Editörler : E.Kayı Han
«149150151152153154155156157158159160»

lisans mezunu
Kapalı
13 Ağustos 2024 09:16

Daha ne yapacaksın, görevi kötüye kullanmışsın işte .. zor durumdan olan bayanla görevini kullanarak konuşmuşsun ödül mü bekliyorsun. Bu durumda bence biraz yüzün kızarsın

gnsmus, 2 ay önce
benim bayan mahkumla hiç bı gerekce olmadan odasından çıkartıp birden fazla kez sohbet ettim bunu kabul de ettim kızda kabul ediyor sohbet ettiğimizi 3 kere savcıya ifade verdi bunla ilgili peki soru şu banada 13 ay hagb verip memurlukla bağdaşmayacak hareket deyip ihracimi istiyor burda vatandaşta infaal yaratacak olan nevar sence bu olay için aftan yararlanamayacagim mi şimdi sence

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 10:02

twit ve mail atalim

freef
Daire Başkanı
13 Ağustos 2024 13:46

Evet suç işlemiş. Ceza görmeli ama bu, atılmak olmamalı.

Yüz kızartıcı suç başka utanılacak iş yapmak başka. Ben işe 3 gün arka arkaya geç kalsam laf işitsem yüzüm kızarır. Yüzüm kızardı veya kızarmadı diye... Atılalım mı yani?

Trollük yapacaksak yeri burası değil.

lisans mezunu, 2 ay önce

Daha ne yapacaksın, görevi kötüye kullanmışsın işte .. zor durumdan olan bayanla görevini kullanarak konuşmuşsun ödül mü bekliyorsun.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 13:57

youtu.be/QSgELZHEZIw?fe. Yaklaşık 18 yıldır kamu görevlilerinin disiplin cezalarının affedilmesine yönelik bir çalışma bulunmamaktaydı. Bu konuda yetkili konfederasyonla birlikte belirli şartlarda disiplin affı çalışması yapacağız.

gnsmus
Aday Memur
13 Ağustos 2024 14:20

ben suçumu kabul ettim tamam suçum var ama ben ihraç istenilecek ihraç edilecek bişey yapmadım tamam mı bilip bilmeden yargılama insan ne ederse kendine eder Allah kimsenin başına vermesin.sen şimdi suçun varsa çek yaparken düşünseydin tavrında sin kendince tamam ben cezamı cekiyim.kabahat sen de değil kabahat bende senin gibilere böyle düşündürdük...
lisans mezunu, 2 ay önce

Daha ne yapacaksın, görevi kötüye kullanmışsın işte .. zor durumdan olan bayanla görevini kullanarak konuşmuşsun ödül mü bekliyorsun. Bu durumda bence biraz yüzün kızarsın

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 15:27

twit ve mail atalim

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 18:15

Takipçilerimizin kamu personelinin yaşadığı ve gündeme getirilmesini istediği üç önemli sorunu kısa ve öz olarak yazmalarını bekliyorum.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 18:21

Twitterda Ahmet Ünlü isimli gazeteci yazmış. twitine cevap yazakim
Hacimirza, 2 ay önce
Takipçilerimizin kamu personelinin yaşadığı ve gündeme getirilmesini istediği üç önemli sorunu kısa ve öz olarak yazmalarını bekliyorum.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
13 Ağustos 2024 19:55

buna yazalım lütfen
Hacimirza, 2 ay önce

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
13 Ağustos 2024 22:42

Hakim misin yargıç mı? Kendini ne sanıyorsun linç ediyorsun insanları? Af işte bunun gibi insanlar yüzünden çıkartılmalı!

lisans mezunu, 2 ay önce

Sedat Tayfun tabak
Aday Memur
13 Ağustos 2024 23:01

Kardeş sen suçlu olsan zaten bu şekilde konuşamazsın. İnsanlar yanlış anlamaya, kötülük yapmaya, linç etmeye hazır zaten. Kendi başına gelmeden anlamaz bunun gibiler, boşa üzme kendini.

gnsmus, 2 ay önce
ben suçumu kabul ettim tamam suçum var ama ben ihraç istenilecek ihraç edilecek bişey yapmadım tamam mı bilip bilmeden yargılama insan ne ederse kendine eder Allah kimsenin başına vermesin.sen şimdi suçun varsa çek yaparken düşünseydin tavrında sin kendince tamam ben cezamı cekiyim.kabahat sen de değil kabahat bende senin gibilere böyle düşündürdük...

gnsmus
Aday Memur
13 Ağustos 2024 23:17

eyvallah kardeşim sağol ben zaten pek takilmadim kendime kızdım boylebl bı hata yaparak bu insanlara malzeme verdim.bizim insanımız yargısız infaz yapmayı çok seviyor...
Sedat Tayfun tabak, 2 ay önce

Kardeş sen suçlu olsan zaten bu şekilde konuşamazsın. İnsanlar yanlış anlamaya, kötülük yapmaya, linç etmeye hazır zaten. Kendi başına gelmeden anlamaz bunun gibiler, boşa üzme kendini.

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
15 Ağustos 2024 09:36

konunun gündemde tutulmasi lazım

Bozopol
Aday Memur
16 Ağustos 2024 16:38

duyum alan var mı?

Hacimirza
Müsteşar Yardımcısı
16 Ağustos 2024 16:55

konu unutuluyor