Editörler : E.Kayı Han
«148149150151152153154155156157158159»

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
10 Ağustos 2024 18:16

Av. Yalçın Torun 6 Mayıs 2024 haberde 11 03 2024 de adalet komisyonuna gelen taslakta 2802 69.madde hariç diyor. Yüz kızartıcı deyince hepsi dahil olur hocam. PKk Fetö asıl bunlar affedilmez. Ancak bu bilinen son taslak genel kurul aşamasında affın kapsamı genişletilebilir. PKK Fetö KHK ihraçları hariç denebilir bence. Yüz kızartıcı denirse ki taslak öyle kapsam çok dar olur.

muallimmm4638, 11 ay önce
baktım orda cinsel suçları mesela yüz kızartıcıya sokmamışlar. zimmet rüşvet irtikap iltisap hırsızlık gibi ve terör suçları kısacası. ordaki gibi kelimesi varya suç benzetme o kadar kapsamı genişletiyor ki

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
10 Ağustos 2024 18:21

04 03 2024 meclise sunulmuş 11 03 2024 adalet komisyonuna gelmiş ve suç tarihi olarak en son 28 şubat 2024 diyor bu taslakta.

Sedat Tayfun tabak, 11 ay önce

Av. Yalçın Torun 6 Mayıs 2024 haberde 11 03 2024 de adalet komisyonuna gelen taslakta 2802 69.madde hariç diyor. Yüz kızartıcı deyince hepsi dahil olur hocam. PKk Fetö asıl bunlar affedilmez. Ancak bu bilinen son taslak genel kurul aşamasında affın kapsamı genişletilebilir. PKK Fetö KHK ihraçları hariç denebilir bence. Yüz kızartıcı denirse ki taslak öyle kapsam çok dar olur.

10 Ağustos 2024 18:22

2802 69. madde hakim savcılarla ilgili sanırım. khk pkk fetö türevleri eyvallah bu memurla bağdaşmayacak nitelikte yüz kızartıcıyı oturup tek tek saymalılar sonra şu hagb işini net birlik kararına bağlamalılar. bir sürü karar var kimi hagb almış mahkeme bu ceza değildie iadesine dsmiş kimi cezadır demiş. ne olaylar var rüşvetten ceza alan adam bile dönmüş orda da torpil varsa ne diyelim artık heryerin mahkemesi farklı farklı karar vermiş

gnsmus
Aday Memur
10 Ağustos 2024 18:45

iyide memurlukla bağdaşmayacak derecede yuzkizartici HAREKETLER diyor bizim ihraç isteme maddesinde suçlar demiyor bakin

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
10 Ağustos 2024 19:03

Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması da yine yüz kızartıcıyla ve rüşvet zimmetle bağlantılı. Hangi suç olduğu önemli. Trafik olursa ihraç etmiyorlar. Burada iki husus önemli biri devletin bütünlüğüne karşı işlenen suçlar diğeri de toplumda nefret uyandıracak ahlakla ilgili toplumda tepki yaratacak infiale sebeb olacak suçlar. Bunları affetmezler çünkü affederlerse oy kaybedeceklerini düşünürler. Püf noktaları "oy kaygısı" ve yandaş çıkarı.

muallimmm4638, 11 ay önce
2802 69. madde hakim savcılarla ilgili sanırım. khk pkk fetö türevleri eyvallah bu memurla bağdaşmayacak nitelikte yüz kızartıcıyı oturup tek tek saymalılar sonra şu hagb işini net birlik kararına bağlamalılar. bir sürü karar var kimi hagb almış mahkeme bu ceza değildie iadesine dsmiş kimi cezadır demiş. ne olaylar var rüşvetten ceza alan adam bile dönmüş orda da torpil varsa ne diyelim artık heryerin mahkemesi farklı farklı karar vermiş
10 Ağustos 2024 19:08

abi onu da öyle bir yazıyorlar ki. toplumda infial uyandıracak şeyler ne yazsın kanun da tek tek hakaretleri sayan adam onu mu saymıyor. kendi yandaşlarından böyle istek varsa sıkıntı yaşayan ancak çıkartırlar bu affı. 18 sene geçmiş üstünden

Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması da yine yüz kızartıcıyla ve rüşvet zimmetle bağlantılı. Hangi suç olduğu önemli. Trafik olursa ihraç etmiyorlar. Burada iki husus önemli biri devletin bütünlüğüne karşı işlenen suçlar diğeri de toplumda nefret uyandıracak ahlakla ilgili toplumda tepki yaratacak infiale sebeb olacak suçlar. Bunları affetmezler çünkü affederlerse oy kaybedeceklerini düşünürler. Püf noktaları "oy kaygısı" ve yandaş çıkarı.

gnsmus
Aday Memur
10 Ağustos 2024 19:32

benim bayan mahkumla hiç bı gerekce olmadan odasından çıkartıp birden fazla kez sohbet ettim bunu kabul de ettim kızda kabul ediyor sohbet ettiğimizi 3 kere savcıya ifade verdi bunla ilgili peki soru şu banada 13 ay hagb verip memurlukla bağdaşmayacak hareket deyip ihracimi istiyor burda vatandaşta infaal yaratacak olan nevar sence bu olay için aftan yararlanamayacagim mi şimdi sence

freef
Genel Müdür
10 Ağustos 2024 19:47

Adalet Bakanlığı Yargı Reformu için görüş sayfası açmış:

https://yargireformu.adalet.gov.tr/Gorus

Zeytun31
Şef
10 Ağustos 2024 21:00

sen kendini kurtardın merak etme. Konya'ya selamlar :)
gnsmus, 11 ay önce
benim bayan mahkumla hiç bı gerekce olmadan odasından çıkartıp birden fazla kez sohbet ettim bunu kabul de ettim kızda kabul ediyor sohbet ettiğimizi 3 kere savcıya ifade verdi bunla ilgili peki soru şu banada 13 ay hagb verip memurlukla bağdaşmayacak hareket deyip ihracimi istiyor burda vatandaşta infaal yaratacak olan nevar sence bu olay için aftan yararlanamayacagim mi şimdi sence

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
11 Ağustos 2024 10:09

Günaydın twit atalım mail atalim

tahi
Şube Müdürü
11 Ağustos 2024 12:33

Ekimde çıkacaktır İnşaallah bu yasa.Umudum güçlü.çalışma bakanlığına yaza yaza halim kalmadı.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
11 Ağustos 2024 15:00

o zamana kadar gündemde tutmamız lazım. sendikalara partilere mail twit atmalıyız
tahi, 11 ay önce

Ekimde çıkacaktır İnşaallah bu yasa.Umudum güçlü.çalışma bakanlığına yaza yaza halim kalmadı.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
11 Ağustos 2024 20:25

konuyu gündemde tutmak zorundayiz

murataslan2014
Kapalı
11 Ağustos 2024 23:28

olursa ekime olmazsa ... (anladın sen onu) :)
tahi, 11 ay önce

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
12 Ağustos 2024 10:13

Disiplin affı yasasının çıkması için 1-TBMM dilekçe komisyonuna dilekçe yazmak 2- Çalışma Bakanlığına Cimer üzerinden yazmak 3- Sendikamızın genel merkezini telefonla arayıp sormak 4-Siyasi partilere milletvekillerine yazılı görsel işitsel basına her gün mail atmak 5- Twitter ı aktif kullanmak . günlük en az 300 twit atmak. Bu twitleri bütün sendikalara partilere haber sitelerine atmak Bu yukarıda saydıklarımı disiplin affı bekleyen herkesten yapmasını rica ederiz

policeman2004
Aday Memur
12 Ağustos 2024 17:49

bayağı disiplinli bir çalışma gerektiriyor
Hacimirza, 11 ay önce
Disiplin affı yasasının çıkması için 1-TBMM dilekçe komisyonuna dilekçe yazmak 2- Çalışma Bakanlığına Cimer üzerinden yazmak 3- Sendikamızın genel merkezini telefonla arayıp sormak 4-Siyasi partilere milletvekillerine yazılı görsel işitsel basına her gün mail atmak 5- Twitter ı aktif kullanmak . günlük en az 300 twit atmak. Bu twitleri bütün sendikalara partilere haber sitelerine atmak Bu yukarıda saydıklarımı disiplin affı bekleyen herkesten yapmasını rica ederiz

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 00:03

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
13 Ağustos 2024 01:04

Bu görevi ihmale girer ceza alırsın ama atılmazsın. Aksi durumda idare mahkemesi göreve iade eder aradaki maaşları çalışmadam almış olursun. Stresi çok tabi.

gnsmus, 11 ay önce

gnsmus
Aday Memur
13 Ağustos 2024 02:00

görevi ihmale girmedi işte görevi kötüye kullanmaya girde 13 ay hagb verdi bakalım dosyada idare ne diyecek hayirlisi inşallah

Bu görevi ihmale girer ceza alırsın ama atılmazsın. Aksi durumda idare mahkemesi göreve iade eder aradaki maaşları çalışmadam almış olursun. Stresi çok tabi.

lisans mezunu
Kapalı
13 Ağustos 2024 09:13

Daha ne yapacaksın, görevi kötüye kullanmışsın işte .. zor durumdan olan bayanla görevini kullanarak konuşmuşsun ödül mü bekliyorsun.

Toplam 5302 mesaj
«148149150151152153154155156157158159»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi