Editörler : E.Kayı Han
«121314151617181920212223»

Afsar90
Memur
27 Mart 2024 11:01

SAVCI MUTALLASİ DA BERAAT YÖNÜNDE UMARİM 3. DAİREDE BERAATİ ONAR DAHA BİDE İDARİ MAHKEME BEKLİYORUM YARGITAY 7. TURDA DAHA YENİ YARGITAY BASKANİNİ SECEMEDİ BAKALİM NASİL OLACAK
galatatower, 1 yıl önce
Savcı incelemesinden 2.arşive birkaç ayda geçiyor fakat burda daha uzun sürüyor. Sizin de sene sonuna doğru İnceleme'ye geçeceğini düşünüyorum.

galatatower
Aday Memur
27 Mart 2024 11:40

Savcı onaması iyi olmuş belki karar süresini de kısaltır bu durum. Fakat idari mahkeme süreçleri daha zorlu, benim de Bölge İdare'de 3 yıldır, reddedilirse birkaç yıl da Danıştay süreci olacak maalesef.
Afsar90, 1 yıl önce
SAVCI MUTALLASİ DA BERAAT YÖNÜNDE UMARİM 3. DAİREDE BERAATİ ONAR DAHA BİDE İDARİ MAHKEME BEKLİYORUM YARGITAY 7. TURDA DAHA YENİ YARGITAY BASKANİNİ SECEMEDİ BAKALİM NASİL OLACAK

Özgürlük03
Aday Memur
28 Mart 2024 12:33

Bugun ilam incelemesine gecti halen ilam yuklenmedi yanlis anlasilmasin amacım surecin nasi isledigi konusunda bilgilendirme yapmak cunku ben baya bi sure bu konularda örnek aramistim umarim beni yanlis anlamazsiniz

galatatower
Aday Memur
28 Mart 2024 20:29

Hayır asla öyle düşünmeyin burada her bilgi çok önemli, bizleri onamadan sonraki süreçler konusunda da bilgilendirin lütfen.
Özgürlük03, 1 yıl önce

Bugun ilam incelemesine gecti halen ilam yuklenmedi yanlis anlasilmasin amacım surecin nasi isledigi konusunda bilgilendirme yapmak cunku ben baya bi sure bu konularda örnek aramistim umarim beni yanlis anlamazsiniz

Oguzhankanat262
Aday Memur
29 Mart 2024 13:10

benimde 2023 7binlrde ama hala durumda bi değişiklik yok esas numasıyla bakıyoruz değil mi 3 ceza mahkemesi ben mi yanlış bakıyorum acaba.

Özgürlük03, 1 yıl önce

2023 10binlerde beraat dosyam yargitay cbs gonderildi yazisi geldi neyle sonuclandigini bilmiyorum

Özgürlük03
Aday Memur
29 Mart 2024 15:20

Valla sirayi neye göre aliyorlar bilmiyorum ama beraat dosyalarini one aldiklarini daha önce konusmustuk dosyada tekil olmanin da faydasi olmustur sanirim bu arada ben yargitay sayfasindan hic bakmamistim dun baktim ilk defa 28.03 itibariyle benim dosyam kapanmis ptt kargo takibi yaziyordu ilam da yazilmis bolge adliye mah.nin dosyalari uyapa yuklemesi artik son karar verilip o mahkemelerde sonuclanacak sanirim

Ferdi39
Memur
02 Nisan 2024 01:14

sizin hızlı ilerlemiş benim yerel ve istinaf beraat 1 seneyi aşkın süresinde Yargıtay savcılık ilk aşamada beklemede
Özgürlük03, 1 yıl önce

Valla sirayi neye göre aliyorlar bilmiyorum ama beraat dosyalarini one aldiklarini daha önce konusmustuk dosyada tekil olmanin da faydasi olmustur sanirim bu arada ben yargitay sayfasindan hic bakmamistim dun baktim ilk defa 28.03 itibariyle benim dosyam kapanmis ptt kargo takibi yaziyordu ilam da yazilmis bolge adliye mah.nin dosyalari uyapa yuklemesi artik son karar verilip o mahkemelerde sonuclanacak sanirim

galatatower
Aday Memur
04 Nisan 2024 11:13

Dosyamı bozdular maalesef, tek kriter programdı, yeniden TDT ve tanik araştırması istemişler, Yalçınkaya'dan sonra beklemiyordum böyle bir bozma sebebi, kötü oldu süreç uzadı.

justice1206
Aday Memur
04 Nisan 2024 13:04

beratiniz mi bozuldu?durum neydi tam olarak.
galatatower, 1 yıl önce
Dosyamı bozdular maalesef, tek kriter programdı, yeniden TDT ve tanik araştırması istemişler, Yalçınkaya'dan sonra beklemiyordum böyle bir bozma sebebi, kötü oldu süreç uzadı.

galatatower
Aday Memur
04 Nisan 2024 20:33

Evet ilk derece ve istinaf beraatti, tek kriter program, Bozma kararı verdiler, yeniden yargılama olacak aynı hususlardan.
justice1206, 1 yıl önce
beratiniz mi bozuldu?durum neydi tam olarak.

Oguzhankanat262
Aday Memur
04 Nisan 2024 21:44

Kötü olmuş Allah yardımcınız olsun benimde sizinkiyle aynı TDK ne acaba esas no kaçtı sizin

galatatower, 1 yıl önce

galatatower
Aday Memur
04 Nisan 2024 22:33

Teşekkürler umarım sizin süreç iyi geçer. TDT (tespit ve değerlendirme tutanağı) yani programa ait kullanıcı adı, şifre, yazışma vb çıkarsa düzenleniyor. Bende sadece cgnat sinyali gözüküyordu herhangi bir kullanım bilgisi yoktu zaten.
Oguzhankanat262, 1 yıl önce

Kötü olmuş Allah yardımcınız olsun benimde sizinkiyle aynı TDK ne acaba esas no kaçtı sizin

galatatower
Aday Memur
04 Nisan 2024 22:34

Esas no 2023/100lerde
galatatower, 1 yıl önce
Teşekkürler umarım sizin süreç iyi geçer. TDT (tespit ve değerlendirme tutanağı) yani programa ait kullanıcı adı, şifre, yazışma vb çıkarsa düzenleniyor. Bende sadece cgnat sinyali gözüküyordu herhangi bir kullanım bilgisi yoktu zaten.

Oguzhankanat262
Aday Memur
04 Nisan 2024 23:27

benim 2023/7610 daha var o zaman bana dosyamız birebir aynı sizin durumunuzdan sonra iyice korkmaya başladım peki şimdi ne olacak herşeyin iyi olduğunu varsayarsak 5-6 yıl daha mı bekleyecez

galatatower, 1 yıl önce
Esas no 2023/100lerde

Afsar90
Memur
09 Mayıs 2024 19:15

YARGITAY BAŞKANI 36 NCI Tura kaldı seçilemedi.buna bağlı olarak dosyaların ilerleyişi nasıl olacak bilgi duyum alan var mı arkadaşlar

faruk19
Aday Memur
11 Mayıs 2024 15:46

Dosyasında ilerleme olan yokmu bu arada durdu her halde geçen hafta yargıtay aradım günlük 200 e yakına dosya bitiyoruz diyordu

faruk19
Aday Memur
11 Mayıs 2024 15:47

Programdan kastınız nedir acaba
galatatower, 1 yıl önce
Evet ilk derece ve istinaf beraatti, tek kriter program, Bozma kararı verdiler, yeniden yargılama olacak aynı hususlardan.

BATIN BATIN
Aday Memur
11 Mayıs 2024 23:47

2 yıl benimde dosya vardı arşivden sonra 2.yıl incelemrde yazıyor

adeletistiyoruz, 3 yıl önce

Bugün itibari ile ilgili Yargıtay dairesinde yazmaya başladı. Yargıtay'daki dosyam. Ne kadr sürer sonuçlanması bilen varmı acaba

Oguzhankanat262
Aday Memur
12 Mayıs 2024 22:13

Esas numaranız kaçtı sizin

BATIN BATIN, 12 ay önce

2 yıl benimde dosya vardı arşivden sonra 2.yıl incelemrde yazıyor

solmusbirhayat
Aday Memur
14 Mayıs 2024 12:17

merhaba arkadaşlar. 2023 şubat ayında yargıtay'a giden "mahkumiyet" kararlı dosya ilgili yargıtay dairesinde olarak görünüyor ancak herhangi bir esas numarası almamış. savcı mütaalası eksik bilgi ve belgeden dolayı hükmün yanlış kurulduğundan dolayı kararın bozulması yönünde düzenlenmiş. sizce dairenin bu görüşü dikkate alma ihtimali nedir?

Toplam 524 mesaj
«121314151617181920212223»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi