar....çok özel sorusu olanlar mesaj atarsa cevaplarım....

kamumühendis_82
Aday Memur
05 Temmuz 2022 14:37

şeker üretim dönemi vardiyalı çalışma olur...vardiyanıza göre hafta tatili kullanırsınız. yıllık izinler ilk 10 sene 20 gün sonraki yıllar 30 gün olarak uygulanır.

ensarchemical
Aday Memur
06 Temmuz 2022 08:43

Merhaba hocam. Seker fabrikalarindan ankara genel mudurluge gecis cok zor mu? Evliyim ve cocuk var esimde kamuda. Mecburen ankara ya gecmem gerekiyor. Bilgi verebilirmisiniz?

şeker üretim dönemi vardiyalı çalışma olur...vardiyanıza göre hafta tatili kullanırsınız. yıllık izinler ilk 10 sene 20 gün sonraki yıllar 30 gün olarak uygulanır.

kamumühendis_82
Aday Memur
06 Temmuz 2022 09:53

zor olmaz ama zaman alabilir.

15 Temmuz 2022 00:39

84,7 ile Burdur memur yazdım gelir mi

29 Ekim 2022 11:44

Merhaba Müfettiş yardımcılığı maaşları ve çalışma şartları hakkında bilgi verir misiniz?

srdrflz
Aday Memur
09 Aralık 2022 23:02

merhaba hocam. müfettiş yardımcılarının maaş, çalışma yoğunluğu hakkında bilgi verebilir misiniz?

srdrflz
Aday Memur
16 Aralık 2022 14:53

+

mühendisyen789
Kapalı
21 Aralık 2022 14:20

++

tambirbruh
Aday Memur
23 Aralık 2022 02:37

++

srdrflz
Aday Memur
27 Aralık 2022 15:57

2022 alımı güncel+

ibahim.A
Aday Memur
13 Eylül 2023 09:56

Arkadaşlar hayırlı günler diliyorum Bi sorum olacaktı şeker fabrikasında çalışanlara cevaplarsanız sevirinim ben uşak şeker düşünüyorum şuan güncel kazanımlar çalışma şartları nedir giyim yardımı varmı? Maaş Lojman vs nasıldır teşekkür ederim.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi