Editörler : E.Kayı Han
«131415161718192021222324»

Ferdi39
Memur
15 Mayıs 2024 04:24

arkadaşlar merhaba yerel ve istinaf bam beraat olmak ve akabinde yargıtaya giden dosyam 1 sene sonra mayıs 14 ünde daha cbs arşivde görünürken bu gece yarısı birden inceleme durumuna geçti lakin ne savcı istem var ne başka bir şey başına gelen varsa yardımcı olabilirimi hiç bir şekilde tebligat yahut ceza dairesi içeriğide göremiyorum

justice1206
Aday Memur
15 Mayıs 2024 07:42

merhaba beraat dosyaları öne alındı gibi burda verilen bilgilere göre öyle düşünüyorum.umarim beraatiniz onanır...
Ferdi39, 1 yıl önce
arkadaşlar merhaba yerel ve istinaf bam beraat olmak ve akabinde yargıtaya giden dosyam 1 sene sonra mayıs 14 ünde daha cbs arşivde görünürken bu gece yarısı birden inceleme durumuna geçti lakin ne savcı istem var ne başka bir şey başına gelen varsa yardımcı olabilirimi hiç bir şekilde tebligat yahut ceza dairesi içeriğide göremiyorum

justice1206
Aday Memur
15 Mayıs 2024 07:43

çünkü eşimin ki ceza dosyası ve Kasım 2021 de Yargıtay'a gitti hala arşivde gözüküyor.
justice1206, 1 yıl önce
merhaba beraat dosyaları öne alındı gibi burda verilen bilgilere göre öyle düşünüyorum.umarim beraatiniz onanır...
15 Mayıs 2024 11:53

Merhaba, arşiv bölümü teslim aldı olarak mı görünüyor acaba, konusu nedir malum konu mu

justice1206, 1 yıl önce
çünkü eşimin ki ceza dosyası ve Kasım 2021 de Yargıtay'a gitti hala arşivde gözüküyor.
15 Mayıs 2024 11:55

Bizim dosya şubat 2024 de Yargıtay a gitti hala arşiv bölümü teslim aldı yazıyor, ceza dosyası

justice1206, 1 yıl önce

Ferdi39
Memur
15 Mayıs 2024 17:13

inşallah hocam hepimizin tertemiz sonuca çıkar iyice bunalttılar bu dosyada 4 yıl açıktayım geçmiş dönemde benzer bir evrilmiş konusunu açtılar 3.5 yıl 2016dan çektim 2019a kadar iyice bunalttılar lakin aklıma takılan husus birinci aşamadan direk karar aşamasına nasıl geçiyor ve ne savcı görüşü nede mahkeme bilgisi mevcut hiç bir şey yok ortada anlamadım gitti
justice1206, 1 yıl önce

Ashb
Aday Memur
16 Mayıs 2024 12:26

Ceza Dosyamiz yeni arşive kaydolmus daha numara vs görünmüyor. Bu yargitayda süreç niye yavaş ilerliyor ne zaman karar çıkar?

Ferdi39
Memur
16 Mayıs 2024 15:30

geçmiş olsun hocam ben o süreci tam bir sene bekledim sonra geçen birden birinci aşamadan yedinci aşamaya geçti ardından beş altı saat sonrası tekrar üçüncü aşamaya düştü şuan e-devlette incelemede cbs sorgulama ekranında savcı incelemesinde yazıyor anormal bir durum var yargıtayda
Ashb, 1 yıl önce

Ceza Dosyamiz yeni arşive kaydolmus daha numara vs görünmüyor. Bu yargitayda süreç niye yavaş ilerliyor ne zaman karar çıkar?

Ashb
Aday Memur
16 Mayıs 2024 15:39

Tesekkurler. Yargıtay'da seçim süreci vardı ondan kaynaklı olabilir belki.

Çok yavaş ilerliyor en az bir sene bekleyeceğiz o zaman. Umarım hakkaniyetli bir karar çıkar. Herkese geçmiş olsun

Ferdi39, 1 yıl önce
geçmiş olsun hocam ben o süreci tam bir sene bekledim sonra geçen birden birinci aşamadan yedinci aşamaya geçti ardından beş altı saat sonrası tekrar üçüncü aşamaya düştü şuan e-devlette incelemede cbs sorgulama ekranında savcı incelemesinde yazıyor anormal bir durum var yargıtayda

Ferdi39
Memur
16 Mayıs 2024 15:42

rica ederim evet seçim süreci olabilir lakin süreç bir seneden fazla süreceği kesin 1 senelik süreyi sadece cbs arşivde beklemesi için söyledim onun harici ikinci arşive geçişte bir çok arkadaş daha çok uzun sürüyor dediler dediğiniz gibi hepimizin hakkında hakkaniyetli karar verilsin bekleyelim mühim değil selametle
Ashb, 1 yıl önce

Tesekkurler. Yargıtay'da seçim süreci vardı ondan kaynaklı olabilir belki.

Çok yavaş ilerliyor en az bir sene bekleyeceğiz o zaman. Umarım hakkaniyetli bir karar çıkar. Herkese geçmiş olsun

Ashb
Aday Memur
16 Mayıs 2024 15:57

Herşey önlerinde karar vermek bu kadar zor mu :( onca insan mağduriyet yaşıyor bekleyerek daha ne kadar bekleyeceğiz bakalım :(

Ferdi39, 1 yıl önce
rica ederim evet seçim süreci olabilir lakin süreç bir seneden fazla süreceği kesin 1 senelik süreyi sadece cbs arşivde beklemesi için söyledim onun harici ikinci arşive geçişte bir çok arkadaş daha çok uzun sürüyor dediler dediğiniz gibi hepimizin hakkında hakkaniyetli karar verilsin bekleyelim mühim değil selametle

faruk19
Aday Memur
18 Mayıs 2024 08:07

Şoyle şöyleyim size 2022 Mart ayından beri yargıtay'da dosyam şu an da da İncelemede son inceleme. Gerçekten çok sürüyor.

solmusbirhayat
Aday Memur
18 Mayıs 2024 20:06

Birkaç gün önce bunu yazmıştım. Şimdi dosya 3. Ceza dairesine geçmiş ve ön incelemede olarak görünüyor. Savcı mütalaası kararın bozulması yönünde. Umarım daire dikkate alır da hayatım biraz olsun normale döner.

solmusbirhayat, 1 yıl önce

merhaba arkadaşlar. 2023 şubat ayında yargıtay'a giden "mahkumiyet" kararlı dosya ilgili yargıtay dairesinde olarak görünüyor ancak herhangi bir esas numarası almamış. savcı mütaalası eksik bilgi ve belgeden dolayı hükmün yanlış kurulduğundan dolayı kararın bozulması yönünde düzenlenmiş. sizce dairenin bu görüşü dikkate alma ihtimali nedir?

1919Deniz1919
Aday Memur
18 Mayıs 2024 20:40

4 yıldır açıkta olduğunuzu yazmışsınız, kuvvet Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildinizmi acaba. konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
Ferdi39, 1 yıl önce
inşallah hocam hepimizin tertemiz sonuca çıkar iyice bunalttılar bu dosyada 4 yıl açıktayım geçmiş dönemde benzer bir evrilmiş konusunu açtılar 3.5 yıl 2016dan çektim 2019a kadar iyice bunalttılar lakin aklıma takılan husus birinci aşamadan direk karar aşamasına nasıl geçiyor ve ne savcı görüşü nede mahkeme bilgisi mevcut hiç bir şey yok ortada anlamadım gitti

Ferdi39
Memur
18 Mayıs 2024 20:46

merhaba sevkim olmadı sözleşmeli personel olduğumdan disiplin kuruluna sevk gibi durumumuz mevcut değil sorun sözleşme yenileme onuda netleştirdim kesinleşen bir ceza bulunmadığından yıl sonu sözleşme yenilemem yapılıp mahkeme sonucu gelene kadar açıkta kalmaya devam edecekmişim personel şubemden öğrendiğim bilgiler bunlar
1919Deniz1919, 1 yıl önce
4 yıldır açıkta olduğunuzu yazmışsınız, kuvvet Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildinizmi acaba. konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

Ferdi39
Memur
18 Mayıs 2024 20:48

ama sevk edilen komutanlarım oldu onlardan gördüğüm cd ile savunma yaptılar ardında yüz yüze savunma verdiler Ankara'da ardından bir çoğu yargı süreci devam ederken işe başlatıldı

1919Deniz1919
Aday Memur
18 Mayıs 2024 20:50

Çok iyi bir durum bu, keşke bizlerde de Yargıtay kararı beklense ama maalesef beklemiyorlar.
Ferdi39, 1 yıl önce
merhaba sevkim olmadı sözleşmeli personel olduğumdan disiplin kuruluna sevk gibi durumumuz mevcut değil sorun sözleşme yenileme onuda netleştirdim kesinleşen bir ceza bulunmadığından yıl sonu sözleşme yenilemem yapılıp mahkeme sonucu gelene kadar açıkta kalmaya devam edecekmişim personel şubemden öğrendiğim bilgiler bunlar

1919Deniz1919
Aday Memur
18 Mayıs 2024 20:51

Kuvvetiniz nedir?
Ferdi39, 1 yıl önce
ama sevk edilen komutanlarım oldu onlardan gördüğüm cd ile savunma yaptılar ardında yüz yüze savunma verdiler Ankara'da ardından bir çoğu yargı süreci devam ederken işe başlatıldı

Ferdi39
Memur
18 Mayıs 2024 20:55

jandarma Komutanlığı hocam lakin dediğim gibi yargıtayda yargı süreci devam ederken kuruldan işe başlama alan komutanlarımda mevcut tabi yerel ve istinaf ikiside Beraat alanlardı savunma vermeyende avukat ile gitmişlerdi bir araştırmanızı tavsiye ederim
Kuvvetiniz nedir?

Ferdi39
Memur
18 Mayıs 2024 20:57

hocam bence. bir araştırın sonuçta kesinleşen bir ceza yok ortada sizi uzaklaştırmaları yahut atmaları için kesinleşmiş ceza olması gerekmiyormu
Çok iyi bir durum bu, keşke bizlerde de Yargıtay kararı beklense ama maalesef beklemiyorlar.
Toplam 525 mesaj
«131415161718192021222324»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi