Editörler : E.Kayı Han
03 Eylül 2023 12:34

Önce vali değişmesi lazım sonrasında kaymakamlar ve cumhuriyet başsavcıları hepsi birbiriyle bağlantılı bir kovuşturma da yetkili amir listesi bunlardan geçiyor uyuyor hepsi Osmaniye de
kadir882, 2 yıl önce
Valla hocam. Ben karıncanın Nemrud a şu taşıması misali savaşıyorum. Sonu ne olur bilmiyorum. umrumda da değil. sonuna kadar gidecegim. simdi ordaki vali yardımcısı AY Mersine tayin oldu. Oraya bile bilgilendirme maili attım. 1 kişinin daha hakkını yemesin diye elimden geleni yapıyorum. Dava da açtım ve açacağım. uğraşacağım bunlarla. İsterlerse ekmeğimden etsinler. umrumda da değil. Sonuna kadar devam.

kadir882
Şef
03 Eylül 2023 12:35

Uyusunlar bakalım. Elbet birileri uyandırır.
Yatırım danışmanı, 2 yıl önce
Önce vali değişmesi lazım sonrasında kaymakamlar ve cumhuriyet başsavcıları hepsi birbiriyle bağlantılı bir kovuşturma da yetkili amir listesi bunlardan geçiyor uyuyor hepsi Osmaniye de
03 Eylül 2023 12:37

Gerçeklerin açığa çıkması gibi bir laf vardır elbet ha bugün değil ha yarın anlıyorum seni üstad
kadir882, 2 yıl önce
Uyusunlar bakalım. Elbet birileri uyandırır.

kadir882
Şef
04 Eylül 2023 11:43

Adamlara bir kaç soru soracaktım. Resmi Twitter hesabından beni engellmişler :D :D

Karizmaunl
Daire Başkanı
11 Eylül 2023 14:53

Osmaniye'de 5 yıl görev yaptım. Tuzu bile kokutmuşlar. Diyecek bir şey yok.

kadir882
Şef
26 Ekim 2023 10:33

Bunu yazan kimbilir kaçıncı kişisin. Herkes aynı kişilerden şikayetçi. Analdığım burda acayip bir rant var. Bu Osmaniye Valiliğinin komple detaylı bir araştırılması gerekir.

Karizmaunl, 2 yıl önce

Osmaniye'de 5 yıl görev yaptım. Tuzu bile kokutmuşlar. Diyecek bir şey yok.

kadir882
Şef
02 Ekim 2024 10:42

Evet arkadaşlar.

Son durumu bildiriyorum. Hakkımda açılmış olan 3 idari 1 adli soruşturmanın hepsini kazandım. Tarafıma 1 Uyarı 1 kınama ve 1 Kademe ilerleme durdurulması cezası verilmişti. Hepsi iptal edildi. Kararlar an itibari ile kesinleşti. 1 adli dava da da soruşturma izni verilmişti. O soruşturmadan da KYY kararı çıkmıştı zaten. Olan tam 6 yılıma ve ödediğim vekalet ücretlerine oldu. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

Sonuç itibari ile Dönemin Osmaniye Vali yardımcısı A:Y (Mersin vali yardımcısı oldu)

Dönemin İl idare Kurulu Müdürü G:K( Emekli olmuş)

Halen göreve devam eden il Kültür ve Turizm Müdürü B.T ve yardımcısı M.T isimli personellerin verdikleri kararlar ellerinde patladı. Yolsuzluğa adı karışan ve tarafıma yapmadık pisliği kalmayan A.E isimli şahıs ise nerde olduğu bile belli olmayan bir kazıda görevlendirilmiş.(Memuriyetten atılması gerekirken hiç bir soruşturma geçirmediği de bir gerçek.)

Şimdi sıra benim açacağım Mobbing davasına geçecek. Elimde B.T ve M.T isimli yetkililerin "Daha önce muhakkiklik yapmadık. Eğitim almadık. yanış yapmışsak bilmeden yaptık. vs vs" şeklinde ifadeleri de bulunmakta. Bu hafta itibari ile hem görevi kötüye kullanma hem de mobbing davasını başlatıyorum. Yine burdan bilgilendirme yapacağım.

Nacizhane tavsiyem. Boyun eğmeyin.

Selamlar saygılar....

02 Ekim 2024 20:18

Sürgün var mıydı o kadar cezaya

kadir882, 10 ay önce

Evet arkadaşlar.

Son durumu bildiriyorum. Hakkımda açılmış olan 3 idari 1 adli soruşturmanın hepsini kazandım. Tarafıma 1 Uyarı 1 kınama ve 1 Kademe ilerleme durdurulması cezası verilmişti. Hepsi iptal edildi. Kararlar an itibari ile kesinleşti. 1 adli dava da da soruşturma izni verilmişti. O soruşturmadan da KYY kararı çıkmıştı zaten. Olan tam 6 yılıma ve ödediğim vekalet ücretlerine oldu. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

Sonuç itibari ile Dönemin Osmaniye Vali yardımcısı A:Y (Mersin vali yardımcısı oldu)

Dönemin İl idare Kurulu Müdürü G:K( Emekli olmuş)

Halen göreve devam eden il Kültür ve Turizm Müdürü B.T ve yardımcısı M.T isimli personellerin verdikleri kararlar ellerinde patladı. Yolsuzluğa adı karışan ve tarafıma yapmadık pisliği kalmayan A.E isimli şahıs ise nerde olduğu bile belli olmayan bir kazıda görevlendirilmiş.(Memuriyetten atılması gerekirken hiç bir soruşturma geçirmediği de bir gerçek.)

Şimdi sıra benim açacağım Mobbing davasına geçecek. Elimde B.T ve M.T isimli yetkililerin "Daha önce muhakkiklik yapmadık. Eğitim almadık. yanış yapmışsak bilmeden yaptık. vs vs" şeklinde ifadeleri de bulunmakta. Bu hafta itibari ile hem görevi kötüye kullanma hem de mobbing davasını başlatıyorum. Yine burdan bilgilendirme yapacağım.

Nacizhane tavsiyem. Boyun eğmeyin.

Selamlar saygılar....

kadir882
Şef
02 Ekim 2024 20:25

Evet vardı ama yöneticiler ben mahkemeye gitmeden iptal ettiler. Aslında konuyu da yd olarak idari mahkemeye götürdüm ama istediğim yere tayinim çıktığı için boşa düşmüş oldu.
Asgariucretlimemur2, 10 ay önce

Sürgün var mıydı o kadar cezaya

03 Ekim 2024 00:05

Hepsini ilk derecede mi kazandın? istinafa giden oldu mu kaybedip

Ayrıca nasıl a ilinden b iline sürüldün orayı mı istiyordun

Bende savaşıyorum sürgün davası bitmedi 17 aydır

kadir882, 10 ay önce
Evet vardı ama yöneticiler ben mahkemeye gitmeden iptal ettiler. Aslında konuyu da yd olarak idari mahkemeye götürdüm ama istediğim yere tayinim çıktığı için boşa düşmüş oldu.

kadir882
Şef
03 Ekim 2024 15:05

1 i isnaftan döndü sadece.

Sürgün olayına gelince. Vana sürgün edildim. Mahkemeye verdim. Mehkeme aşamasında tayinim iptal edilip istediğim yere tayin oldum.

Asgariucretlimemur2, 10 ay önce

Hepsini ilk derecede mi kazandın? istinafa giden oldu mu kaybedip

Ayrıca nasıl a ilinden b iline sürüldün orayı mı istiyordun

Bende savaşıyorum sürgün davası bitmedi 17 aydır

04 Ekim 2024 11:39

Anladım bizde tayin soruşturma kurumun kendi elemanları yapıyor 3 dava var biri istinafta (kaybettim itiraz ettik savunma yok usule bakmamış)

Diğer ikisi halen beklemede 1.5 senedir ilk derece 1000 km öteye sürgün

kadir882, 10 ay önce

1 i isnaftan döndü sadece.

Sürgün olayına gelince. Vana sürgün edildim. Mahkemeye verdim. Mehkeme aşamasında tayinim iptal edilip istediğim yere tayin oldum.

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi