Memur maaşıyla deniz kenarında ne işin var. Kendini zengin mi sanıyorsun?
Memur maaşıyla deniz kenarında ne işin var. Kendini zengin mi sanıyorsun? İsmi Lazım Deil, 4 ay önce - Alıntıya git
Benim dediğim konuyu hiç anlamamışsın. Deniz kenarı illere memur hiç gitmeyecek mi? Tercih olarak seçmeme yönünde görüş bildirdim. Bunun zenginlikle fakirlikle ilgisi yok. Tercih dışı görevlendirildin mi, mecbursun gitmeye. sitevilla, 4 ay önce - Alıntıya git
O bölgelerde çalışanların genelde kendine ait evi oluyor. Evin yoksa oraya sürgün edildiysen işin zor. Lojmanda yer bulursan ancak o şekilde.
Deniz kenarı veya kirası yüksek yerlere atananlar mecburen masrafları bölüşebilecekleri ev arkadaşı bulacaklar.Başka çaresi yok bunun.Zaten genelde akşamdan akşama birbirlerini görecekler,o yüzden zor bir şey de değil bu.
Hangi Anadolu şehri hocam . Malatya , Erzurum, Gaziantep, Diyarbakır gibi illerde evlerin fiyatı 2 milyon civarında. Hakkari'de bile evler 1 milyonun üzerinde. Buyrun site ortada bakabilirsiniz. Kiralar 4 bin TL den aşağı nerdeyse yok. Tokiler bile 3500 civarında. Ülkenin her yeri ateş pahası, yangın yeri. Bunun kıyısı köşesi kalmadı artık.
ülke resmen el değiştirdi türkiye artık türkler için yaşanabilir bir yer değil :) pasaport alabilirsem fakir bir ülkeye gitmeyi düşünüyorum yada avrupaya özellikle büyükşehirler memur için tamamen yaşanmaz hale geldi evlilik işleri de biter artık kimse evlenemez kızlar evde kaldı :))))
Balıkesir erdek i araştırın ev fiyatları gayet uygun doğayla iç içe büyük şehirlere yakın denizi güzel karakol38, 3 ay önce - Alıntıya git