Editörler : crops35
21 Ağustos 2022 23:52

Sorması ayıp DHMİ ' nin güncel maaşları kaç oldu

temmuz maaşıyla beraber dhmi çalışanlarının maaşları kaç oldu bilen yazabilir mi

aim memuru ve mühendisinki önemli benim için

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
22 Ağustos 2022 01:12

Ayıp, sorma.

yesnow
Memur
22 Ağustos 2022 03:42

eskisi gibi değil dhmi'ye de atansan ev araba alamayacaksın :D

22 Ağustos 2022 19:08

Biz de bilmiyoruz ki maaşlarımızı söyleyelim her ay değişiyor ? cıssss

22 Ağustos 2022 19:15

Türkiye de en iyi kurum DHMİ, ve En iyi maaşı veren de kurum DHMİ bu yüzden maaşlarin devlet sırrı gibi saklandığı, en iyi maasa sahip olduğu aşikar

smlszn5917
Memur
22 Ağustos 2022 20:13

Devletin memura en iyi maaş verdiği kurum DHMİ DEĞİLDİR. . Devlet herkese ne veriyorsa DHMİ personeline de onu veriyor.. DHMİ maaş yüksek olması sebebi havacılık tazminatından.. Havacılık tazminatının da çok büyük kısmı devletin cebinden çıkmaz hatta hatta devlet eurocontolden gelen bu tazminattan vergi alır. Totelde DHMİ personelinin devlete maliyeti normal memurdan daha azdır ..
bitcoinmucidiracabey, 1 yıl önce

Türkiye de en iyi kurum DHMİ, ve En iyi maaşı veren de kurum DHMİ bu yüzden maaşlarin devlet sırrı gibi saklandığı, en iyi maasa sahip olduğu aşikar

22 Ağustos 2022 22:07

Totelde DHMİ personelinin devlete maliyeti normal memurdan daha azdır ..

Devletin Memura En iyi maas verdiği kurum DHMİ KURUMUDUR... Bu su götürmez tartışılmaz bir gerçektir inkar etmenin anlamı yok

Devlet herkese ne veriyorsa DHMİ ye de aynısını vermiyor. Daha fazlasını veriyor buna ister eurocontrol de ister havacılık tazminatı de bu gerçeği değiştirmez

Her kurumda farklı ödemeler adı altinsa tazminat türleri vardır. Emniyet tazminatı, doğu tazminatı, yangın ve orman tazminatı, sivil havacılık tazminatı vs bunlar içinde en çok rağbet gören ve en çok maaş alan kurum personeli de DHMİ PERSONELİDİR.

Doğru cebinden verecek Hali yok zaten, nitekim eurocontrol adı altında verilen bu paralardan vergiler kesildikten sonra dahi Türkiye gibi Enflasyonist bir ülkede hic azımsanmayacak kadar para maaş alırlar.

DHMİ personelinin maliyeti normal memurdan daha az maliyete sahiptir demişsin. Özelleştirme konularına bakıldığı zaman ozellesme sebeplerinden biri de burada ki personel giderlerinden birinin devlete olan maliyeti olduğu gerçeği de göz ardı edilmez.

DHMİ'nin ozellesmesini istemem, burada devletin kontrolünde devlet memuru eliyle işletilmesi ve yönetilmesinden yanayım.

Türkiye'de bir çok kurumda farklı pozisyonlarda arkadaşlarim var

İçlerinde gerek maddi gerek manevi halinden memnun olanların başında DHMİ de ki arkadaşlarım gelir. Allah daha çok versin kimsenin kazancinda gözümüz yok.

Soruyu soran arkadaşa da verilen yanıtlara bakınca ya da daha önce forum da ki verilen yanıtlara açıkçası bu maaşın sır gibi saklandığı gerçeği de ortada su goturmez bir gercek

smlszn5917, 1 yıl önce
Devletin memura en iyi maaş verdiği kurum DHMİ DEĞİLDİR. . Devlet herkese ne veriyorsa DHMİ personeline de onu veriyor.. DHMİ maaş yüksek olması sebebi havacılık tazminatından.. Havacılık tazminatının da çok büyük kısmı devletin cebinden çıkmaz hatta hatta devlet eurocontolden gelen bu tazminattan vergi alır. Totelde DHMİ personelinin devlete maliyeti normal memurdan daha azdır ..

strongwoman
Aday Memur
22 Ağustos 2022 22:52

çok arkadaşlar. dhmi atc ve aim maaşı çok

vaypcnet
Şef
22 Ağustos 2022 23:06

15 bin civarı memur , dhm

strongwoman
Aday Memur
22 Ağustos 2022 23:26

%40 zamla 19-20 oldu 15 değil

vaypcnet, 1 yıl önce

EYWALLAHSIZ
Aday Memur
23 Ağustos 2022 12:44

bilen bir arkadaş vardı her zamla yazardı ama temmuz zammıyla yazmadı ona istinaden sordum

HASANBAHS
Aday Memur
24 Ağustos 2022 21:54

Az aşağı yukarı öğrenmek istiyorsan YouTube DHMİ maaslari yaz çıkıyor bir video 6ay öncesine ait ona yüzde 41 ekle güncel maaş kardeşim ama tabii çok önceleri bu forumlara gelip kurumda çalıştığını idea eden bir "altcoltba " adında hesap da yazardı

24 Ağustos 2022 22:53

maaş yazana tutanak tutuluyor, ondan yazmıyorlar. 5 bin fazla alıyor işte, varsın 10 olsun

Wıshkıo
Aday Memur
24 Ağustos 2022 23:41

İşine bak habib.
Habmekelomüh, 1 yıl önce

Biz de bilmiyoruz ki maaşlarımızı söyleyelim her ay değişiyor ? cıssss

25 Ağustos 2022 00:08

Boş yapma Türkçe okuma ve İngilizce yazma özürlü?

Wıshkıo, 1 yıl önce
İşine bak habib.

Secretgift
Şef
25 Ağustos 2022 08:32

Ben de öyle düşünüyorum hocam bazıları 19-20 diyip uçuyor. Yok 30 olsun. Bu arkadaşların kafasını merak ediyorum. Tüm kitler 12.000 civarı verirken memura; dhmi 20 verir mi dimi. Ne salaklar var ya. Ben de 14.000-15.000 diye düşünüyorum sonuçta bu da kit. Diğerleri 12.000 dhmi de olsa olsa 15.000 tir dediğiniz gibi.
vaypcnet, 1 yıl önce

strongwoman
Aday Memur
18 Eylül 2022 17:19

aim uzmanı ve atc ler 30 bin küsür, tabi 97 alabilip atananlara helal olsun

Secretgift
Şef
18 Eylül 2022 19:45

Hocam işletme mezunuyum kpss den 98.25 netim var 92-93 puan geliyor. Düz memurluk dhmi ihtimali var mı sizce?
strongwoman, 1 yıl önce

aim uzmanı ve atc ler 30 bin küsür, tabi 97 alabilip atananlara helal olsun

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
18 Eylül 2022 21:15

İhtimal dahilinde değil.

Secretgift, 1 yıl önce
Hocam işletme mezunuyum kpss den 98.25 netim var 92-93 puan geliyor. Düz memurluk dhmi ihtimali var mı sizce?

Secretgift
Şef
18 Eylül 2022 21:21

O zaman size 2021 yılında yapılan alımların puanlarına bakmanızı öneririm. Kuru gürültü insanlarsınız. 2021/1 ve 2021/2 alımlarına bakarsanız işletme bölümünden olanlar için dhmi doğu bölgeleri 91 puana dahi düşmüş. Boş beleş herif.
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

İhtimal dahilinde değil.

Fatmademirfd
Aday Memur
18 Eylül 2022 22:04

Düşer bence ama dhmi alımlarda koşulları değiştirebiliyor tamamını 4001 e ya da tamamını havacılık mezunlarına verebiliyor. Son alıma bakınca yine aynı şekilde olursa atanırsınız
Secretgift, 1 yıl önce
O zaman size 2021 yılında yapılan alımların puanlarına bakmanızı öneririm. Kuru gürültü insanlarsınız. 2021/1 ve 2021/2 alımlarına bakarsanız işletme bölümünden olanlar için dhmi doğu bölgeleri 91 puana dahi düşmüş. Boş beleş herif.
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi