Bende merak ediyorum Ağustos 11 de evrak teslimi yaptım bekliyorum hala Murat5634, 7 ay önce - Alıntıya git
Bende 22 temmuzda teslim ettim evrakları ses seda yok
2 hafta ile 2 ay arası resmi süredir. genelde 1-1,5 ay arası açıklanır. Ama emniyetin yoğunluğuna bağlı olduğu için bu süreler esneklik gösteriyor.
Ben Ağustos 2 de evrak teslimi yaptım Ağustos 25 ye aradılar olumlu diye publictechnician06, 7 ay önce - Alıntıya git
Hangi il, kamudamı çalışıyordunuz, michaelowen, 7 ay önce - Alıntıya git
Bende 22 temmuzda teslim ettim evrakları ses seda yok hulyagrs, 7 ay önce - Alıntıya git
Asil listedeydim
Bekleyen arkadaşlar sonuç aldınız mı ?
Bekleyen arkadaşlar sonuç aldınız mı ? Trakyalıkızan, 6 ay önce - Alıntıya git
Atandığın ilin emniyetinde mi yoksa ikametgahin olduğu ilin emniyetinde mi yapiliyor bilgisi olan var mı? Murat5634, 7 ay önce - Alıntıya git
Bu tam bir muamma. İkametimin olduğu ilin emniyeti tahkikat tamamlanmış, evraklar gönderilmiş şeklinde bilgi verdi. Atandığım kurumla görüştüğümde soruşturmanızı atandığınız kurumun emniyetinden istedik, ikametinizle işimiz yok bizim şeklinde bilgi verdi. Kocaman bir bilinmezlik, kocaman bir boşluk içinde, halis bilgiye ulaşamadan bekliyorum EKeySim, 6 ay önce - Alıntıya git
Bugün aradılar iş başı için nihayet. Darısı bu sürüncemede bekleyen herkese nasip olsun. EKeySim, 6 ay önce - Alıntıya git
Kaç günde sonlanmış oldu arşiv araştırması ?