Keşke promosyona gösterdiğiniz hassasiyeti kul hakkına da gösterseniz. Promosyondan önce torpille atanılan görevde alınan maaşlar helal mi diye sormak gerekir.
Keşke promosyona gösterdiğiniz hassasiyeti kul hakkına da gösterseniz. Promosyondan önce torpille atanılan görevde alınan maaşlar helal mi diye sormak gerekir. apiyigun, 1 ay önce - Alıntıya git
Ne biliyorsun kendi adına konuş, ben beş defa müdürlüğü kazandım yüksek puanlar ile hepsinde de elediler beni, kimseye de gidip beni müdür yapın demedim, dediysem adiyim.
caiz olmadığını düşünen arkadaşlar bana gönderebilir promosyonlarını :D
Promosyon haram diyenler bağış yapsın boş muhabbet yapmayın
İsterse 50 bin yatsın ben geri dağıtacağım. Epey baktım, helal diyen neredeyse yok. Tartışmaya gerekte yok, ekseriyetle haram deniliyor. Haram demeyen şüpheli diyor. Bu yüzden ben genele hizmet eden bir hayır kurumuna vereceğim.
Çorba parası verilir :)
İsterse 50 bin yatsın ben geri dağıtacağım. Epey baktım, helal diyen neredeyse yok. Tartışmaya gerekte yok, ekseriyetle haram deniliyor. Haram demeyen şüpheli diyor. Bu yüzden ben genele hizmet eden bir hayır kurumuna vereceğim. Çorba parası verilir :) Hanözü, 3 hafta önce - Alıntıya git
Velet dediğin adam sana...... göndersin de kendine gelirsin azıcık:))
Bankaların kazancının önemli bir bölümü faizden olduğu için hediye mukabilinde verilen para da caiz olmaz. Bu da şüphesiz haramdır. Kişinin bu parayı kendine kullanması caiz değildir. Bizim olmayan ve bize helal olmayan bu para ile iyilik ve hayır umarak da yapılmaz, verilmez.
kardeş katip misin bugatayaka, 3 hafta önce - Alıntıya git
Hayır değilim, neden sordunuz?
Bankaların kazancının önemli bir bölümü faizden olduğu için hediye mukabilinde verilen para da caiz olmaz. Bu da şüphesiz haramdır. Kişinin bu parayı kendine kullanması caiz değildir. Bizim olmayan ve bize helal olmayan bu para ile iyilik ve hayır umarak da yapılmaz, verilmez. Ökkeş KÖSTERE, 3 hafta önce - Alıntıya git
O parayla hayredilmez ama haramdan kaçınmakta sevaptır ;)
harama helal demeyin arkadaşlar dünden çıkabilirsiniz. bende yiyorum o ayrı ama günahsa günah...
Maaş promosyonu hususunda banka ile memur arasında bir sözleşme ya da anlaşma olmadığından maaş prom
Promosyon bankanın size verdiği musteri kazanma bedelidir maasinizin faizi değildir helal yada haram demiyorum ancak bu kadar hassasiyeti olan kişi fazile dis borç alınıp faiz kurumları işleten devletin memurluğunu yapmasın bizim aldığımız maaşı devlet birçok faiz işine girmiş durumda ve maasimizda promosyon oranında şaibeli (promosyonu da toplu verirler ise sakın dagitmayin ayrılmak zorunda kalırsanız banka geri isteyebilir)