Editörler : "eskiyara"Pangaea

otomobil-savaslari
Şube Müdürü
25 Ağustos 2022 19:03

malcea, talebin üzerine 1 hafta önce yazdığım bu metni, senin için özet geçiyorum. Dikkatli ve düşünerek oku!

otomobil-savaslari, 2 yıl önce

2010 yıllarıydı...

Çoğu kişi belki hatırlamayacaktır. Fetöcüler, "Ak Parti'yi Bitirme Planı" diye sahte bir belge uydurup, Fetö'ye muhalif olan veya Fetö üyelerinin önünde engel teşkil eden herkesi, "Bu Ak Parti düşmanııııııı" diyerek Silivri'ye doldurmuştu.

"Ergenekon" diye hayali bir örgüt uydurup, Milliyetçi ve vatansever insanları da "Bu Ergenekonucuuu" diyerek Silivri'ye göndermişlerdi...

Şimdi bu başlıkta benim ne anlatmaya çalıştığım çok açık ve net. İslamı, müslümanı, imam hatip okullarını ve ilahiyat fakültelerini dönüştürmeye, değiştirmeye, ele geçirmeye çalışan kötü niyetli bazı faaliyetleri anlatıyorum. Milli ve manevi değerlerimize yapılan bazı şüpheli saldırıları anlatıyorum.

Ama bazı fetöcüler rahatsız olduğu için, beniAk Parti, İmam Hatip, İlahiyat, Müslüman düşmanı ilanı ediyor, iftira atmaya çalışıyorlar... Güya beni korkutmaya çalışıyorlar... Ben onların ağa babalarının, geçmişte ne haltlar çevirdiğini görmüş ve o günleri çok iyi bilen biriyim. Onların ciğerini bilirim. O zamanlar canı yanmış, hayatı kaymış yüzbinlerce genç insan hala o günleri unutmadı ve asla unutmayacak... Ben de o yüzbinlerce gençten biriyim. Bana geçmişteki fetö numaraları ile kimse gelmesin!..


melcea
Genel Müdür
25 Ağustos 2022 19:17

Buradan bakinca sizin kafa da pek temiz durmuyor ama hayirlisi bakalim :)

otomobil-savaslari, 2 yıl önce

Senin kafandaki pisliği ve iğrenç niyetini anlamadığımı mı sanıyorsun? Kendinden beklenen karakteri aynen göstermişsin. Senin gibiler için hiç şaşmaz!..

Eğer bir benzetme yapılacaksa, seni Gülşen'e benzetmek lazım.

Veya bu başlıkta anlatılan yanlış işleri yapanların davranışını Gülşen'e benzetmek lazım.

Sana da özet geçeyim, buyur:

https://forum.memurlar.net/konu/2501938/5.sayfa#7df003cc-671e-ed11-8113-a0369f7d1484

25 Ağustos 2022 19:21

Evet arkadaşım önce imam hatipler ve ilahiyatlar niye kuruldu ve ne zaman kuruldu buna bakman gerekir. Tesis gayeleri neydi? Meseleye bakış açına göre tepkin değişecektir. Buralar şeriatçi yetiştirmek için mi tesis edildi? Müsteşrik yetiştirmek için mi? Memur yetiştirmek için mi?.. vs... Cevabına göre tepkin değişecektir elbet. Ayrıca burası laik bir ülke. Yok burası şeriat ülkesidir, islam ülkesidir dersen yine tepkilerin farklılaşacaktır. İşte bütün mesele senin peşin hükümlerine, bakış açılarına ve faraziyelerine göre değişecektir. Mühim olan nedir biliyor musun? Gerçekçi olmandır.

vesselam...


m2ka
Memur
26 Ağustos 2022 11:30

Ben ölürsem haberdeki gibi cenaze töreni istiyorum. Dansöz de olursa hayır demem. Dua okuyan gitsin evinde okusun ona da karışmam.

Toplam 104 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi