Merhaba arkadaşlar, bir kamu kurumunda memur olarak 7 yıldır görev yapmaktayım. Kurumun hali içler acısı, kendi çıkardığı nakil yönergesine dahi uymuyorlar.
Referans diğer adıyla torpilim yok, ailemi çok özledim, artık canıma kıyacak noktaya geldim. Burada her şey bomboş benim için artık. Burada yaşamak anlamsız geliyor. İstifa etsem mesleğim yok böyle marjinal kararlarda alamıyorum.
Tamı tamına 29 kuruma nakil dilekçesi yazdım ancak hepsi ret verdi. Sanırım beni buraya gömecekler. Bir tane memura ihtiyacı olan kurum olmaz mı ya... Torpilimiz yok diye ölelim mi burada. 7 yıl sonunda gidemeyeceksem ne zaman gideceğim. Allah böyle sistemi kuranların belasını versin Allah sizi kahretsin. Lanetler üstünüze olsun. İnsanlık dışı yaratıklar.
yök ü kapatma vaatleri yıllardır var seçimden sonrayı beklicez yine yılalr geçiyor benim de 10 yıl o
Üniversite
Kardeş ögretmen sendikalarin konuya eğilmesi lazım ama malesef kimsenin umrunda degiliz . Ne sikintilar çektigimizden haberleri bile yok ilgilenmiyorlar bile. Benimde 12 yıl oldu.
tayin hakkı gelmedi mi hala ?
Nakil belediyede mi yoksa üniversitede mi daha kolay Kvothe1907, 9 ay önce - Alıntıya git
Adamın olduğu yerde kolay
aynen kendi çıkardıkları yönetmeliklere çoğu üniversite uymuyor şaka gibi takmıyorlar umursamıyorlar, üniversiteler resmen yönetimlerin çiftliği olmuş sizin tek çözüm ise mahkemeyle gitmek dava açın her türlü
Üniversite Berzeee, 9 ay önce - Alıntıya git
dün geceki resmi gazetede yayınlandı görmedinmi
dün geceki resmi gazetede yayınlandı görmedinmi cevherdudayev1, 9 ay önce - Alıntıya git
gördüm
tayin hakkı gelmedi mi hala ? burdurspor, 9 ay önce - Alıntıya git
ben burdurspora takılmak için öyle yazmıştım size değil arkadaşlar
dün geceki resmi gazetede yayınlandı görmedinmi ben burdurspora takılmak için öyle yazmıştım size değil arkadaşlar cevherdudayev1, 9 ay önce - Alıntıya git
dalga geçilecek bir mevzu değil. ciddi bir konu.
dalga geçilecek bir mevzu değil. ciddi bir konu. burdurspor, 2 ay önce - Alıntıya git
canını yerim burdurspor bi sene olmuş yazalı niye böyle bene geç cevap veriyon küsecem gali
ikisinde de çok zor
ikisinde de çok zor afadtekniker, 2 ay önce - Alıntıya git
Belediyede burdurspor, 2 ay önce - Alıntıya git
uyumadınmı gı ne ediyon bu saatte burlarda
Bu intihar edecek noktaya gelme olayı nedir kurumda ne yapıyorlar sana teneke bağlayıp meydandamı gezdiriyorlar, bir kamu kurumunda hele üniversitede bir memura en fazla ne yapılabilir, ha polis asker desen neyse adamlar ömürleri boyunca stresli canlarını ortaykoydukları bir işte çalışıyorlar bazıları bunu kaldıramayip istifa ediyor sen ailemden ayrıyım diyorsun eşinden çocuğundan falan mı ayrısın o zaman mahkeme yoluna git veya eşini yanına getir. Yok aileden kastın onlarda değilse psikiyatrik tedavi gör.
Bu intihar edecek noktaya gelme olayı nedir kurumda ne yapıyorlar sana teneke bağlayıp meydandamı gezdiriyorlar, bir kamu kurumunda hele üniversitede bir memura en fazla ne yapılabilir, ha polis asker desen neyse adamlar ömürleri boyunca stresli canlarını ortaykoydukları bir işte çalışıyorlar bazıları bunu kaldıramayip istifa ediyor sen ailemden ayrıyım diyorsun eşinden çocuğundan falan mı ayrısın o zaman mahkeme yoluna git veya eşini yanına getir. Yok aileden kastın onlarda değilse psikiyatrik tedavi gör. ayberk33, 2 ay önce - Alıntıya git
İçindekilere hiç tat vermeyen, onları rahatsız eden kimi işler vardır ki işin içinde olmayanlara, o iş basit, kolay ya da kârlı gelir. Ne zaman ki işin içine girerler, işte o zaman gerçeği görüp yanıldıklarını anlarlar. İşin içine girip ayrıntılı bir inceleme yaptıkları zaman hiç de özenilecek bir nitelik taşımadığını görürler.