Editörler : cihan27E.Kayı Han
22 Temmuz 2022 00:33

adaletvehak
Daire Başkanı

Bayram öncesinde, Eğitim Sen, BASK ve Eğitim İş olmak üzere 3 memur sendikası, Temmuz zammının eksik hesaplandığı gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdular.

Sendikaların dava dilekçelerini yayınlamaması nedeniyle, hangi gerekçesiyle dava açıldığının belli olmadığına dikkat çekilmişti. Davanın yanlış açılması halinde öngörülemeyen sonuçlar da olabilir.

Sendikaların davalarına dayanak oluşturan Prof. Aziz in değerlendirmelerinin yetersiz olduğunu, argümanların hukuki temele oturmadığını daha önce ifade etmiştir.

Bu nedenle, dava açtıklarını söyleyen sendikaların hangi gerekçelere binaen dava açtıklarını kamuoyuna ilan etmeleri gerekmektedir.

22 Temmuz 2022 09:49

araftaki vatandaş
Şef

Bayram öncesinde, Eğitim Sen, BASK ve Eğitim İş olmak üzere 3 memur sendikası, Temmuz zammının eksik hesaplandığı gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdular.

Sendikaların dava dilekçelerini yayınlamaması nedeniyle, hangi gerekçesiyle dava açıldığının belli olmadığına dikkat çekilmişti. Davanın yanlış açılması halinde öngörülemeyen sonuçlar da olabilir.

Sendikaların davalarına dayanak oluşturan Prof. Aziz in değerlendirmelerinin yetersiz olduğunu, argümanların hukuki temele oturmadığını daha önce ifade etmiştir.

Bu nedenle, dava açtıklarını söyleyen sendikaların hangi gerekçelere binaen dava açtıklarını kamuoyuna ilan etmeleri gerekmektedir.

adaletvehak, 10 ay önce - Alıntıya git

hay ağzına sağlık.

anlatamıyoruz gerçekten, herkeste hayali bir umut.

22 Temmuz 2022 13:18

kafabirmilyon
Aday Memur

Nerede dava açtı? :)

Yayınladıkar mı dava dilekçelerini :))))

Çıkıp dava açtık dediler, sonra ses çıkmadı :)

Neye dayanarak açmışlar :)

Üfürme haberler peşinden koşmayı bırakmalısınız. Bırakmadığınızda sağa sola maaşlar yattımı diye sorar, farklar ne zaman yatacak merakeder durursunuz :)

22 Temmuz 2022 22:11

hatay1
Şef
23 Temmuz 2022 17:44

hatay1
Şef

KESK daha açtı KAMU-IŞ ıtiraz ediyor. KAMUSEN ile MALUMSEN sadece seyrediyor!!!

https://www.memurlar.net/haber/1035680/birlesik-kamu-is-bakanliga-basvurdu-zam-yanlis-hesaplaniyor.html

26 Temmuz 2022 02:03

hatay1
Şef

Ben yaptım oldu kafası mahkemeden dönecek...

26 Temmuz 2022 21:11

BirAkıllıBenim
Yasaklı
Haklı bile olsak KESK açtığı için baştan kaybedildi
08 Ağustos 2022 13:17

hatay1
Şef
Haklı bile olsak KESK açtığı için baştan kaybedildi
BirAkıllıBenim, 10 ay önce - Alıntıya git

en çok dava kazanan sendikadır kesk(gerçek sendika) bilginize...

12 Ağustos 2022 09:03

hatay1
Şef

+

12 Ağustos 2022 10:46

uye452
Daire Başkanı

en çok dava kazanan sendikadır kesk(gerçek sendika) bilginize...

hatay1, 10 ay önce - Alıntıya git

bağlı sendikasının genel merkez binasında yaralı terörist bulunan sendika mı?

Bu topraklara bağlı olmadıktan sonra asıl filan sayılmaz..!

12 Ağustos 2022 10:58

hatay1
Şef

bağlı sendikasının genel merkez binasında yaralı terörist bulunan sendika mı?

Bu topraklara bağlı olmadıktan sonra asıl filan sayılmaz..!

uye452, 10 ay önce - Alıntıya git

iftira atıyorsunuz tutmaz. bu topraklara sahip çıkanlar en çok bu toprağa zarar verenler ne yazık ki.

12 Ağustos 2022 11:04

uye452
Daire Başkanı

iftira atıyorsunuz tutmaz. bu topraklara sahip çıkanlar en çok bu toprağa zarar verenler ne yazık ki.

iftira suçtur ve inananlar için günahtır. kendimi böyle bir riske niye atayım ki? Google "eğitim sen pyd yaralı" yaz çıkıyor.

Ankara Terörle Mücadele ekipleri (TEM), içerisinde Kobani?den getirilen PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'li yaralıların bulunduğu iddiasıyla Eğitim-Sen Genel Merkezi?nde arama yaptı. Ekiplerin binada yakaladığı 3 yaralı ambulansla hastaneye götürüldü. Hafif 6 yaralı PYD?li ise gözaltına alındı.

TEM ekipleri, Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne sabah saatlerinde bina içerisinde Kobani'den getirilen yaralıların bulunduğu ihbarı üzerine arama yaptı. Çankaya Willy Brandt Sokak'ta bulunan hem Eğitim-Sen Genel Merkez olarak kullanılan hem de sendika misafirhanesi olarak kullanıldığı öğrenilen binada arama yapan polisler 3 yaralıyı buldu.

Genel Merkez binası önüne çağrılan üç ambulansla yaralılar hastaneye götürüldü. Diğer yandan 6 hafif yaralı da gözaltı aracıyla emniyete götürüldü.

12 Ağustos 2022 11:17

hatay1
Şef

iftira suçtur ve inananlar için günahtır. kendimi böyle bir riske niye atayım ki? Google "eğitim sen pyd yaralı" yaz çıkıyor.

Ankara Terörle Mücadele ekipleri (TEM), içerisinde Kobani?den getirilen PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'li yaralıların bulunduğu iddiasıyla Eğitim-Sen Genel Merkezi?nde arama yaptı. Ekiplerin binada yakaladığı 3 yaralı ambulansla hastaneye götürüldü. Hafif 6 yaralı PYD?li ise gözaltına alındı.

TEM ekipleri, Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne sabah saatlerinde bina içerisinde Kobani'den getirilen yaralıların bulunduğu ihbarı üzerine arama yaptı. Çankaya Willy Brandt Sokak'ta bulunan hem Eğitim-Sen Genel Merkez olarak kullanılan hem de sendika misafirhanesi olarak kullanıldığı öğrenilen binada arama yapan polisler 3 yaralıyı buldu.

Genel Merkez binası önüne çağrılan üç ambulansla yaralılar hastaneye götürüldü. Diğer yandan 6 hafif yaralı da gözaltı aracıyla emniyete götürüldü.

uye452, 10 ay önce - Alıntıya git

paragrafın başını okudunuz dimi iddiasıyla diyor? insanları kurumu lekelemek isteyen medyaya hizmet etmeyin yazıktır günahtır ayıptır.

12 Ağustos 2022 11:25

uye452
Daire Başkanı

paragrafın başını okudunuz dimi iddiasıyla diyor? insanları kurumu lekelemek isteyen medyaya hizmet etmeyin yazıktır günahtır ayıptır.

:) pyd li var iddiasıyla binaya arama yapılmış ve binada yaralı pyd liler bulunmuş.

bunlara rağmen halen nasıl yüzünüz kızarmadan cımbızla kelime seçerek aklamaya çalışıyorsunuz hayret...

https://www.memurlar.net/haber/528083/sendika-merkezi-pyd-hastanesi-gibi.html

12 Ağustos 2022 11:27

hatay1
Şef

kaynak: YENİŞAFAK:))) size söyleyecek bir şey bulamadım devam:))

12 Ağustos 2022 14:48

uye452
Daire Başkanı

kaynak: YENİŞAFAK:))) size söyleyecek bir şey bulamadım devam:))

Binada o kadar yaralı insanın ne işi var diye sorgulamıyor musunuz gerçekten? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır.

neyi niye savunma ya da aklama gayretindesiniz? Eğitim sen binasında o kadar yaralı kişinin ne işi var diye sorabilir misiniz sendika yöneticinize?

Hoş açıkça yaralı katillerin bulunduğu haberi yalanlamak için bu kadar takla attıktan sonra size karşı iyiniyetimde kalmadı ya neyse :D

13 Ağustos 2022 15:35

Engelmiyim
Aday Memur

Konu zam davası ama yorumlar evlere şenlik. Bu sitede konu başlığıyla ilgili bilgi ve yorum yerine niye habire o şucu sen bucu bu bucu konuşuluyor? Sabit fikirliyseniz hastaneye gidin. Tedavi olun. Burada benim gibi sadece merak edip okuyan binlerce insanın kafasında aynı düşünce:Konu hakkında yazmayacaksan sus!

13 Ağustos 2022 17:10

Tony Stark
Yasaklı
Hesap doğru Keski yanlış bilgilendirmişler
13 Ağustos 2022 17:22

betelgeuse13
Yasaklı

Konu zam davası ama yorumlar evlere şenlik. Bu sitede konu başlığıyla ilgili bilgi ve yorum yerine niye habire o şucu sen bucu bu bucu konuşuluyor? Sabit fikirliyseniz hastaneye gidin. Tedavi olun. Burada benim gibi sadece merak edip okuyan binlerce insanın kafasında aynı düşünce:Konu hakkında yazmayacaksan sus!

Engelmiyim, 10 ay önce - Alıntıya git
Dava hk. bir gelişme mi var diye girmiştim:D
Toplam 39 mesaj