Editörler : E.Kayı Han

BirAkıllıBenim
Yasaklı
09 Ağustos 2022 18:40

Peçede tak. Snn gibi dansöze yakışır:Dd
Ökkeş KÖSTERE, 3 yıl önce

Bu dinin mensubu isem takke De takar sakal da bırakırım. Senin nesin neyi savunursun bilmem

09 Ağustos 2022 19:40

Seni cumhuriyet başsavcılığına şikayet edeceğim yarın.

Behzatçç
Yasaklı
09 Ağustos 2022 19:51

Git tak yürü

Bu dinin mensubu isem takke De takar sakal da bırakırım. Senin nesin neyi savunursun bilmem

Behzatçç
Yasaklı
09 Ağustos 2022 19:54

Sana önü çeyrek altınlı bi takke yakışır sakalada boncuk

09 Ağustos 2022 19:55

Takacam tabi koçum benim zoruna mı gitti oğlum zoruna gittyse söyle bilelim oğlum:)

Behzatçç
Yasaklı
09 Ağustos 2022 21:05

Promosyon belli oldumu

Takacam tabi koçum benim zoruna mı gitti oğlum zoruna gittyse söyle bilelim oğlum:)

mehçob
Genel Müdür
10 Ağustos 2022 08:35

Kurumlarda veya basında bu husus işlenmiyor mu bana mı öyle geliyor ?

Herkes aman duyulmasın havasında mı ? İnanmak mı istemiyor ?

Anlamadım :)

10 Ağustos 2022 09:01

kurum amirini kanundan yönetmelikten üstün gören sakal bırakmasın zaten :)))

Aragor
Aday Memur
10 Ağustos 2022 13:49

Bizi bu şekilde tehdit ettiler aynı söylediğin gibi oldu

Adanassss, 3 yıl önce

İnfaz koruma memurunu kendi iç yönetmeliğine tabi tutmamislar madde altıda sayılan meslek grupları kendi iç yönetmeliğine onun dışında kalan meslekler ise bu yönetmeliğe tabi tutulmuştur ve üniformalı memura sakal yasaktır ibaresi kaldırılmıştır infaz koruma memuru arkadaşlar yonetmeligi detaylı ve dikkatli okursanız serbest olduğunu bariz bir şekilde anlarsınız her şey net ucu açık bisey de yok

Aragor
Aday Memur
10 Ağustos 2022 13:52

Buna yazacaktım yanlış oldu aynı şekilde bununla tehdit ediyorlar bizi

BirAkıllıBenim, 3 yıl önce
Mesela kumaş pantolon gömlek giyiyor musun. Yaz uygulaması dışında kravat takıyor musun. Kılık kıyafet uygulamasını harfiyen uyuyor musun vs.

blue-ocean-7
Aday Memur
19 Ekim 2022 16:26

hala bu yönetmelik değişikliğinden haberi olmayan veya haberi olup işine gelmeyen amirler var.

bendemi
Aday Memur
19 Ekim 2022 16:57

zabıt katipliği alımı ne zaman yapılır?

mengenlix
Şef
20 Ekim 2022 08:49

Halamda sakal çıkmış
bendemi, 3 yıl önce

zabıt katipliği alımı ne zaman yapılır?

nemlihava
Şef
20 Ekim 2022 11:56

sakal konusunda neden herkes üç maymunu oynuyor

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
20 Ekim 2022 14:44

Sakal bıraktığın için bir şey yapamıyorlar ama o zaman da başka konulardan mobing uyguluyorlar.

blue-ocean-7
Aday Memur
07 Kasım 2022 00:02

Amma da gelenekci ,eski kafali amir ve memur varmis onu anladik valllaha. Koca yonetmelik sakal serbest derken, bazi amirler,denetim elemanlari hatta memurlar sakal birakmaya karşı..memur sakal birakmazmis..he hee. Koskoca danistay isi bilmiyor, sizler biliyorsunuz

kimbiliracaba
Aday Memur
02 Aralık 2022 15:23

Arkadaşlar bu konuda son durum nedir? Çalıştığınız kurumda sakal bırakıyor musunuz? Aksini söyleyen üstünüz olursa ne diyorsunuz bu artık hakkımız değil mi?

RurouniKenshin
Yasaklı
02 Aralık 2022 16:23

Bizim başsavcımız sağolsun memurlar çok abartmamak koşuluyla sakal bırakabilir dedi.

kimbiliracaba, 2 yıl önce

Arkadaşlar bu konuda son durum nedir? Çalıştığınız kurumda sakal bırakıyor musunuz? Aksini söyleyen üstünüz olursa ne diyorsunuz bu artık hakkımız değil mi?

kimbiliracaba
Aday Memur
02 Aralık 2022 17:15

Peki siz bırakıyor musunuz az da olsa :)

RurouniKenshin, 2 yıl önce

Bizim başsavcımız sağolsun memurlar çok abartmamak koşuluyla sakal bırakabilir dedi.

komutanbuga
Aday Memur
09 Ocak 2023 21:52

Amiri bu konuda nereye şikayet edeceğim tehdit imalı cümleler kullandıve mobbingle çalışanlara baskı yapıyor kanundan üstün mü ciddi cevap verilirse sevinirim
Toplam 97 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi