Editörler : Pangaea

bookworms
Memur
15 Ağustos 2022 14:55

Mülakat ile ilgili bilgi vermeye geldim çekilin:)sorular 2021 kasım mülakat soruları ile aynı. Benim mülakata girdiğim gün 2021 kasım mülakatına giren öğretmen arkadaşlar da vardı. Gelmeyen çok kişi olunca sohbet edebildik. İlk giren arkadaşa ne sorulduğunu duyunca a bizim sorularımızla aynı hemen internetten yazın dediler. Gerçekten aradık 2021 kasım öğretmenlik mülakat soruları deyince çıktı. İlk hafta ikinci hafta üçüncü hafta şeklinde ayırmışlar. Burada link vermek yasak olduğu için paylaşamadım. İlk hafta hangi gün giriliyse aynı sorular soruldu. Sorular ölçmekten oldukça uzak, muppet showdaki kurbağanın adını, eşkıya filminde uğur yüceli vs sordular. Eğştim soruları da aşırı zor değildi tutor destekli eğitim, eğitimde teknolojinin kullanımı gibi sorulardı. Zaten size iyi bir puan vereceklerse verirler vermeyeceklerse vermezler. Uzaktan bilgisayar bağlantısı ile sınav komisyonu soruları zarftan çektiriyor. Komisyonda kıdemli bir öğretmen soru soruyor diğer ikisi de yazıp sizi dinliyorlar. Oldukça pozitifler, sıralamada mısın puanın iyi ya da kötü vs diye konuşuyorlar. Velhasıl tamamen şans işi:(

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
15 Ağustos 2022 16:13

Nasıl yani siz kpss den 94küsür almışsınızdır ki 95 vermişlerdir yoksa 70-80 lerde alıp bu notu vermediler değil mi?

arslanshu, 1 yıl önce
Düzgün giyin öncelikle, özguvenli git ,kendini anlat diyecekler sana eğitim öğrenim hayatını ezber calis önceden, heyecan bizde de oldu önemli olan onu kontrol etmek,sorular rastgele geliyor kavanozdan kendin seçiyorsun bizde öyleydi, sonrasinda bana bütün komisyon üyeleri tek tek soru sordu hepsini cevapladim bir de senin üzerine gidiyorlar tepkini ölçmek için ona dikkat et,şükürler olsunki hiçbir referansim bişeyim yoktu cok donanimliydim ve 95puanla geçtim
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi