Memur kılık kıyafet yönetmeliğini okuman bütün sorularına cevap olacaktır genç kardeş Jojomix, 1 ay önce - Alıntıya git
İlgili yönetmelikte ilgili maddenin kaldırıldığını cümle alem biliyor da , şuan nasıl durumlar onu ogrenmek istedim GençKatip47, 1 ay önce - Alıntıya git
Henüz yönetmelik maddesinden kaldırılmadı. Duruyor öylece. Mahkeme kararı yönetmeliğe işlenmedi yani.
Henüz yönetmelik maddesinden kaldırılmadı. Duruyor öylece. Mahkeme kararı yönetmeliğe işlenmedi yani. E.Kayı Han, 1 ay önce - Alıntıya git
Fiyata 200 bin diyoruz gardaşım. Araç muayyerdir
bir kişi sakal bırakıp işe gitsin. sonucunu görelim :))
Kılık kıyafet yönetmeliği yıllar önce delindi zaten başörtüsü serbestliğiyle. Erkek sakal bırakınca mı aklınıza geliyor bu yönetmelik.
Kılık kıyafet yönetmeliği yıllar önce delindi zaten başörtüsü serbestliğiyle. Erkek sakal bırakınca mı aklınıza geliyor bu yönetmelik. sabriabi, 1 ay önce - Alıntıya git
yönetmelik delmek bu kadar kolaysa sendika kur yasa del :)
kıyafet sakal vs tamamen amirine göre değişiyor yahu, ben kot tişört sakal takılıyorum
İlgili karar Mevzuata işlenmiştir. Sakal bırakamaz, her gün tıraş olur vs. maddesi iptal edilmiştir.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=85105&MevzuatTur=3&MevzuatTertip=5
Ancak ne hikmetse bu haber önemsizmiş gibi gündem olmamaktadır.
amirini kanundan üstün gören bırakmasın sakal :))))) gökten sakal serbest emri gelse bile korkar :))
Sakalla ilgili mevzuat değişti ve kesin olarak bütün memurlar kurumlarına sakallı gidebilir. Buna engel olan kanunsuz emir vermiş olur. Doğal olarak sorun çıkaran amir gıcıklık yapıyordur. Amiri, bir üst amire şikayet edebilirsiniz. Bir üst amir de sorun çıkarır ?bırakamazsın kardeşim? tarzında konuşursa, her ikisini de HSK şikayet eder, KDK başvuru yaparsın. KDK başvurun lehe olursa onlar zaten tavsiye yazısı gönderirler. Fakat söylediklerimi korkmadan yapmalısın.
Yani şahsen ben amirlerden dolayı değil de çirkin görünmemesi, derli toplu olmak adına haftada bir kez tıraş olmayı düşünüyorum.
sakal kesme işi kanunen iptal edildiği halde ne uzattınız artık bu meseleyi. Arkadaş sen amirini kanundan üstün görüyorsan zaten o ne derse onu yapmak zorundasın, burada sakal mevzusu ne olacak diye yazmana gerek yok. madde iptal edilmeden önce de biz sendikamızın aldığı karar gereği uzatıyorduk kimse bize soruşturma falan açmadı, açılan bazı yerlerde de sendikal faaliyet dediler ceza falan vermediler. ister uzat ister uzatma kanunen önünde engel de kalmadı, halen benim amirim kes diyor ben napacam diye ağlamayın, uzatırsın sakalını disiplin soruşturma açacak cesareti olan amir açar sonucunda da alır ağzının payını, sen korkacağına o korksun