Editörler : crops35

turut53
Aday Memur
15 Ağustos 2022 09:15

Giyim yardımcı tüm memurlar için geçerlidir. Ünvana göre ödenecek tutarlar değişkenlik göstermektedir. Tahmini olarak 2000 TL civarında giyim yardımı olabilir.

heisenbergww, 3 yıl önce

mühendisler için giyim yardımı vs gibi herhangi bir ek ödeme var mı ?

bunyaminmemis
Aday Memur
08 Eylül 2022 14:54

çaykura ambar memuru olarak atandım. trabzon. 2022/1 atamsı. telegram gurubu varsa isim nedir. bende katılayım. arşiv soruşturmasındayım. 1 ay oldu hala

Yenidendiriliş01, 3 yıl önce

Çaykura atananlar telegram grubumuz var orda var mısınız?

bunyaminmemis
Aday Memur
08 Eylül 2022 14:56

çaykura ambar memuru olarak atandım. trabzon. 2022/1 atamsı. telegram gurubu varsa isim nedir. bende katılayım. arşiv soruşturmasındayım. 1 ay oldu hala

eem52, 3 yıl önce

hayırlı olsun Bende çaykur rizeye atandım arkadaşlar bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi

burak1088
Aday Memur
10 Eylül 2022 15:18

Telegram grup linkini atabilir misiniz?

bunyaminmemis
Aday Memur
12 Eylül 2022 16:35

Çaykur genel aratın telegramda. resimde işletme binasının önü var. link kabul edilmiyor sayfada

burak1088, 3 yıl önce

Telegram grup linkini atabilir misiniz?

tambirbruh
Aday Memur
25 Aralık 2022 19:48

güncel bilgi verebilecek var mı?

quaresm7
Aday Memur
23 Mayıs 2025 13:33

Merhaba hocam. ÇAYKUR 'a başka bir kurumdan geçiş yapılabiliyor mu ? Başka bir kurumda Teknik Hizmetler Sınıfında görev yapıyorum.Ünvanım istatistikçi. Çaykur 'a geçiş yapmak istiyorum. Genel müdürlüğun yapısı konusunda görevde yükselme vs durumları ve maaş durumları hakkında pek bilgi alamadım. Siz bilgilendirme yapabilir misiniz. Teşekkürler

turut53, 3 yıl önce

Çaykur Hakkında Kısa Bilgilendirme

Çaykur Genel Müdürlüğü Rize Merkezde olup Genel Müdürlüğe bağlı olarak Rizede 33 , Trabzonda 8, Artvinde 3 ve Giresunda 1 üretim fabrikası, Yine Rizede 1 paketleme ve üretim bölge müdürlüğü, Anatamir Fabrikası ve Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitü Müdürlüğü, Samsun, Erzurum, Diyarbakır, Mersin, Ankara, İstanbul, İzmir ve Kayseride olmak üzere Pazarlama Bölge Müdürlüklerine sahip büyük bir kuruluştur.

Fabrikalarda üretim yılın altı ayında yapılır, kalan altı ayda üretim olmadığı için rahattır. Ama imalat sezonunda fabrikada yoğunluk yaşanır, izinlerinizi kullanmakta zorluk yaşarsınız. Kalan altı ayda ise üretim olmadığı sadece kuru çay sevkiyatı(Ambar, Muhasebe memurları) ile personel servisi aktif çalışır. Bunun dışında fabrikalar il, ilçe merkezleri ile köylere dağılım göstermektedir. Fabrikaya gidiş gelirlerde kurumun sağladığı servis sadece Muratlı(Artvin) fabrikasında var. Diğer fabrikalarda ise servis ücreti memurlar tarafından karşılanmaktadır. Lojman konusunda çok umutlu olmayın.

Atamanız, Mühendis, VHKİ, Memur veya Ambar Memuru olarak yapılmıştır. Kısaca Maaşlarından bahsedeyim.

Bugün itibari ile Mühendis ; 14.000 TL, Ambar Memuru : 12.000 TL, Memur olarak atanırsanız 11.500 TL civarında maaş alırsınız. Tabi asaletiniz 6 aydan önce onaylanmayacağı için yüzde 8 eksik maaş alırsınız. Bu maaşlar ortalama maaşlardır.

Çaykur ortalama 2 yılda bir Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavı yapar. Bakanlık ve diğer kurumlarda bu süre ortalama 10 yıldır. Ülkemizde en çok bu sınavı yapan kurumların başında gelmektedir kurumumuz. Bunun dışında soracağınız sorular varsa cevaplandırabiliriz. Tekrar hayırlı olsun.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi