Editörler : **sude**
«40414243444546474849505152

delidivaneyim
Kapalı
16 Eylül 2023 19:09

Kıymetlimssss

delidivaneyim
Kapalı
16 Eylül 2023 19:13

Bi arwen değildik ama

Biz de kralın dönüşünü bekledik..

delidivaneyim
Kapalı
16 Eylül 2023 19:29

Çirkinsin ve bu fiziksel değil.

delidivaneyim
Kapalı
16 Eylül 2023 22:06

İnce düşünen incinir Mathilda bu hep böyledir.

19 Eylül 2023 23:50

Kimdin sen, bu kadar kırılmadan önce?

20 Eylül 2023 00:00

Birden ay ışığını kesti

Birde sen çok değiştin

Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi

Söylenenler hiç söylenmemiş gibi

20 Eylül 2023 00:21

Karma der ki: Senin için aşkla titreyen bir kalbi üzdüğünde, aşk sana bir daha yar olmaz, yara olur...

Çok büyük ah aldım..

20 Eylül 2023 09:26

Çok anlam yükledik

Devrildi cümle..

20 Eylül 2023 09:33

20 Eylül 2023 11:04

Bugün şekere her zamankinden daha fazla ihtiyacım var

Neyse ki tedarikliyim..

20 Eylül 2023 12:01

- ne oldu, ne düşünüyorsun?

- bi şey düşünmüyorum.

- nasıl lan illa bi şey düşünüyosundur.

- ya ilkkan birisine ne düşünüyosun diye sormak çok saçma yaa. ayrıca nezaketsiz de bir şey abi. kusura bakma ama bence öyle yani.

- allah allah niye abi?

- abi birincisi bu çok kişisel bir şey, ikincisi bunu anlatması çok zor, üçüncüsü hiç bir zaman insanın kafasında böyle yekpare kristal top gibi parlayan tek bir düşünce olmuyor. yani sen şimdi sorup da bok edene kadar benim aklımın bir köşesinde aint no sunshine when she's gone şarkısı çalıyodu birazcık, bu akşam ne yiyeceğiz acaba sandwich mi yiyeceğiz makarna mı yapsak sulu yemek yemiyoruz yememiz lazım düşünceleri... onun haricinde benim eski ev sahibimi biliyosun, o ev sahibiyle kafamda hayali bir tartışma yaşıyodum yani hatta kazanmak da üzereydim o tartışmayı. o yüzden ne düşünüyosun diye sorduğun zaman bu çok saçma oluyor ve içinden çıkılamaz bir hal alıyor. bildiğin vakit kaybı oluyor. bilmiyorum ki ne düşünüyorum. ne düşünüyosun diye düşünüyorum, ne düşündüğümü düşünüyor oluyorum o sırada işin içinden çıkamıyoruz sonra.

#gibi

20 Eylül 2023 12:06

meryem yengem, meryem yengemin oğulları oğuzhan, malik, metin enişte, mithat, ali, orhan yenge (adını orhan koymuşlar bi yanlışlık yok yani öyle benimsenmiş), talat amcamlar, talat amcamların dört tane çocuğu var birinin adı tümer'di diğerlerini unuttum ama, zekai baba (zekai biz ona zekai baba deriz ama bi kanbağı yok aramızda zamanında tahir dayılara evlatlık verilmiş), ondan sonra bülent, serdar, ceren, safiye halam, onun ablası bahriye halam, ondan sonra deniz, ekrem, ekrem'in mahalleden üç arkadaşı var mustafa, samet, engin, jibi dede (jibi dede zaten şengül teyzenin eski kocası), ziynet abla, ziynet ablanın sevgilisi varol bey, metin (bu metin başka metin ama metin enişteyle karıştırma ayrıca bi metin o), süleyman abinin kiracısı ali, ekrem dayılar, ekrem dayımın ortakları hüseyin, faruk, bi de niyazi abimler, anayasal düzeni bozmak ve suç amaçlı çete kurmak suçlamasıyla göz altına alınmışlar.

başka diziyle yaşayamam

#gibi

20 Eylül 2023 12:18

benim neyi değerlendirip değerlendirmediğim konusunda da beni siz değerlendirmezseniz eğer sevinirim bu konuda. ayrıca benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda da degil.

#gibi

20 Eylül 2023 12:23

yılmaz evladım,

sakın merak etme ikimiz de hiç üzülmedik, gücenmedik. biz bunun böyle olacağını zaten en baştan biliyorduk. fakat sana ''aman oğlum bak şöyle, bak böyle'' diye nasihat etseydik, ihtimal bizi anlamayacak hatta bize kızacaktın.

ama bak şimdi kendin yaşadın gözlerinle gördün. sen sen ol bir daha asla kendi limitlerini başkalarının hisleri ile oynamak pahasına test etme.

tee 50'lerin sonunda eski bir rock'n roll şarkısı vardı. "bak trov ni no ye çenti kov timi törni ye ye beybi nov, if yu no mi seksi bady sins, tördi fördi keyni koyni törs." diye devam edeer giderdi. şu anda da "duvap dıvap dıp duvap dıvap dıp" gibi bir geçişi vardı. "nerden aklına geldi niyazi amca?" diyeceksin. sözleri çok enteresandır. kulağına küpe olsun diye söyleyivereyim dedim.

o günlerde biz bu şarkılarla dans ederdik işte. şimdiki gibi öyle tak kulaklığı "up tup vap tıp up tup vap tup up tup vap tıp duf" tek düze bir ritim. söz yok bişey yok. öyle değildi işte çocuğum. eserlerde bir tasavvuf bir mana vardı. saçımıza bir parmak briyantin sürdük mü havamızdan geçilmezdi. biz saygımızdan iç çamaşırlarımızın bile önünü iliklerdik. şimdiki sizler ooo söylemeye dilim varmıyor ama kot pantalon giyiyorsunuz.

kendine iyi bak yavrum. ve hiç unutma ki; gerçek bir ejderhaysa yalan bir dörüklüdür. dörüklü, anadoluda keçinin küçüğüne verilen isimdir.

sevgiler ercüment ve niyazi.

#gibi

20 Eylül 2023 13:40

ara tatile ihtiyacım vardı evet

ama edirnede ne yapılır ki

belki yunanistana geçeriz

kalimera endaksi falan

20 Eylül 2023 14:21

bir dizi hatalar silsilesi

sonuç: yokluk

20 Eylül 2023 14:43

hiçbir şey yapmama isteği..

al işte yine tatil moduna girdim

bana ne ki

20 Eylül 2023 15:13

2. yol: geçmişin hayaletleriyle boğuştuğumuz, eski mezarların içini kazdığımız, karanlık dehlizlerde düş kırıklıklarıyla savaştığımız, eziyet zulüm dolu ve bize sadece üzüntü getirecek bir yol..

#gibi

20 Eylül 2023 15:16

ben senin yerinde olsam.. geçmişin bu kokuşmuş karanlık dehlizlerinde, bu harabelerde, bu yıkık dökük mağaralarda, izimi yönümü kaybetmiş sarmaşıkların içerisinde kendimi boğulmuş bir şekilde bulurken, bu eski defterleri karıştırıp koridorlarda kendime bir yol ararken, geçmişin defterlerini karıştırıp o iğrenç yarasaların gözümün önünde uçuştuğu..

#gibi

Toplam 1026 mesaj
«40414243444546474849505152

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi