Editörler : "eskiyara"Pangaea

memurolm
Genel Müdür
05 Temmuz 2022 16:27

Insanlar yurtdisindan tedavi olmaya sac ektirmeye buraya geliyorlar. Tipda neredeyiz eyitimde neredeyiz


kajmeran86
Şef
05 Temmuz 2022 16:28

Güzel insan, babam polis memuru benim. Ben de sizler kadar bilirim mesleğin çilesini. Kimsenin mesleğini küçümsediğim yok yanlış anladın sanırım :) canın sağolsun. İşin içinde olmayan birisinin başkasının emeğini küçümsemesine kızıyorum.

SİSDAĞLI, 2 yıl önce
Kesinlikle çok doğru bunlar eğitim ile oluyor. Ancak sizde evinizde işyerinizde, kendinizi kimlerin sayesinde güvende hissediyorsunuz herhalde biliyorsunuz. Sizler rahat edin diye can veren kahramanlar var.
05 Temmuz 2022 16:29

Bir kere de olsun başka mesleklere çamur atmadan başka mesleklerle ilgili yanlışi bir bilgi içermeden derdinizi anlatın. Hemşireliğe polisliğe laf edeceğinize önce şartlarınızı karşılaştırın, hangi meslekte bayram seyran demeden çalışıyorsunuz? hangi meslekte ailenden ayrı kalıyorsun? O laf ettiğiniz polislikte 2. şark çıktı kaç yaşındaki adamlar çoluk çocuklarını okullarından dolayı bırakıp şarka gidecek. O laf ettiğiniz hemşireler pandemide ailelelerinden aylarca uzak kaldılar. Yani her mesleğin şartları kendine özgüdür,kıyaslanamaz. Kendi mesleğinizle ilgili olarak şikayette bulunurken doğru argümanlar kullanmalısınız.


kajmeran86
Şef
05 Temmuz 2022 16:31

O biraz dövizin TL karşısındaki değerinden kaynaklanıyor gibi sanki :)

memurolm, 2 yıl önce

Insanlar yurtdisindan tedavi olmaya sac ektirmeye buraya geliyorlar. Tipda neredeyiz eyitimde neredeyiz


melike.h
Şef
05 Temmuz 2022 16:51

evet "eyitimde" yazmandan belli nerde olduğumuz :D

memurolm, 2 yıl önce

Insanlar yurtdisindan tedavi olmaya sac ektirmeye buraya geliyorlar. Tipda neredeyiz eyitimde neredeyiz


cgdsblt
Şube Müdürü
05 Temmuz 2022 16:56

Bu onda var bende yok mantığı bir milleti bitirir. Ne verdiğin örneklerde maşlar, ne de insanlar var. Ayrıca göreve başlamakgibi, ayrılmakta hak. Bir düşün, istifaet onurunla yaşa o zaman ne dersin???

Zlathan
Aday Memur
05 Temmuz 2022 18:57

Emeğinin karşılığını istiyorsa kendi meslek içine yakarsın.başkası şuni alıyor biz bunu alıyoruz demesin sen semdi memleketinde baba ocağındasın belki ve bayramı seyranı unutan meslek gruplar4 var bişey isterken bile başka mesleklere sataşmayı bırakın artık hele hele çalışma şartlarını konuşacak olursak zaten sıra size hiç gelmez
şanlı0788, 2 yıl önce
Hala asgari ücretli ne yapsın diye yazan var.. adam hakettiğini düşünerek emeğinin karşılığını istemiş. Birileri de daha kötüleri göstererek şükür tavsiyesinde bulunuyor. Kötüden örnek olmaz arkadaşım. Her meslek grubu emeğinin karşılığını istemekte haklıdır. Tl pul olmuş, tüikin uyduruk enflasyonu bile %78 çıkmış. Alım gücü yerle bir olmuş. Hala şu daha kötü şükür telkini..

Zlathan
Aday Memur
05 Temmuz 2022 18:59

İşte orası sizin ülke
mhmet22, 2 yıl önce

Yoo kesinlikle hakları degil. Bizim ülkede atanmayı başaramamış adam polis olur

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi